CE Repair Services Avaliações 964

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patrick, de monteur. Wat een vriendelijke behulpzame man. Behalve dat de tv gemaakt is, heeft hij ook geduld gehad met onze herplaatshond. Bezoek was spannend en daar had hij alle begrip voor. Complim... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama bedrijf!!! Ze liegen glashard en als je ze hiermee confronteert dan verschuilen ze zich achter de woorden dat jij het als klant verkeerd heb begrepen. Strooien met termen maar als je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

à fuir Après 4 passages de techniciens, mon sèche-linge n’est toujours pas réparé. Les interventions s’enchaînent sans résultat, avec à chaque fois du temps perdu et aucune solution concrète. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met dit bedrijf klopt iets niet. Communicatie zeer zwak en moeizaam. Wettelijke garantie wordt niet gegeven. Zij werden via Samsung aangesteld om onze droger te repareren. Machine maakte hels lawaai s... Ver mais

Detalhes da empresa

964 avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Top service

Goede afspraak, vriendelijk en goed geholpen door monteur, marcel vd W.

Top service

6 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review en de 5 sterren. Altijd fijn als het gewoon naar wens verloopt.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Mijn koelkast is niet gerepareerd, ze kwamen met het verkeerde onderdeel en wilden alsnog dat ik betaalde. Onprofessioneel en slechte omgang met klanten. Absoluut niet aan te raden.

6 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Helaas deelt u niet het ordernummer en kunnen waarom niet inhoudelijk reageren.

Wat een absoluut kl@t€bedrijf

Twee weken reparatietijd voor een televisie aldus de website. In week 8 nog niets.

Eerste drie weken verneem ik helemaal niets. Dan besluit ik regelmatig te emailen. Elke keer als ik ze een email stuur zitten ze er "bovenop": We hebben nu de onderdelen binnen en zullen spoedig starten. Een week later: de nieuwe onderdelen zijn defect, we gaan nieuwe onderdelen bestellen. Weer een week later: de nieuwe onderdelen zijn binnen, we gaan direct beginnen. Weer twee weken later - ondanks de melding dat het scherm gerepareerd zou zijn - nog altijd niets vernomen. Val niet voor de reeks smoezen die ze uit hun hoed toveren.

Weet dat CE Repair Service, nu onder GXO, voor veel merken de reparatie onder garantie uitvoert waaronder LG, Samsung en JBL. Weet dus waar je aan begint wanneer je iets van die merken aanschaft.
Lees de vele reviews eens waarbij mensen nog schandalig veel langer wachten, waaronder ook met wasmachines.

Voor wat betreft het indienen van klachten bij de merken zelf kan ik nu al aangeven dat het verspilde moeite is tenzij je content bent met de cliché melding "wat vervelend voor u".

Addendum:
Televisie deze week ontvangen.
Op sticker staat een 'binnengekomen' datum op 26 november. Echter van PostNL ontving ik op 18 november een melding dat het was afgeleverd.
Er zit helaas een kras aan de binnenkant van het scherm wat oplicht, maar ik ben er nu klaar mee. Volgende tv wordt van Sony of Panasonic, voor mij geen LG of Samsung meer.

18 de novembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wel ik heb een wasmachine van Samsung…

Wel ik heb een wasmachine van Samsung van 3 jaar oud , ze draaide niet meer en gaf een tik en volgens hun waren de kosten zo hoog dat het niet meer hersteld kon worden wel geloof het of niet het is gemaakt voor 60euro en NIET door deze firma maar iemand die er wel verstand van heeft en er NIET zomaar een prijs opmaakt zonder het gezien te hebben ronduit schandalig deze firma zou nergens nog mogen werken voor een andere firma

29 de novembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf komt geen enkel…

Waardeloos bedrijf komt geen enkele afspraak na en zeer slechte service doe hier geen zaken mee ze zijn ook niet klantvriendelijk dus heb je de keuze vermijt deze firma!!!

5 de janeiro de 2026

Excellent service

Excellent service during the holiday season! The entire process went very smoothly: from registration to repair.

Our Samsung washing machine was broken; the spin cycle (centrifugeren) was constantly blocked. It was easy to report this through the Coolblue website. A day later, we received a call for an appointment, which could take place within five business days. We requested it a bit later due to family gatherings. The confirmation email was clear and explained the expectations and the process. A day before, we received confirmation that the repairman would arrive between 9:00 AM and 12:00 PM. The same day, we received a call to say he was on his way and would be there within fifteen minutes, as previously stated in the confirmation email. The repairman was super friendly and spoke Dutch (which is a bonus in the Brussels area...). He performed a few checks and ultimately repaired our washing machine with a spare part. He then conducted a test with us, and everything worked again. The whole reparation took less than an hour. So, very satisfied with the service, even though we were a bit worried about the bad reviews here.

30 de dezembro de 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for your kind review. We are pleased to hear that you are completely satisfied.

We wish you many years of washing pleasure.

Kind regards,

Samsung wasmachine

Samsung wasmachine binnen 6 maanden in storing. Door waterlekkage. Slang naar pluizenzeef was lek gegaan. Contact gezocht met Coolblue en die stuurde mij door naar CE Repair Services.
Er werd een dossier opgestart waarin ik alle gegevens kon invoeren, inclusief foto’s en video’s.
Vandaag kwam de monteur, belde keurig 15 minuten van te voren, was erg vriendelijk. Heeft het probleem snel verholpen en had nog allerlei tips voor de wasmachine. Hij nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Fijne ervaring!

29 de dezembro de 2025

Beste Maria,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en dat alles netjes naar wens is verlopen.

Wij wensen u veel wasplezier.

Leugens

Samsung-stofzuiger gekocht bij MediaMarkt die al snel een foutmelding gaf. Reparatie liep via Samsung en CE Repairs. Zij beweerden zonder onderbouwing dat het probleem “vieze filters” waren, terwijl ik deze 3x volgens de handleiding heb gereinigd.

Op verzoek kreeg ik foto’s van zogenaamd vuile filters, die zichtbaar schoon waren. Toen ik dit aangaf, werd gezegd dat de monteur ze inmiddels had schoongemaakt — dus het “bewijs” was niet eens meer representatief.
Daarna begon het echte probleem: meer dan 4 maanden word ik aan het lijntje gehouden met niet-bestaande “tickets” en herbeoordelingen. Elke medewerker weet van niets, geen dossier, geen oplossing. Dan wordt er weer een nieuwr ticket ingeschoten en de volgende medewerker weet van niets.

Geen reparatie, geen vervanging, geen verantwoordelijkheid. Geen artikel terug tenzij ik de hoofdprijs betaal voor arbeids en vervoerskosten.

Na 4 maanden geen stap verder en ze hebben nog steeds mijn stofzuiger

Dit is pure wanprestatie. Mijd Samsung-service en CE Repairs.

16 de outubro de 2025

Positieve ervaring

Vooraf zag ik een hoop negatieve reviews online. Hier schrok ik enorm van. Dus ik vreesde het ergste voor mijn Samsung koelkast.
Eerste keer is een vriendelijke man langs gekomen om te kijken waar het probleem zat en of hij het ter plekke kon oplossen. Helaas lukte het niet. Vandaag, Kerstavond, is een tweede vriendelijke man langs geweest. Hij heeft de compressor nagekeken / vervangen of iets. Voor nu lijkt het goed opgelost te zijn.
Dus waar al die negatieve ervaringen vandaan komen, weet ik niet. Maar mijn ervaring is eigenlijk kei goed met CE Repair Services.

24 de dezembro de 2025

Beste meneer Lucas,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring met ons.

GOEDE ERVARING

Mijn samsung tv van amper 2 jaar oud deed het niet meer, moest een week wachten tot monteur zou komen alles ging volgens het boekje. Werd netjes gebeld ze hebben hún vooronderzoek gedaan het probleem gevonden ze waren goed voorbereid want mijn beeldscherm was kapot en hadden een nieuwe mee genomen als back up, al met al waren ze met 40 minuten klaar. Deze monteurs waren super vriendelijk en ik kan met de kerst weer tv kijken.

23 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 5 sterren. Altijd fijn als alles gewoon volgens wens verloopt.

Veel kijk plezier.

3 maal een reparateur aan de deur

3 maal een reparateur aan de deur. Eigenlijk 2 maal. De 2de afspraak is de reparateur zelfs niet komen opdagen. Na dus 3 pogingen en 2 maanden verder werd mijn droogkast gemaakt, met de woorden ‘het is precies een nieuwe ‘. Om enkele dagen later tot de vaststelling te komen dat de reparateur de droogkast stuk gemaakt heeft. Drogen kan weer, maar dan loopt het water er onderuit. Contact opgenomen met CE repair, en niets meer terug gehoord.

10 de dezembro de 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf
Eerst onderzoek kosten laten betalen
En je raad het al, niet te repareren zogenaamd.
Excuus, het geld blijft bij ons.
Makkelijk geld verdienen
1 mailtje, katjing 45 euro aub.
Héél ver bij vandaan blijven
Had al mijn twijfels, taxatie op afstand.
Helemaal RUK

19 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Uw product valt buiten de garantie en daarom dat wij € 42,50 vragen voor het opmaken van een prijsopgave. Dit hebben wij voor u gedaan. Helaas bleken op dat moment dat de onderdelen vanuit het merk niet meer leverbaar zijn.

Zoals onze servicevoorwaarde aangeven, is onze dienstverlening niet kosteloos. Wij storten de € 42,50 niet terug.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hc repairs dordrecht jammer genoeg…

Ce repairs dordrecht jammer genoeg ingeschakeld door een zeer goede verzekerings maatschappij. Blijkbaar weet de een niet waar de ander mee bezig is bij Ce repairs , met als gevolg dat onze koel-vries combinatie na 6 weken nog niet is gerepareerd. Het zou om een kapotte schakelaar gaan volgens de monteur.
Hoe moeilijk dit kan zijn laat Ce repair zien door absolute fc knudde communicatie binnen het bedrijf.
Echt een voorbeeld van mensen op de verkeerde plek.

22 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Daar balen wij ook van.

Gelukkig is er een nieuwe afspraak gemaakt met de juiste onderdelen.

Super

Snel, duidelijk en perfecte reparatie van Samsung tv onder garantie. Aanrader!

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw fijne review en de 5 sterren.

Veel kijkplezier.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Le réparateur en plus d'être…

Le réparateur en plus d'être désagréable et agressif a dit que ma machine coulait à cause d'un cheveux sur le joint.. Du coup, la nouveauté c'est le machine a lessiver ne peuvent laver des serviettes de bain qui ont servi à se sécher les cheveux qu'elle idiotie... Je l'ai mis à la porte

Gewoon slecht !

Gewoon slecht !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel vervelend hoe dit bedrijf te werk…

Heel vervelend hoe dit bedrijf te werk gaat, en dat volledig in het nadeel van de klant.
Mijn Samsung-stofzuiger is na 1 jaar kapotgegaan. Op verzoek van Samsung is het apparaat ter reparatie aangeboden, maar dit bedrijf rekent enorme kosten alleen al voor het ophalen en nakijken — duurder dan de stofzuiger zelf.

Als reden geven zij aan dat de filters vervuild zouden zijn. Dat vind ik ongeloofwaardig, zeker omdat ik deze iedere keer netjes heb schoongemaakt. Tot 2x toe foto's als bewijs gevraagd, niks ontvangen!
Schandalig!!!

15 de dezembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

samsung een jaar oud beeld…

ik heb tv samsung een jaar oud beeld kapot mmelden voor grantie moet eerst 41.50euro om antwoord op mijn foto di heb ik naar hun gestured en zicht en mij de kost 735 om te herstel mijn tv mijn tv kost 1100 euro ,!!!!!!

4 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review. Wij hebben u gevraagd om het ordernummer met ons te delen. Helaas heeft u daar geen gehoor aangegeven.

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk reageren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijn bedrijf,snelle service top…

Wat een fijn bedrijf,snelle service top en netjes gewerkt,snel het probleem gevonden en gemaakt,Patrick was beleefd en praatje tussendoor maar gewoon doorgegaan met zn werk ,

5 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 5 sterren.

Kocht TV toestel bij krefel

Kocht TV toestel bij krefel. Heb nu lijnen die verkleuren op mijn scherm. CE werd aangeduid voor de herstelling. Website staat vol met kosten maar op mijn vraag of de herstelling uitgevoerd wordt onder garantie krijg ik geen enkel antwoord ( van krefel trouwens ook niet).
Vraag om verduidelijking gekregen van CE. Is eigenlijk niet nodig alles staat hierboven. Geen enkele duidelijkheid gekregen over garantie voorafgaand aan herstelling. Mails soms enkel in het Frans. Wel mails met kosten. Zo weet je niet tot op de dag van herstelling of de garantie van toepassing is. Is ze niet van toepassing dan krijg je kosten om de oren. Hersteller wel OK.
Opnieuw vraag om verduidelijking: ref. nummer: 3274809

28 de novembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw reactie. Wij hebben uw taalvoorkeur op Nederlands gezet en u heeft een prijsopgaven ontvangen. Wij zijn nog in afwachting van uw reactie daarop.

CE Repair Services/GXO ServiceTech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.