Banner for Cecilie's - Cecilie's Herlev

Cecilie's - Cecilie's Herlev Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

4. Bar com música ao vivo
  5. Campo de mini golfe
  6. Bar de esportes

Escrito pela empresa

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Escrito pela empresa

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

925 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Minigolfer var alt for mange mennesker lukket…

Der var alt for mange mennesker lukket ind til minigolf i Herlev. Desværre. Vi prøvede højst 4til 5. baner, på 1,5 timer...resten var ventetid og skænderier indbyrdes fordi folk hoppede rundt mellem banerne. Slet ikke som i Cillei city 2. Hvor bane bestillingen lukkes ned på nettet når der er fyldt. Øv..øv.. pengene ud af vinduet.

16 de fevereiro de 2026

Hej Lisbet
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler jeres oplevelse med os 🙏

Det er vi virkelig kede af at læse. Minigolf skal være en hyggelig oplevelse – ikke præget af ventetid og irritation ⛳
Selvom vores bookingsystem ikke viste fuld kapacitet den pågældende dag, er det selvfølgelig jeres oplevelse, der tæller. Og den lyder desværre ikke, som den burde. Det beklager vi.

Du er altid meget velkommen til at tage fat i vores personale under besøget – de hjælper gerne med at skabe bedre overblik og ro i spillet 😊

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang ⛳✨
//Team Cecilie's

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt tid til bowling

Vi havde bestilt tid til bowling. Da vi kom og skulle til at bowle virkede banen ikke, så vi kaldte efter hjælp, og der kom først hjælp efter 10 min.Så vi gik glip af 15 minutter af vores bowlingtid vi havde betalt for. Øv oplevelse:(

17 de janeiro de 2026

Hej Lara
Det er vi naturligvis kede af at høre 😔
Det er selvfølgelig en ærgerlig oplevelse, når noget teknisk driller, og det påvirker jeres spilletid 🎳
Vi beklager meget ventetiden på hjælp samt, at I gik glip af en del af den tid, I havde betalt for.

Til en anden gang skal du endelig tage fat i vores personale på dagen, så de kan finde en løsning med det samme. Vi vil altid gerne hjælpe og rette op, hvis noget ikke spiller, som det skal 😊

Vi håber at se dig igen en anden gang til en meget bedre oplevelse✨

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sjovt men beskidt over alt

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og ved mange baner nedtrådte chips. Slemmest ved bane 18, hvor der var knust glas ved stenene.
Alle de små borde ved banerne har ringe og skidt fra tideligere brugere og bænkene har indtørret ølsjatter, som mange satte sig på.
Jeg håber, at der er en helt anden rengørings politik i deres køkken.

16 de fevereiro de 2026

Hej Kristina
Det er vi naturligvis kede af at høre 😔
Det er slet ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster. Vi beklager meget, at I oplevede minigolfområdet som beskidt. Det skal selvfølgelig være rent, trygt og indbydende at opholde sig hos os – både på banerne og i området omkring ⛳
Især forhold som spild, madrester og knust glas er noget, vi tager meget alvorligt. Det skal naturligvis være i orden.

Jeg sørger for at tage din feedback med videre til teamet, så vi kan få rettet op på det med det samme 💬✨

Vi håber at se dig igen en anden gang til en meget bedre oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi hyggede os rigtig

Vi hyggede os rigtig. Spillede både minigolf og bowling og spiste. Det hele fungerede fint. Personalet var søde og hjælpsomme. Maden var god.
Hvis jeg skal sige noget negativt, så mangler der garderobeplads til vintertøjet og bowlingskoene trænger til en fornyelse/rengøring.

15 de fevereiro de 2026

Hej Anne
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os⛳️🥳 Og det er vi godt nok glade for at høre - den ros giver vi straks videre til teamet sammen med din feedback omkring garderobeplads og bowlingeskoene. Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber, at vi ses snart igen✨ 🎳

God oplevelse

Venlig betjening altid en god oplevelse og være hos Cecilie

15 de fevereiro de 2026

Hej Lise
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Det er vi rigtig glade for at høre - det betyder rigtig meget for os! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Det var god mad vi fik Sinatur burgerne

Det var god mad vi fik Sinatur burgerne
Og nogle gode baner til minigolf
Synes 3 timer gik hurtigt

Hej Kim
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er det fedt, at tiden bare fløj, og at burgerne var gode! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fødselsdagsfesten blev en succes takket…

Fødselsdagsfesten blev en succes takket være et super godt og venligt personale som tog imod vores bestilling og alt var på sin plads da vi ankom og maden var klar kort efter ankomsten. Lækre lokaler som skaber en hyggelig og sjov stemning. 5 stjerner herfra.

Hej Natasa
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at jeres fødselsdagsfest hos os var en succes, og at alt spillede, som det skal🎉

Fedt koncept

Fedt koncept, super lækker mad og perfekt underholdning for hele familien. Personalet var søde og hjælpsomme. Det kan helt klart anbefales. Vi brugte det til fødselsdag og nonfirmation 🫶🏼

Hej Michelle
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du elsker konceptet, og at i både fødselsdag + konfirmation var en succesl🎉

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Perfekt til aktivitet, men ville vælge et andet sted at spise

Udvalget af cocktails kunne være større, maden var ikke dårlig , men heller ikke noget at råbe hurra for,

Minigolfen var tilgengæld en rigtig god og underholdende oplevelse

Hej Casper
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at minigolfen var en god og underholdende oplevelse ⛳️ Det betyder meget for os.
Og tusind tak for din feedback omkring cocktails og maden. Vi arbejder løbende på både udvalg og kvalitet, så din kommentar er bestemt noget, vi tager med videre.
Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen – og give dig en endnu bedre helhedsoplevelse 😊

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vi hyggede med Shuffle, spiste fantastisk mad og det hele i en fantastisk atmosfære i et helt fyldt hus ! Og det hele til en overkommelig pris.

Hej Kjeld
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os med shuffle og lækker mad - det er jo præcis, sådan det skal være ✨ Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳 //Team Cecilie’s

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig betjening.

God service og hurtig betjening.
Bowlingfaciliteterne var noget slidt og der manglede sæder.

Hej Sannie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god service og hurtig betjening - den ros giver vi direkte videre til teamet✨
Samtidig er vi kede af at læse din kommentar om bowlingfaciliteterne og de manglende sæder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det går vi straks i gang med at få kigget på 🎳
Tak fordi du gør os opmærksomme på det.
Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang ✨

Kommer igen 👍

Alt levede op til mine forventninger…
flink og hjælpsomt personale
pænt og rent i lokalet og på banen
alt til tiden …banen og maden
En lækker mad …
kommer gerne igen. !

Hej Annita
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og den ros giver vi straks videre til teamet. Og det er vi godt nok glade for at høre, så håber vi, at vi ses snart igen✨ 🎳

Hyggeligt og lækkert mad

Hyggelig faciliteter, god minigolf baner og lækkert mad efterfølgende som kom præcist til tiden.
Virkelig søde ansatte.

Hej Maibritt
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og den ros giver vi straks videre til teamet - det bliver de rigtig glade for at høre✨ Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig betjening og god atmosfære.

Venlig og hurtig betjening.
Ikke megen ventetid, selvom det var vinterferie og mange mennesker.
Positivt med kugle opsamler på køllerne - dejligt
for os ældre 👍😉.

Hej Rosa
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os! Og ikke mindst, at du sætter pris på kugleopsamleren✨ Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig stemning og en god burger.

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at stemningen og burgeren var god🍔 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var ude og spille golf i dag med…

Var ude og spille golf i dag med børnebørn og oldemor i Herlev, havde booket det hele hjemmefra og med mad, det var nemt, jeg ringede efterfølgende og fik den mest søde betjening. Det var rigtig hyggeligt gode omgivelser, søde medarbejder og burgerne, var rigtig grillede saftige burger og så var prisen god især da det var i vinterferien.
Tove Holmstrøm

Hej Tove
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i fik hygget jer, og at burgerne var gode🍔 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet. Det bliver de meget glade for at høre. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Alt er godt

Alt er godt - vi havde 2 reservationer, men fik brug for at bytte om på dem tidsmæssigt, dette var intet problem - alt er i god ro og orden - kan varmt anbefale nogle timer med god underholdning hos jer

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at der kom styr på reservationerne. Og tusind tak for anbefalingen - det betyder så meget for os 🩷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God mad og god oplevelse

God mad og god oplevelse. Vi var der i dag 9 personer. 😁

12 de fevereiro de 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳 //Team Cecilie’s

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en dejlig eftermiddag

Det var en dejlig eftermiddag, hvor alt bare fungerede.
Vi havde forudbestilt minigolf og mad, rigtig fint 😊
Venlig betjening i baren 😊

11 de fevereiro de 2026

Hej Lena

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fint sted med god stemning og hygge

Fint sted med god stemning og hygge. Udemærket cafe mad til en god pris. Stort udvalg af øl, vin og cocktails.

10 de fevereiro de 2026

Hej Thomas
//Team Cecilie’s

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais