A empresa respondeu
Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse Min søn og jeg skulle spille minigolf og spise bagefter, det hele var bare i top både betjeningen, maden og minigolfen Helt sikkert på at vi kommer igen😁
A empresa respondeu
Rigtig godt men der mangle virklige noget køligt luft det var alt for varm at spille bowling i så det kun de godt gøre bedre så man kun få en bedre oplevelse
A empresa respondeu
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse
Helt sikkert på at vi kommer igen😁

Resposta da Cecilie's
Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad de ville have, om det var øl, cocktails, vin, vand m.m. Minigolf var et kæmpehit blandt gæsterne. Personalet var søde og sørgede for dagen forløb som den skulle. Vil helt klart anbefale, og kommer helt sikkert igen.

Resposta da Cecilie's
Venlige og sød betjening go burger

Resposta da Cecilie's
Det er virkelig rart at komme ned til Cecilies man bliver altid mødt af smilende personale, og de er altid klar på at hjælpe. Jeg kommer der nok også 5-6 gange ugentligt og træner bowling 😁💪

Resposta da Cecilie's
Vi bowlede på to baner. Alt fungerede fint. Det var dejligt, at man skulle taste deltagernavne ind ved bookningen, så det ikke tog tid fra bowlingen.
Personalet var søde og hjælpsomme, og de svarede, på de spørgsmål vi havde vedr. kugler, sko osv.
Vi havde det sjovt, og vi kommer igen.

Resposta da Cecilie's
Vi skulle både spise og spille minigolf. Maden var rigtig god!! Og det var en god pris!
Hyggelig minigolf i flotte omgivelser, samt meget sødt personale.
Super dag

Resposta da Cecilie's
Minigolfbanen nede i kælderen er kreativ og tilpas udfordrende til at dække forskellige spilleniveauer. Det er helt klart en af bedre indendørs baner vi har spillet på og den giver plads til både de små successer og lyst til at træne teknik på den. Godt gået. Den ansatte på vagt den formiddag var super kyndig og imødekommende. Vi var første kunder den dag og det var vores første besøg siden den åbnede.

Resposta da Cecilie's
Skimmelkonsulenten ApS havde En super hyggelig firma aften med god mad, bowling og minigolf. God service

Resposta da Cecilie's
Overordnet en dejlig oplevelse, men vi havde lidt misforståelse omkring severi gen af maden! Det blev løst, men vi undre os stadig om hvordan man kan serverer til 8 personer, når vi havde bestilt til 9 og så fik besked på at der ikke var mere? Vi undre os også over at man sætter maden på et tomt bord, uden at tænke på hvor selskabet var henne?

Fantastisk god oplevelse.
Altid sødt og venligt personale.
Rigtig lækker mad, godt tilberedt og til tiden.

Resposta da Cecilie's
Der er rent og pænt. Blev taget godt imod. Restauranten er helt fin. God mad, kunne godt tænke os at, spille først spise efter. Det prøver vi at booke en anden gang. Vi valgte minigolf denne gang. Fin bane.

Resposta da Cecilie's
Vi prøvet at spille minigolf og bowling
Samme med vores søn på 6år
Hans først gang med begge dele
Et hyggelig sted i Slagelse

Resposta da Cecilie's
Rigtig god menu, lækker mad vi fik! Og der var rigelige mængder, så alle blev mætte :)
God stemning og fin betjening. Gode priser. Vi fik meget for pengene.
Tak for en god aften.

Resposta da Cecilie's
Godt tilbud med bowling/minigolf med mad. Maden er god og servicen var i top.

Resposta da Cecilie's
God service og lækker mad, hyggelig minigolf bane

Resposta da Cecilie's
Maden var fantastisk, men man måtte selv bede om drikke billeder og snakker selvom det var forudbestil, og måtte vente på at få at vide hvilken bane man skulle være på som så ikke virkede, så vi har vel bowlet i 45 min i stedet for en time.

Resposta da Cecilie's
Det er et mega lækkert sted og god hurtig service fantastisk mad og nok af det.
Kan kun anbefale det til andre
vi var et selskab på 38 :-)

Resposta da Cecilie's
Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os.
Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer.
Bestemt ikke sidste gang vi kommer.

Resposta da Cecilie's
Her er så hyggeligt og god stemning. Det var en speciel aften på flere parametre. Kommer igen snart

Resposta da Cecilie's
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.