Celia  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had a more then excellent dinner at Celia. Warm atmosphere,very friendly and professional service,delicious food and nice wines . The ceviche of seabass is certainly a recommandation,with a fine dr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

87 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het kwam leuk verpakt binnen met een…

Het kwam leuk verpakt binnen met een persoonlijke boodschap op een kaartje, erg leuk terwijl ik het het had gekocht om weg gegeven.

17 de julho de 2025

Lieve Gea,

Wat leuk om te horen dat je zo blij werd van de verpakking en het kaartje!

Ik pak alle pakketjes zelf in en vind het belangrijk dat het voelt als een cadeautje ook als je het weggeeft. Fijn dat je de persoonlijke boodschap hebt gewaardeerd ondanks dat deze dus niet volledig aansloot omdat het een cadeautje was.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat betekent heel veel voor mij.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeker een aanrader als je van mooie sieraden houdt.

Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het nog eens extra speciaal. Gun jezelf mooie sieraden die met alle zorg zijn uitgezocht om jou te laten stralen.

19 de junho de 2025

Resposta da Celia

Wauw, wat een prachtige woorden… daar krijg ik echt een grote glimlach van!

Ik vind het zo fijn om te horen dat je de liefde en zorg in het pakketje hebt gevoeld precies dat is mijn bedoeling bij elke bestelling die ik inpak. En dat handgeschreven kaartje… dat schrijf ik er met plezier bij, gewoon om jou een beetje extra te laten stralen.

Dankjewel dat je dit zo mooi hebt verwoord en dat je de tijd hebt genomen om het te delen. Het betekent echt veel voor me.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke sieraden voor een leuke prijs

Leuke sieraden voor een leuke prijs. Verzending supersnel en je bestelling komt met een persoonlijke touch, een echte aanrader

6 de junho de 2025

Hi Patricia,

Wat een lieve woorden, dankjewel!

Zo fijn om te horen dat je blij bent met je sieraden en de snelle verzending. Die persoonlijke touch doe ik er altijd graag bij gewoon omdat jij dat verdient.

Dankjewel voor je mooie aanbeveling, dat betekent heel veel voor me! 💖

Topbedrijf

Topbedrijf
De verzending was heel snel.
Het was heel leuk ingepakt.
En een topkwaliteit.

8 de maio de 2025

Resposta da Celia

Wat een geweldig compliment, dankjewel! 😍

Ik word er helemaal blij van dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat het pakketje leuk ingepakt bij je aankwam. En snelle verzending… daar doe ik mijn best voor, dus fijn dat dat is opgevallen.

Dankjewel dat je dit wilde delen, het betekent echt veel voor me. 💖

Super service

Super service ! Uitermate behulpzaam en vriendelijk !
Omwille van een dringende levering is Celia de juweeltjes persoonlijk bij mij komen afleveren, dat vergeet ik nooit !

6 de maio de 2025

Lieve An,

Jouw woorden raken me echt! 💖

Het was zo’n bijzondere rit samen met mijn vriend om jouw bestelling persoonlijk te brengen en dat voor zo’n belangrijke gebeurtenis. Ik ben blij dat we het op tijd hebben kunnen bezorgen en dat de sieraden er voor jou konden zijn op dat speciale moment.

Dankjewel dat je dit hebt gedeeld, zulke lieve reacties maken al die extra kilometers meer dan de moeite waard. 🚗💨

Geweldig

Geweldig ! Allereerst werd ik verrast door een persoonlijk handgeschreven kaartje van Celia. dat vond ik al erg speciaal. Daarna zag ik hoe mooi het allemaal ingepakt was en het sieraad was ik ook erg blij mee ! armbandje pastte precies en voldeed aan de beschrijving !

28 de março de 2025

Resposta da Celia

Wauw, wat een prachtige review, dankjewel! 🥰

Zo fijn om te horen dat het handgeschreven kaartje je verraste en dat je blij werd van de verpakking. En natuurlijk helemaal geweldig dat het armbandje precies paste en helemaal voldeed aan je verwachtingen. Ik pak alles met veel liefde in dus het maakt me echt blij om te lezen dat dat ook zo bij jou is overgekomen. 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service en mooie kwaliteit.

Geweldige service en mooie kwaliteit.

24 de fevereiro de 2025

Wat lief dat je dit deelt, dankjewel! 🥰

Ik ben superblij dat je tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit. Dat is precies waar ik het allemaal voor doe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besteld en dag erna in de bus!Een…

Besteld en dag erna in de bus!Een handgeschreven briefje erbij,leuk verpakt en een TOP zonnebril.Dikke aanrader!

9 de janeiro de 2025

Resposta da Celia

Wat heerlijk om te lezen, dankjewel!

Zo fijn dat je zo blij bent met je zonnebril en dat hij zo snel bij je was. Dat handgeschreven kaartje en de verpakking zijn mijn manier om je bestelling net dat beetje extra liefde mee te geven.

Geniet van je nieuwe zonnebril en alle zonnige dagen die eraan komen! ☀️🕶️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blockage of Account from Celia App without any reason

i am regular miner of celia App from last 10 months at least and i have mined a lot but suddenly from some days (15 to 20 days) my app was not working properly. For this sake i logged out and then try logged in but the site has blocked my id and give message that check your internet connection and try again. What is this but i have destroy a lot of my time on such a fake site.

25 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Beste Muhammad,

Bedankt voor je bericht.

Wij zijn Celia, een sieradenmerk, en we hebben geen app of mining-dienst. Het lijkt erop dat je ons hebt verward met een ander bedrijf.

Mocht je nog vragen hebben over onze sieraden dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Vriendelijke groet,

Super!!

Super!!
Heel leuk verpakt met een persoonlijke boodschap op een kaart, handgeschreven!!

30 de dezembro de 2024

Wat lief dat je dit deelt, dankjewel! 🥰

Ik vind het zo leuk om te horen dat je de verpakking en het handgeschreven kaartje hebt gewaardeerd. Dat persoonlijke stukje maakt het inpakken voor mij juist zo bijzonder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige sieraden voor een…

Prachtige sieraden voor een vriendelijke prijs. Ik ben er dolblij mee!

23 de dezembro de 2024

Resposta da Celia

Wat ontzettend fijn om te horen, Melinda!

Ik ben zo blij dat je dolgelukkig bent met je sieraden. We vinden het ook heel fijn dat je de prijs vriendelijk vindt dat doen we juist zodat we hopelijk veel vrouwen kunnen laten stralen.

Geniet er heel lang van! 💖

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, wel iets zwaar. Snel in huis, met een lief kaartje erbij.

23 de dezembro de 2024

Resposta da Celia

Dankjewel voor je woorden, Michelle!

Fijn dat je blij bent met de oorbellen, dat ze snel bij je waren en dat je het kaartje hebt gewaardeerd.

De oorbellen zijn inderdaad iets zwaarder omdat ze met kraaltjes worden gemaakt dat hoort bij hun feestelijke uitstraling. Gelukkig zijn ze perfect voor speciale gelegenheden waarop je net dat beetje extra wilt stralen.

Zeer tevreden

Heel blij weer met mijn mooie sieraden . Goeie service en snelle levering .

16 de dezembro de 2024

Resposta da Celia

Wat heerlijk om te horen dat je weer blij bent met je sieraden, Jantina! 😍

Het maakt me zo gelukkig dat je ook onze service en snelle levering waardeert.

Dankjewel dat je opnieuw voor Celia hebt gekozen dat betekent echt heel veel voor me.

Goed geregeld en persoonijk

Snel, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, heel leuk en daarmee een aanrader!

20 de dezembro de 2024

Hi Sonja,

Wat een mooie woorden, dankjewel!

Zo fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en dat je de persoonlijke touch van het kaartje waardeert. Dat extra stukje aandacht geef ik er altijd graag bij en het maakt me blij dat jij dat ook zo voelt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle service leuk kaartje erbij…

Snelle service leuk kaartje erbij persoonlijke aandacht

13 de dezembro de 2024

Dag Sylvia,

Dankjewel voor je lieve woorden! 🥰

Zo fijn om te horen dat je blij bent met de snelle service en het kaartje. Die persoonlijke aandacht geef ik er altijd met veel liefde bij.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Le pongo 1 por qué no puedo poner menos…

Le pongo 1 por qué no puedo poner menos -10!! Pésimo servicio, el 10 de Diciembre hice un pedido que se supone que tarda en la península 3 días, si bien explican que pueden tardar hasta 14 en momentos de saturación, a fecha de hoy 27 de Diciembre aún no tengo el pedido. Una vergüenza.

27 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Beste Jas,

Bedankt voor je bericht.

Wij zijn Celia, een sieradenmerk uit Nederland, en wij leveren momenteel niet naar Spanje. Het lijkt erop dat je ons hebt verward met een ander bedrijf.

Mocht je vragen hebben over onze sieraden, dan help ik je natuurlijk graag verder.

Vriendelijke groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Persoonlijke boodschap was super

Persoonlijke boodschap was super. Mooi gebaar. Mooie oorbellen

10 de dezembro de 2024

Resposta da Celia

Wat lief dat je dat zegt! 🥰

Ik vind het altijd leuk om een persoonlijke boodschap mee te sturen een klein gebaar dat hopelijk een grote glimlach brengt.

En wat fijn dat je blij bent met je oorbellen, Cindy!

Mooie sieraden

Mooie sieraden. Heel leuk dat ze een persoonlijk berichtje bij de bestelling doet

5 de dezembro de 2024

Dankjewel voor je lieve woorden! 🥰

Het persoonlijke berichtje schrijf ik er altijd graag bij gewoon om jouw bestelling net wat extra speciaal te maken.

Fijn dat je blij bent met je sieraden!

AANRADER!!!!

Ik heb al zoveel besteld. De kwaliteit is wat het moet zijn, ik voel me heel erg vrouwelijk en mooi bij het dragen van de sieraden. Wordt heel mooi en netjes ingepakt en daar wordt je zo vrolijk van! AANRADER!!!!

5 de dezembro de 2024

Resposta da Celia

Wauw, wat ontzettend leuk om te horen dat je al zo vaak bij mij hebt besteld!

Het maakt me echt blij dat je je vrouwelijk en mooi voelt met de sieraden precies dat is waar ik het allemaal voor doe. En dat je ook vrolijk wordt van de verpakking, maakt het voor mij nog specialer.

Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen, dat waardeer ik enorm! 💖

Een feestje!!

Het was een feestje om de bestelde artikelen van Celia te mogen ontvangen. Het geheel was verstuurd in een stevig doosje en daarin zat weer een doosje met de sieraden (ook nog)in een zakje. Er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij, wat erg attent is. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

14 de novembro de 2024

Resposta da Celia

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel!

Ik vind het geweldig dat het ontvangen van je bestelling als een feestje voelde precies dat is wat ik hoop te bereiken met de verpakking en het persoonlijke kaartje.

Zo leuk dat je aangeeft vaker te willen bestellen, dat maakt me echt blij! 💖