Cellics is mijn product dagelijks zo weet ik zeker dat ik binnenkrijg wat ik nodig heb voor mijn huid en dat zie je en ik niet alleen. Ben super blij met het product en de service van het team. Krijg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb Cellics 6 weken gebruikt, in deze periode heb ik mijn menstruatie gekregen en ipv van 4 dagen heeft deze menstruatie 2,5 week geduurd. Bij navraag blijkt dat collegeen ervoor kan zorgen dat je... Ver mais
Helemaal tevreden van Cellics!! Vanaf dat ik het gebruik is mijn haar voller geworden, nagels steviger, en voornamelijk mijn onzuivere huid heel erg goed hersteld! Het smaakt ook totaal niet vies, wat... Ver mais
Detalhes da empresa
Cellics is een compacte lijn bestaande uit high nutrition in poedervorm, met focus op de huid. Gemakkelijk in gebruik, persoonlijk te doseren en vol natuurlijke en organische ingrediënten. Cellics draagt bij aan een mooie huid, door één schepje per dag bij je ontbijt. Je roert het gemakkelijk door een glas water, een sapje of je ochtendsmoothie. Cellics won 'Professional Beautyproduct of the Year 2018.'
Informações de contato
Molenkampseweg 20, 5681 PE Best, Best, Holanda
- +31 499 210000
- info@cellics.nl
- cellics.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Ik gebruik nu 5 maand3n Cellics en t is…
Ik gebruik nu 5 maand3n Cellics en t is echt waar dat je je beter gaat voelen en kleine ongemakken steeds minder worden. Ik zou t iedereen aanraden om t om t iedergeval te proberen zodat je t zelf kan ondervinden. Groetjes Katinka

Prima product
Prima product, erg compleet van wat ik zoek aan vitamine en mineralen. Smaak is goed, zelfs zoet en lost goed op in water of appelsap. Of het iets doet moet ik nog afwachten, er is van buiten nog niets te zien maar ik gebruik het nog geen maand dus wacht het even af.
Ik gebruik nu iets meer dan een maand…
Ik gebruik nu iets meer dan een maand Cellics Elixer (405 gr). Ik merk nog niet echt verschil, maar zoals aangegeven kan dat iets langer duren en bestel ik wel een nieuwe pot. Over een paar maanden dus een nieuwe review van mij!
Je merkt na een paar maanden een…
Je merkt na een paar maanden een duidelijke verbetering van je huid
Super
Ik drink dit nu bijna een maand iedere morgen
Ik doe de hoeveelheid in fruitsap , in het begin is het wat wennen aan de smaak maar geen last meer van ..
Ik voel me super , geen last meer van stramme spieren s’morgens, ben fitter en mijn huid ziet er super uit !!
Ik bestel zeker verder !!
Ik merk nog geen verschil met me huid
Ik merk nog geen verschil met me huid
Ik gebruik het nu 4 weken, maar dan wacht ik nog even af
Ik gebruik de Celics cell pure
Hoop dat het over 2 maanden beter gaat

Resposta da Cellics
Bijna de eerste verpakking op
Bijna de eerste verpakking op . Tot nu toe ... het smaakt lekker . Heb zelfs zin om het te nemen iedere dag . Tot nu toe meer energie , veel betere nagels echt een mega verschil . Haren ook goed maar daar gebruik ik ook apart shampoo voor . Veel minder last van knieblessures zijn gewoon echt weg bedacht ik pas . Nu hopen op huidresultaten . Tweede bestelling gedaan en ook sinds week gestart met omega .
Mijn huid is rustiger dankzij Cellics
Ik gebruik nu een tijdje Cellics en vind het erg fijn! Mijn huid is rustiger en vooral heel belangrijk; het voelt goed. Zeker een aanrader!
Heel erg blij!
Bevalt heel goed tot nu toe 😍 Ik gebruik het nu 3 maanden en ik merk al dat mijn puistjes zijn verdwenen langs mijn haarrand, en die gingen maar niet weg. De smaak is me ook ontzettend goed bevallen (ik had eerlijk gezegd een muffe smaak verwacht!) Ook voelt mijn huid veel meer gehydrateerd!
Goh ja ben nog maar met eerste 'lading…
Goh ja ben nog maar met eerste 'lading bezig,en vermits het maar echt zichtbaar is na maand of drie weet ik het nog ni echt!?Wel vind ik zelf dat huid minder droog én minder rimpeling is😁Vriendinnen zeggen dat ze het wél zien😁ga zeker een tweede keer bestellen én dan verwacht ik meer zichtbaar resultaat!👍🏼😁

Resposta da Cellics
Onwijs blij mee 💖 wonder!!
Door een ongelukkige val op de camping in Italië liep ik 13 jaar geleden een luxatie op. Ik hoorde mijn botten kraken, mijn voet stond naast mijn been en ik had in mijn enkel werkelijk alles gebroken, verbrijzeld en gescheurd. Er volgden operaties en een pijnlijke, langdurige revalidatie. In al die jaren ben ik nog nooit 1 minuut pijnloos geweest. Integendeel, de pijn is zo heftig....CT en MRI scans hebben aangetoond dat het kraakbeen in mijn enkel, volledig is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor flinke slijtage in de botten. Hierdoor werd ik helaas steeds meer beperkt. De orthopeed adviseerde mij om corticosteroïden injecties te geven en uiteindelijk na te denken over ingrijpende operaties. Mijn dochter echter, heeft mij 2 maanden geleden verrast met de grote verpakking van Cellics. Eigenlijk om haar een plezier te doen, ben ik het iedere dag gaan gebruiken. Na ongeveer 6 weken dacht ik mij in te beelden dat ik minder pijn in mijn enkel had.... Na 7 weken wist ik het zeker... de pijn is weldegelijk minder geworden! Het is ongelofelijk... wat een wonder! Ik ga beginnen aan de volgende pot Cellics, ik ben er dolblij mee! ❤️

Super blij met cellics
Super blij met cellics. Ik had best wel last van ontstekingen in m’n huid, maar na twee weken merkte ik al verbetering! Mijn huid was rustiger en er waren geen nieuwe plekjes meer bij gekomen. Ook zit ik beter in mijn energie! Echt een aanrader!
Super product
Super product! Ik ben al enkele maanden echt fan. Enkel de smaak zou nog iets lekkerder kunnen 😉
Erg tevreden
Makkelijk en effectief
Na lang zoeken heb ik een merk gevonden zonder toevoegingen, geen pillen maar poeders en effectief. De ondersteuning voor mij als beautyprofessional vind ik heel goed. Het geeft echt verdieping aan mijn vak en verbreed mijn kennis over de huid en huidverbetering. De online trainingen zijn goed en ik kijk uit naar de trainingen voor vitaliteit expert. Voor wat het resultaat betreft gebruik ik de producten nu nog te kort (ca. 5 weken) om daar een volledig beeld van te geven. Wel merk ik sneller herstel in de huid, minder droog en mijn huid is zachter. Ik vind het een waardevolle aanvulling, niet alleen voor mijn huid, maar voor mijn hele lijf.
Aanrader!
Ik gebruik zelf het Cell Elixer. Een superfijn product dat doet wat het belooft! Mijn huid is egaler, straalt meer en ziet er gladder uit. Ik wil niet meer zonder.
Uitstekend product!
Hoogwaardige kwaliteit
Ik ben al langer klant en verheug me elke keer weer op mijn nieuwe bestelling. Deze keer mag ik weer een nieuw product uitproberen: Cell Protein, ik ben benieuwd hoe mijn lichaam hierop reageert. Ik ben erg tevreden over de hoogwaardige kwaliteit van de andere producten 💚
Ik ben zeer tevreden over de producten…
Ik ben zeer tevreden over de producten en de service.
Voor mij is Cellics Elixer de oplossing…
Voor mij is Cellics Elixer de oplossing voor een stralende huid! Het collageen wat er in zit, gecombineerd met alle nodige vitamines zijn echt een boost voor je huid. Daarbij gebruik ik de visolie van Cellics. Ik wil niet meer anders!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.