Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais
A empresa respondeu
Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais
A empresa respondeu
Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais
A empresa respondeu
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polônia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Z Respo oszczędzam czas: nie myślę co jutro jeść, nie robię sama listy zakupów; dbam o zdrowie: przestałam jeść byle co, teraz jem zbilansowane posiłki ale tylko te które smakują mi i rodzinie; pieniądze: nie ma tu drogich i trudno dostepnych składników fifirifi. Zakupy raz w tygodniu w Biedrze pod domem i wszystko mam :)
Generalnie: polecam!

Resposta da centrumrespo.pl
Świetna aplikacja, proste przepisy, które ciągle można zmieniać. Bardzo fajny kontakt z opiekunem, same plusy żadnego minusa 😊

Resposta da centrumrespo.pl
Jestem z Respo już od pół roku i jestem bardzo zadowolona z aplikacji oraz ze wsparcia dietetyka :)

Resposta da centrumrespo.pl
Szybkie przepisy, jem te dania na które mam ochotę i lubię. Szybka zamawiam posiłków na to co mam pod ręka i w lodowce ☺️

Resposta da centrumrespo.pl
Wybranie Respo to była najlepsza decyzja w życiu! Jem pyszne posiłki, zmieniło się moje nastawienie do jedzenia i w końcu czuję się dobrze ze sobą.

Resposta da centrumrespo.pl
Byłem na nie jednej diecie i efekty były zawsze na chwilę a teraz nie czuję żebym był na diecie a waga leci w dół więc dla mnie rewelacja że można tak wiele smacznych produktów jeść nie być głodnym a efekty widzieć co tydzień gdy staje na wagę

Resposta da centrumrespo.pl
Jestem bardzo zadowolona z jakości i możliwości jakie daje platforma respo.

Resposta da centrumrespo.pl
Aplikacja latwa i przejrzysta. Ciagle sie rozwija. Mnostwo przepisow. Kontakt z dietetykiem na czacie. Mozliwosc rozmowy face to face! Przepisy dopasowane dla mnie. Jestem wdzieczna ! Polecam ogromnie!❤️

Resposta da centrumrespo.pl
Zależało mi na zdrowym odżywianiu, regularnych posiłkach i przy okazji zrzuceniu kilku kg. W Respo znalazłem super smaczne posiłki dostosowane indywidualnie. Ogromny wybór dań, możliwość zamiany w razie konieczności. Jasno rozpisany sposób przygotowania oraz krótki czas. Dieta jest bardzo komfortowa, nie jest restrykcyjna. Można naprawdę znaleść coś dla siebie - słodkie, słone itp. Nieocenione wsparcie opiekuna, który rzetelnie i rzeczowo odpowiada na jakiekolwiek pytania i wątpliwości. Poza tym śledzenie postępów - w każdej chwili można wrócić do początku diety i porównać zdjęcia czy wymiary z aktualnym stanem. W 100% polecam.

Resposta da centrumrespo.pl
Dieta respo, to zdecydowanie ostatnia dieta, na której jestem. Próbowałam wielu diet, które kończyły się niepowodzeniem, a w respo nie ma ograniczeń. Masz ochotę na słodkie? Przepisy są tak dopasowane, że w pełni zaspokoisz swoją chęć. Jesz to, co lubisz i nie marnujesz jedzenia, ponieważ możesz tak dopasować plan, że jesz to, co masz w lodówce. Polecam, szczerze polecam.

Resposta da centrumrespo.pl
Jestem bardzo zadowolona. Jedyna dieta na której udało mi się schudnąć. Opiekunka celu bardzo zaangażowana. Poleciłam już członkom rodziny i będę polecać kazdemu

Resposta da centrumrespo.pl
Dieta jest świetna! Posiłki są proste, mega smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu. Dostosowane do tego co lubię, a czego nie. Ćwiczenia również odpowiednio dopasowane. Kontakt z dietetykiem jest świetny! Zawsze odpowiada na każde pytanie bardzo wyczerpująco. Polecam każdemu! Nie tylko tym co chcą schudnąć, ale tym którzy chcą zmienić swoje nawyki i zacząć jeść zdrowe i dobrze zbilansowane posiłki!

Resposta da centrumrespo.pl
Jestem już od roku na diecie Respo i jestem bardzo zadowolona, już po miesiącu był bardzo efekt diety -6kg, Bardzo mi pomogło wsparcie mojej dietetyk i mnie motywuje do tej pory za co bardzo dziękuję.

Resposta da centrumrespo.pl
Być na diecie w respo to jak wcale na niej nie być. Faktycznie mają zupełnie inne podejście niż inni i posiłki z planów są smaczne i kolorowe. Opiekun celu zdecydowanie motywuje, odpowiada na każde pytanie i wspiera w dążeniu do celu. Przy każdym dołku analizuje sytuację i podpowiada co można zrobić i dlaczego się gorzej dzieje. Dzięki mojej opiekunce zrozumiałam swoje ciało i dziś dużo lepiej się z nim dogaduje. Współpracuje z respo od marca 2025 i nie osiągnęłam jeszcze celu, dlatego że po drodze wyszło wiele malutkich rzeczy które musiałam zrozumieć. Musiałam lepiej poznać swój organizm i to co mu służy. Ja tu zostaję, bo jest przede mną cel do osiągnięcia. Już dziś moje nawyki żywieniowe zmieniły się diametralnie co pozwoli mi utrzymać efekt diety na dluuugi czas 😁 nauczylam się przede wszystkim lepiej jeść, zbudowałam pewność siebie i tego co wkładam do garnka. Bardzo polecam współpracę z respo!

Resposta da centrumrespo.pl
Usługi świadczone rzetelnie, profesjonalnie i z w rozsądnych cenach. Plany są różnorodne i można je dopasować do swoich potrzeb.

Resposta da centrumrespo.pl
Polecam Respo z czystym sumieniem!Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania, efekty widoczne- także grzech nie skorzystać :)!

Resposta da centrumrespo.pl
Przepisy sa smaczne, ale najlepszy jest kontakt z opiekunem celu. Nawet jak mam wpadki niesamowicie mnie wspiera <3

Resposta da centrumrespo.pl
Bardzo dobre doświadczenia kulinarne i Sportowe

Resposta da centrumrespo.pl
Współpracuję z Respo od ponad Roku i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie jest różnorodne, proste do zrobienia i smaczne. Z dietetykiem na bieżąco mam kontakt. Co ważne nie jestem oceniana w żaden sposób ale czuję, że ktoś chce mi pomóc i zawsze służy dobrą radą. Polecam

Resposta da centrumrespo.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.