Kjøpte jeggings som skulle være lyseblå, var stive og ubehagelige. Vasket flere ganger før bruk for å få bort fargen. Var helt mørkeblå på vrangen, og huden og seng ble mørkeblått. Var bortkastet peng... Ver mais
A empresa respondeu
Cellbes er så flinke til å ha store størrelser på omtrent alt de selger. Jeg har vært kunde i mange år,og er skikkelig fornøyd. Liker godt da det er salg også :P DEt ble mange nye plagg nå på salget.S... Ver mais
A empresa respondeu
Det har blitt mange kjøp på kort tid etter at jeg oppdaget Cellbess. Jeg er fornøyd med at Cellbess har meget bra varer til gode priser. Synes du får mye for pengene og at kvaliteten skulle være så go... Ver mais
A empresa respondeu
Godt utvalg i store størrelser. Og de er ikke hypermoderne, og derfor er det lett å finne noe jeg kan legge til i garderoben. Har favoritter jeg kjøper om igjen,i f.eks. andre farger ,når det gamle... Ver mais
A empresa respondeu
Cellbes startet opp som et postordrefirma helt tilbake i 1954, og har siden det utviklet seg til å bli et av de største E-handelsbedriftene innen mote og hjem interiør. Vår drivkraft er å tilby favoritter i garderoben uansett anledning. Det brede utvalget av størrelser er en viktig del av det hele der størrelsene går fra 34-64 for kvinner og S- 8XL for menn. Vi ønsker deg velkommen til cellbes.no. Gå inn og opplev vår inspirerende kampanje, og vårt herlige sortiment!
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er gode priser, og rask levering. Kvaliteten er bra, servicen er veldig bra.

Resposta da Cellbes
Fantastisk nettbutikk! Godt utvalg, god kvalitet til normal pris, ofte tilbud! Alltid svar når man ringer, noe andre nettbutikker sjeldent gjør, om de i det hele tatt har tlf..!
Størrelsene er som de lover! Dette er en nettbutikk jeg absolutt vil anbefale!

Resposta da Cellbes
Etterlyser vare som aldri kom. Får tilbakemelding om at den er blitt borte i posten og at penger blir tilbakeført. Vil gjerne ha vare som er bestilt, men da var det tomt på lager. Første og siste gang jeg bestiller fra denne siden.

Resposta da Cellbes
God kvalitet på varene. Rask levering og god informasjon. En bra nettside.
Rask levering, og varebeskrivelsene stemmer godt med produktene som blir levert.

Resposta da Cellbes
Bra med store størrelser god service rask levering. Et firma jeg kommer til å bruke mer.

Resposta da Cellbes
Bra produkt og priser. Rask levering

Resposta da Cellbes
Gode tilbud, sporing på pakken, rask levering og god kundeservice!

Resposta da Cellbes
Flotte varer til fornuftige priser. Og så hyggelige medarbeidere ❤️ anbefales på det varmeste ❤️

Resposta da Cellbes
Rask vareleveranse. Veldig god service og hyggelige kundebehandlere. Fornøyd med priser og sortiment.
Til å stole på
Hurtig levering, god kvalitet på varen

Resposta da Cellbes
Rask og riktig vareleveranse. God service og hyggelige kundebehandlere . Ikke noe mas om å kjøpe andre ting. Gode priser og rabatter. Cellebes er blitt min favoritt butikk, spesielt undertøy, pologensere og jeans.

Resposta da Cellbes
Jeg har ikke mottatt informasjon om produktet er sendt, og heller ingen sporing. Cellbes lurer på hvordan jeg opplevde mitt siste kjøp, men har ingen anelse om at produktet ikke er sendt før de spør

Resposta da Cellbes
Rask levering, hide tilbud og priser. Godt utvalg

Resposta da Cellbes
Finner det meste til meg selv som er på den tunge siden av skalaen.
Men mammaen min som er slankere, ikke så lett(BH spesielt).
Rask service og gode priser.

Resposta da Cellbes
Kjøper mesteparten av klærne mine her. God kvalitet, farger som holder, rikt utvalg og ofte salg. Tar bare noen dager i posten.

Resposta da Cellbes
Rask levering, gode størrelser og kjempegod service.

Resposta da Cellbes
De hsr veldig godt utvalg i alt mulig. Mye fint og rimelig priser og rask levering. Bra kundeservice

Resposta da Cellbes
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.