centrumrespo.pl Avaliações 738

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Nutricionista
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Consultor de Saúde

Escrito pela empresa

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Serdecznie polecam Respo ♥️

Serdecznie polecam Respo ♥️
Od pierwszych chwil czuję się profesjonalnie zaopiekowana .
Aplikacja jest bardzo intuicyjna i łatwa w obsłudze 🙂 Dieta jest dopasowana pod każdego indywidualne co naprawdę daję porządne efekty w walce z odchudzaniem.
Opiekun pomaga i motywuje do działania 😁

Treść wiadomości Gemini
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! ♥️

Niezmiernie nas cieszy, że od samego początku czujesz profesjonalne wsparcie. Naszym priorytetem jest właśnie to, aby każdy Podopieczny czuł się zaopiekowany, a droga do celu była jak najprostsza dzięki intuicyjnej aplikacji.

To świetna wiadomość, że dopasowanie diety przynosi już widoczne efekty w odchudzaniu – to najlepsza nagroda za wspólną pracę z Twoim Opiekunem. Trzymamy kciuki za dalszą motywację i kolejne sukcesy! 😁

Jestem zachwycona Respo

Jestem zachwycona Respo. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Jem to co lubię. Dzięki Respo dowiedziałam się, co robiłam źle stosując inne diety. Przede wszystkim pozwala nauczyć się zdrowych nawyków w odżywianiu. Polecam!!!

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie 😍

W Respo dopasowujemy plan do Twoich indywidualnych preferencji, potrzeb i celu, dzięki temu realizacja diety, a przy tym nauka zdrowych nawyków żywieniowych, jest prosta i przyjemna 🙂

Super aplikacja

Super aplikacja, bardzo dużo przepisów, które są szybkie i smaczne.

11 de março de 2025

Resposta da centrumrespo.pl

Cieszymy się, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania, a przepisy okazują się nie tylko smaczne, ale i szybkie w przygotowaniu – wiemy, jak ważna jest oszczędność czasu w codziennym dbaniu o dietę.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszego czerpania radości z gotowania z Respo! 🥰

Respo bez wyrzeczeń

Zdecydowanie polecam Respo. Szybko, smacznie i zdrowo. W końcu mogę jeść to na co mam ochotę, bez wyrzeczeń. To nie dieta a zmiana stylu życia na lepsze.

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❤️

W Respo udowadniamy, że dieta może być elastyczna i dopasowana do Ciebie, dzięki czemu nawet nie czujesz, że na niej jesteś, a zmiana nawyków przychodzi z łatwością 🙂

Dobra dieta

Wszystko robi dobrze, skoro działa. Dieta nie jest katorgą. Mam nadzieję , że pomogąmi naprawić relacje z jedzeniem, co powoli się dzieje

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo zależy nam na tym, by dieta była maksymalnie komfortowa dla Podopiecznego i nie oznaczała drastycznej zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń. Cieszymy się, że możemy Ci towarzyszyć w drodze do lepszej relacji z jedzeniem 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko jest super!Jestem z Respo od 2 lat i wszystko jest…

Jestem z Respo od 2 lat i wszystko jest fajne.Mega posiłki ,super pomocna aplikacja i fachowe doradztwo.Moja a właściwie nasza opiekunka (jestem na diecie razem z mężem)jest fantastyczna.Dziękujemy Karolinko Rogowska🥰

Dziękujemy za opinię ❤️

Bardzo cieszą nas Twoje słowa i satysfakcja ze współpracy 🙂 To właśnie intuicyjna aplikacja, smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego przepisy oraz wsparcie dyplomowanego dietetyka przekładają się na owocną współpracę 🙂 Dziękujemy w imieniu Karoliny 😍

Respo odmieniło moje życie

Respo odmieniło moje życie. Poczułam się atrakcyjniejsza, jestem sprawniejsza fizycznie i umysłowo.
Dobrze dobrana dieta wraz ze wsparciem opiekuna sprawia, że jem dobrze, co wpływa na całe moje otoczenie.

Dziękujemy za opinię 🫶
To dla nas niezwykle ważne, że zauważasz tak pozytywne zmiany w postrzeganiu siebie. Cieszymy się, że współpraca z nami przyczyniła się do poprawy Twojego samopoczucia ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dieta z respo to sama przyjemność

Dieta z respo to sama przyjemność. Z respo nie czuje jakbym była na diecie. Posiłki są szybkie i proste a przede wszystkim smaczne😁

12 de dezembro de 2025

Bardzo dziękujemy za opinię 🫶

W Respo uwzględniamy wszystkie Twoje indywidualne potrzeby i preferencje — tak, abyś nie odczuwała, że jesteś na diecie, a proces zmiany nawyków przebiegał komfortowo, w towarzystwie ulubionych potraw 🙂

Pierwszy raz przedłużam dietę

Pierwszy raz przedłużam dietę! Pierwszy raz to co zjadam bardzo mi smakuje i nie jest to smak „diety „ . Polecam!

Dziękujemy za opinię oraz zaufanie ❤️
Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust i nie odczuwasz nawet, że jesteś na diecie - właśnie o to chodzi 😊

Cieszymy się, że z nami jesteś!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chciej a z Respo Ci się uda!

Mój kontakt z dietetyczką jest super, dobrze działa codzienny kontakt i motywuje do dalszego działania. Super przepisy i prostota ich wykonania, także na zapas, sprawia, że w mojej sytuacji zawodowej bez problemu mogę osiągać super rezultaty :) podstawą jest jednak chęć zmian i motywacja żeby osiągnąć cel.

Dziękujemy za opinię 🫶

Realne wsparcie dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb i preferencji Podopiecznego to nieodłączne elementy satysfakcjonującej współpracy 💪 Dbamy o to, by realizacja planu była wygodna i komfortowa w każdych warunkach, a Podopieczny otrzymywał odpowiednią dawkę motywacji - tak, aby móc osiągnąć wymarzony cel 🙂

Jestem zachwycona dietą

Jestem zachwycona dietą, aplikacją i kontaktem z dietetyczką Panią Karoliną Łazicką! Dzięki Respo schudłam ponad 15 kg w 5 miesięcy i to praktycznie bez wyrzeczeń i spędzania wielu godzin w kuchni. Posiłki są smaczne i zróżnicowane, a do ich przygotowania używa się ogólnodostępnych produktów. Kontakt z dietetykiem motywuje i pozwala na elastyczne dopasowywanie planu do potrzeb. Polecam w 100% To nie restrykcyjna dieta tylko pozytywna zmiana sposobu odżywiania!

Dziękujemy za pozytywną opinię 💚

Cieszymy się, że aplikacja oraz wsparcie Twojej dietetyczki Karoliny przyczyniły się do zmiany Twoich nawyków, co zaowocowało już pięknym efektem w postaci 15 kg mniej 🙂Wielkie brawa dla Ciebie! W Respo nie chcemy wprowadzać w życie Podopiecznych rewolucji - zależy nam na tym by poprzez małe zmiany budować pozytywne, długotrwałe efekty. Bez mnóstwa wyrzeczeń, trudno dostępnych składników i bez spędzania wielu godzin w kuchni 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dzialam z nimi od prawie roku i wciaz…

Dzialam z nimi od prawie roku i wciaz mnie pozytywnie zaskakuja,super smaczne posilki,pomoc dietetyka

Dziękujemy za opinię ❤️

Niesamowicie miło nam słyszeć, że współpraca z Respo przynosi Ci tyle satysfakcji i pozytywnych zaskoczeń 😊 Posiłki dopasowane do preferencji Podopiecznego oraz wsparcie dietetyka to jedne z istotnych składowych potwierdzających skuteczność naszej metody 💪

Świetna

Świetna, wygodna i intuicyjna aplikacja dietetyczna

Dziękujemy za opinię 🙂
Aplikacja i jej funkcje to istotny element współpracy z Respo. Super, że aplikacja okazała się dla Ciebie intuicyjna - właśnie o to nam chodzi 🙂

Dieta bez poczucia diety :D

Dieta dopasowana do stylu życia i preferencji smakowych. Kontakt z dietetykiem. Możliwość zmian i korekcji w planie. Dedykowana aplikacja, która bardzo ułatwia zskupy, planowanie posilków, gotowanie i przestrzeganie zaleceń.

Resposta da centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię.

To właśnie elastyczny plan, dopasowany do preferencji Podopiecznego, a także dedykowana aplikacja, sprawiają, że dieta staje się częścią życia, a nie tylko chwilową zmianą sposobu żywienia 🙂
Bardzo dbamy również o to, by każdy nasz Podopieczny uzyskał odpowiednią i profesjonalną opiekę oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super aplikacja i pomocni opiekunowie celu

Respo to przede wszystkim świetna aplikacja, która ułatwia osiągnąć swoje cele! Niesamowicie motywującym jest również kontakt z opiekunem celu.

1 de agosto de 2025

Dziękujemy za opinię ❤️

Nieustannie dbamy o to, by funkcje naszej aplikacji maksymalnie ułatwiały Podopiecznemu realizację planu i osiąganie wszystkich zamierzonych celów 🙂

Bardzo cieszy nas to, że Twój Opiekun jest dla Ciebie tak dużym wsparciem. Indywidualna i kompleksowa opieka specjalistów to coś, co nas wyróżnia.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dieta i opieka nad klientem

Super dieta i opieka nad klientem. Dbałość o szczegóły. Ciekawe przepisy o różnym stopniu skomplikowania. Rewelacyjna bardzo smart apka. POLECAM

6 de março de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie 🫶

Super, że aplikacja Respo tak dobrze się u Ciebie sprawdza! Dbamy o to, by nasza baza przepisów była zróżnicowana — tak, by każdy Podopieczny mógł jeść to, co lubi, poświęcając na gotowanie tyle czasu, ile może 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pracuje z dietetykim z Respo od ponad…

Pracuje z dietetykim z Respo od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy. Posilki sa urozmaicone i bardzo smaczne. Jem to co lubie i chudne :).

9 de março de 2026

Dziękujemy za opinię oraz zaufanie ❤️

Zależy nam na tym, by dieta nie wiązała się z rezygnacją z ulubionych potraw. Udowadniamy, że da się jeść wszystko, a przy tym chudnąć 😊 Miło nam słyszeć, że jesteś zadowolona ze współpracy, a zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smaczne przepisy jem i chudnę świetna…

Smaczne przepisy jem i chudnę świetna opieka dietetyka

8 de março de 2026

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo zależy nam na tym, by dieta nie wymagała rezygnacji z ulubionych potraw. Udowadniamy, że da się jeść wszystko, a przy tym chudnąć 😊
Miło nam słyszeć, że nasze przepisy w połączeniu ze wsparciem Opiekuna sprawiają, że droga do wymarzonej sylwetki jest dla Ciebie przyjemna i smaczna.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fajna

Fajna, przejrzysta aplikacja, proste i rożnorodne posiłki do wykonania, ktòre można wymieniać na inne. Mi zależało na poznaniu jak komponowac posiłki żeby byly zbilansowane i zdrowe.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że współpraca jest dla Ciebie satysfakcjonująca, a aplikacja i zawarte w niej funkcje spełniły Twoje oczekiwania. Dbamy o to, by baza proponowanych przez nas posiłków była jak najbardziej różnorodna, dzięki czemu każdy Podopieczny znajdzie tam coś dla siebie 😊

Kompleksowa dieta na codzień

Z Respo oszczędzam czas: nie myślę co jutro jeść, nie robię sama listy zakupów; dbam o zdrowie: przestałam jeść byle co, teraz jem zbilansowane posiłki ale tylko te które smakują mi i rodzinie; pieniądze: nie ma tu drogich i trudno dostepnych składników fifirifi. Zakupy raz w tygodniu w Biedrze pod domem i wszystko mam :)
Generalnie: polecam!

7 de março de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Cieszymy się, że współpraca z Respo przyczyniła się do usprawnienia Twojej codzienności poprzez gotowy, odpowiednio zbilansowany jadłospis oraz interaktywną listą zakupów dostosowaną do sklepu, w którym się zaopatrujesz. Właśnie o to nam chodzi, by dieta była dopasowana do Ciebie i Twojego stylu życia, a nie Ty do niej 🙂

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais