Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voorheen bestelde ik meestal onderdelen bij Auto-onderdelen24, maar daar duurt het tegenwoordig veel te lang eer een verzending de deur uitgaat. Een paar jaar geleden had ik al wat bij Carpardoo beste... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

201 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Terrible delivery

Terrible delivery. I ordered in Dutch store but package is going from Germany. I have nothing against dropshipping but it should be clealy shown in visible place that delivery wil take 2-3 weeks! My package is still not delivered.
I have in the meantime ordered the part in different store and fix the car.
I will for sure not buy here again.

12 de setembro de 2022

Veerblad Fiat Ducato na 13 dagen nog niet geleverd

Op 26 aug jl een veer voor een fiat ducato besteld, de slogan van Carpardoo is snelle levering, zie deze tekst van de website: Bestellingen worden 3-4 werkdagen na bestelling geleverd.
We leven nu 08 september en wij worden niet op de hoogte gebracht van waar het onderdeel nu is/blijft.
Op mail wordt slecht gereageerd, wel 1 keer correct te woord gestaan door een medewerker maar die kan er niks aan doen, de Ducato bus staat nu al 13 dagen stil. Ik vind dit een kwalijke zaak en hoop op een snelle reply van Carpardoo

8 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht in terug betalen.

Dit bedrijf is zeer slecht in terug betalen. Ik wacht inmiddels al een maand hierop. Ook na regelmatig mailen geen resultaat. Het antwoord is dan we geven het aan de betreffende afdeling door waarop ze u z.s.m terug betalen. Dit is dus tot op heden niet gebeurd.

3 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit compleet in een keer ontvangen.

Ik heb nou 3 keer besteld en krijg nooit een complete bestelling. Het ene product komt later dan de ander en ook de facturen die ze sturen begrijp ik niet helemaal. Ik krijg steeds een deel-factuur terwijl ik gewoon een betaling doe.

Heel raar systeem. Hierdoor bestel ik er niet meer.

17 de julho de 2022

Vivaro motor beschermplaat

Bij het demonteren van de airco-pomp moest ik de kunststof motor beschermplaat demonteren en zag dat deze gescheurd was.
Bij U het bewuste onderdeel besteld. Ik kan U verklappen dat het vervangen van de airco-pomp sneller ging als het monteren van het door U geleverde onderdeel. Welk materiaal gebruikt is weet ik niet maar het is niet flexibel en slecht afgewerkt. Dit is nog niet zo erg maar het past voor geen meter. Ik zou iedereen willen waarschuwen voordat je dit onderdeel aanschaft.
Ik denk oprecht dat U dit niet weet anders zou U het niet verkopen.
De kap is uiteindelijk gemonteerd, nadat deze op maat gemaakt is en door de oude plaat(voorste deel)
te gebruiken.

12 de julho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede website

Goede website, duidelijk welke onderdelen geschikt zijn.
Jammer dat de tweede keer dat ik iets bestelde de mail van wanneer het product kwam helaas niet ontvangen.
De eerste bestelling, ging juist prima.

5 de julho de 2022

Besteld en niks gekregen

Besteld en niks gekregen! Ze zetten de status op verzonden, maar ze hebben niks opgestuurd. En naar je geld kan je ook fluiten want ze reageren nooit op telefoons of emails. Ik ga hier wel sowieso politiewerk van maken.

9 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.