CE Repair Services Avaliações 964

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patrick, de monteur. Wat een vriendelijke behulpzame man. Behalve dat de tv gemaakt is, heeft hij ook geduld gehad met onze herplaatshond. Bezoek was spannend en daar had hij alle begrip voor. Complim... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama bedrijf!!! Ze liegen glashard en als je ze hiermee confronteert dan verschuilen ze zich achter de woorden dat jij het als klant verkeerd heb begrepen. Strooien met termen maar als je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

à fuir Après 4 passages de techniciens, mon sèche-linge n’est toujours pas réparé. Les interventions s’enchaînent sans résultat, avec à chaque fois du temps perdu et aucune solution concrète. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met dit bedrijf klopt iets niet. Communicatie zeer zwak en moeizaam. Wettelijke garantie wordt niet gegeven. Zij werden via Samsung aangesteld om onze droger te repareren. Machine maakte hels lawaai s... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

964 avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Waardeloze servies en prijsopgave

Waardeloze servies en prijsopgave. Kapot wieltje aan stofzuiger: 264,- Wat denk je zelf. Nu zes weken zonder stofzuiger en hij is niet eens gerepareerd. All about the money.

13 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u gevraagd om het ordernummer met ons te delen. Helaas heeft u dat niet gedaan.

Wij kunnen inhoudelijk niet reageren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tweemaal op de ochtend zelf de…

Tweemaal op de ochtend zelf de reparatie afspraak geannuleerd

6 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u gevraagd om meer informatie aan te leveren. Wij hebben dit niet mogen ontvangen en kunnen u niet inhoudelijk van een reactie voorzien.

Slechtste bedrijf ooit meegemaakt

Slechtste bedrijf ooit meegemaakt.
Zieke monteur met rugklachten komt de wasmachine repareren. Spreekt geen Nederlands. Kan niet tillen dus rijd weer weg, laat mij achter met een rekening van 70 euro. Onverantwoordelijk en vreselijk bedrijf.

4 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als een bezoek anders verloopt dan verwacht.

Wij vragen u van te voren om de machine vrij te zetten, ongeacht de uit te voeren reparatie. Uw product stond niet vrij en de monteur hoeft de reparatie dan niet uit te voeren. De monteur vertrekt onverrichte zaken en wij brengen hiervoor een boete in rekening.

De monteur is niet Nederlands, maar spreekt dit voldoende Nederlands om een reparatie uit te voeren.

Het is uw zorgplicht om onze e-mails te lezen en de kennis te nemen van de werkwijze. Dit heeft u niet gedaan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met CE Repair…

Zeer slechte ervaring met CE Repair Services BV Dordrecht via Samsung garantie.

Mijn Samsung oven werkte regelmatig niet. Na contact met Samsung werd deze firma automatisch als servicepartner gestuurd.

Tijdens het bezoek werkte het apparaat toevallig even, waarna de monteur concludeerde dat er “geen probleem” was. Er werd geen grondige controle gedaan.

Vervolgens kreeg ik een factuur van €112 met de mededeling dat ik hen “onnodig had laten komen”. Ondanks meerdere pogingen kon Samsung klantenservice mij hier niet bij helpen.

Ik ontving meerdere betalingsherinneringen en heb uiteindelijk betaald om problemen met incasso te voorkomen.

Het ergste: het oorspronkelijke probleem is nooit opgelost en de oven werkt nog steeds niet betrouwbaar.

Dit voelt zeer klantonvriendelijk en misleidend. Wees erg voorzichtig als Samsung deze firma naar je doorverwijst.

15 de dezembro de 2025

Alles top

Ze zijn bij mij gekomen voor een herstelling aan een HAIER koel/diepvries kast. Haier had opdracht gegeven. Ik had de koelkast online gekocht en er was iets mis mee. Afspraken duidelijk, ze zijn wel 2x moeten komen. Alles netjes in orde gebracht. Waarvoor mijn dank. Zeer goede communicatie & service.

3 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 5 sterren.

Drama bedrijf , slechte communicatie

Dit bedrijf kan beter CE Repair heten. Ze bieden Services aan, maar het wordt je door de strot geduwd. Verschrikkelijk bedrijf in communicatie en afspraken. Ik zou naar een lokale installateur gaan.

Na meerdere keren mijn probleem te hebben uitgelegd konden ze alleen maar dreigen met rechtzaken als ik iets niet zou betalen.

13 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

U heeft een bezoek van ons gehad en een prijsopgave. U heeft daarna de order geannuleerd. Echter brengen wij de kosten van ons 1e bezoek wel bij u in rekening. U bent gewezen op onze Servicevoorwaarden.

Het spijt ons dat het zo is verlopen, maar de kosten zijn terecht.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn vaatwasser doet t heel slecht

Mijn vaatwasser doet t heel slecht, via coolbleu melding gedaan en kreeg bericht van CE Repair. Er stond meteen in de maak een afspraak, top denk je! Maar de volgende mail stond: Blijkt het defect niet aan het product te verwijten, dan kan er geen aanspraak worden gedaan op garantie en worden er behandelings- en voorrijkosten van samen € 112,- in rekening gebracht.
Een reparatie buiten de garantietermijn/-voorwaarden dient tijdens het bezoek van onze monteur volledig per pin te worden betaald. Let op: Er kan niet contant afgerekend worden bij de monteur! Bij het niet voldoen van de betaling wordt de reparatie ongedaan gemaakt.
Ik gebeld, en zeer onvriendelijk vrouw aan de telefoon, ik vraag, waarom 112 euro betalen als het niet onder garantie valt, ik weet namelijk niet of dit probleem onder de garantie valt, ja zegt : weet ik ook niet hè! Dus ja dan betaal je 112 euro. Ik zei, maar is het niet zo als het niet onder de garantie valt ikzelf dan de keuze maken of ik het wil laten maken? Nee, dan betaal je 112 euro en de kosten die ze moeten maken om het te repareren. Apparaat is net iets meer dan 1 jaar oud, zegt ze, je leest het toch, dan betaald je gewoon die 112 euro! Nou deze heb ik de afgezegd en zit dus nog met een vaatwasser die het niet goed doet ! Oh en afspraak afzeggen is ook erg onvriendelijk gegaan, moest erna weer bellen om een bevestiging!

20 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

U heeft fabrieksgarantie, wij komen graag bij u langs. Echter als blijkt dat het defect is ontstaan door onjuist gebruik, dan vergoed de fabrikant de kosten niet. U ontvangt dan direct een prijsopgave van ons en als u besluit om akkoord te gaan, dan voeren wij de repartie uit. Gaat u niet akkoord, dan brengen wij onze voorrij en onderzoekskosten in rekening. Wij werken natuurlijk niet voor niks.

Valt het defect onder de garantievoorwaarden, dan voeren wij de reparatie voor u uit en sturen wij de factuur voor ons bezoek naar de fabrikant.

Zover is het nooit gekomen, u heeft de order gesloten.

Als u twijfelt aan de kwaliteit van uw product, dan mag u dit bespreken met uw verkooppunt.

Uitstekende service.

De fouten van de installateurs van Mediamarkt zijn door de reparateur van CE repair uitstekend verholpen.
Met verstand van zaken was alles snel opgelost. Als particulier wordt je van het kastje naar de muur gestuurd maar de reparateur had begrip voor onze problemen en was heel behulpzaam en vriendelijk. VEEL DANK.

22 de janeiro de 2026

Beste meneer Viëtor,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles naar wens is opgelost.

Veel kijkplezier.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 27-01-2026 zou er tussen 13.00 en…

Op 27-01-2026 zou er tussen 13.00 en 16.00 uur een monteur bij ons langskomen. Wij hebben hier bewust tijd voor vrijgemaakt en ervoor gezorgd dat er iemand thuis aanwezig was. Het is ronduit onacceptabel en respectloos dat er uiteindelijk helemaal niemand is verschenen, zonder enige vorm van berichtgeving of uitleg.
Wat de situatie nog kwalijker maakt, is het telefonische contact dat ik die dag om 16.11 uur met CE Repair heb gehad. Ik heb in totaal 14 minuten en 46 seconden aan de lijn gehangen. Na eerst te zijn doorverbonden naar de afdeling planning (met nog twee wachtenden voor mij), kreeg ik uiteindelijk opnieuw dezelfde medewerker aan de lijn, zonder daadwerkelijk iemand van de planning te spreken.
Toen ik mijn ongenoegen uitte en vroeg waar de monteurs bleven, gaf de medewerker aan dat hij dit zou uitzoeken en dat ik aan de lijn moest blijven. Uiteindelijk werd mij medegedeeld dat wij binnen 15 minuten teruggebeld zouden worden, met als uitleg dat monteurs een “logischere route” hadden genomen en dat er monteurs waren vervangen. Dit kwam op mij over als een vaag en weinig geloofwaardig verhaal.
Zoals te verwachten is gebeurd: wij zijn niet teruggebeld en er is niemand langsgekomen. Na 17.00 uur was CE Repair bovendien niet meer telefonisch bereikbaar, waardoor wij volledig aan ons lot zijn overgelaten.
Tot mijn grote verbazing heeft dit gedrag zich vandaag, 28-01-2026, simpelweg herhaald. Om 09.05 uur heb ik opnieuw telefonisch contact opgenomen met CE Repair en het volledige probleem uitgelegd. Mij werd toegezegd dat ik binnen een half uur teruggebeld zou worden. Dit is wederom niet gebeurd.
Omdat er geen enkel initiatief vanuit CE Repair kwam, heb ik om 10.05 uur zelf opnieuw moeten bellen. Wat daarbij vooral stoorde, was het volledig ontbreken van excuses of enig begrip voor de situatie. Er werd uiterst nuchter en afstandelijk gereageerd op mijn probleem. Als enige “oplossing” werd voorgesteld om aanstaande vrijdag eventueel weer een monteur in te plannen.
Dit betekent dat wij inmiddels dagen zonder televisie zitten, meerdere keren voor niets tijd hebben vrijgemaakt, herhaaldelijk niet zijn teruggebeld en totaal niet serieus genomen worden als klant. Dit is geen incident meer, maar een structureel gebrek aan communicatie en service.
Ik vraag mij oprecht af of CE Repair dit beschouwt als normaal en dienstverlenend gedrag. Wij accepteren deze manier van behandelen niet en verwachten per direct een serieuze reactie, een duidelijke uitleg en een snelle, passende oplossing.

Emine Yalcin
Order nummer: 3304231

27 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Wij zijn hier ook niet blij mee.

Helaas is het mis gegaan met de route en de communicatie naar u toe. Dit is niet wat u van ons mag verwachten en daarvoor ons excuus.

Op dit moment staat uw order open en maken wij graag een nieuwe afspraak met u.

CE Repair SErvices/GXO ServiceTech

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bijna 1 uur wachten aan de telefoon en…

Bijna 1 uur wachten aan de telefoon en het interesseert ze niks. Echt waardeloos. Ook een melding gemaakt bij LG

22 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij zoeken dit graag voor u uit, echter heeft u het ordernummer niet met ons gedeeld. Wij kunnen daarom uw gegevens niet inzien.

Onvoorstelbaar bedrijf

Onvoorstelbaar bedrijf. Stuurt een rekening voor diensten die niet verstrekt zijn.
Monteur weigerde een inbouwklimaatkast te verwijderen. Na aandringen wilde hij het doen onder voorwaarden dat ik zelf voor de schade zou opdraaien. Heb aangegeven daar uiteraard niet mee akkoord te gaan.
Vervolgens sturen ze alsnog een rekening. Intieel onder het excuus dat in hun voorwaarden staat dat het te repareren item altijd vrij moet staan. (Hetgeen bij een inbouwklimaatkast als consument moeilijk te regelen is). Later werd het excuus dat de monteur wel wilde maar dat ik geen toestemming gegeven zou hebben.
Werkelijk zeer onplezier contact gehad. Aan de reviews te lezen ben ik niet de enige.

21 de janeiro de 2026

Prima Service

Hierbij mijn melding dat ik zeer tevreden ben over de reparatie van onze Samsung tv volgens afspraak uitgevoerd door UW monteur Guido van de Velde.
Guido heeft telefonisch Kontakt gezocht en heeft onze Samsung tv met goede uitleg gerepareerd en opnieuw weer geïnstalleerd.
Gewoon super Service.
Onze hartelijke dank.
Mvrgr.
W.G.Pleiter

20 de janeiro de 2026

Beste meneer Pleiter,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring met ons bedrijf en de monteur.

Daar krijgen wij ook een glimlach van. Wij wensen u veel kijkplezier.

Déplorable …

Intervention de leur part dans le cadre d’une garantie Samsung: le technicien a cassé la nouvelle pièce en l’installant ; ce repairs me recontacte afin de fixer un nouveau rdv. Rdv annulé la veille du passage prévu et me propose un nouveau rdv. Je leur explique que je ne peux pas accepter un nouveau rdv comme ça vu que je dois prendre un jour de congé et que je les recontacterai. Quelques jours plus tard: mail de leur part me signalant qu’ils avaient essayé de me joindre et que sans réponse de ma part ma demande d’intervention était clôturée .
Appel au service : pas moyen d’avoir le nom d’un responsable
Service déplorable

19 de janeiro de 2026

A fuir

A fuir ! Technicien désagréable. Intervention hors de prix! J’ai payé 250€ pour changer un caoutchouc. En plus, ça a mal été fait => Résultat : ma machine coulait de partout. Service après-vente de la « pseudo-réparation » inexistant ! J’ai dû racheter une nouvelle machine.

16 de dezembro de 2025

Samsung steelstofzuiger

Via Samsung, omdat het onderdeeltje van de steelstofzuiger niet onder de garantie valt. Eerst €42,50 betalen en dan pas krijg je te horen wat het gaat kosten.. terwijl het op de foto's duidelijk te zien is. Laat je het dan niet maken, ben je de €42,50 kwijt. Oplichterspratijken in mijn ogen.

*Het gaat om een onderdeel van €9, weet ik inmiddels. Omdat ik door een ander bedrijf wel geholpen ben zonder eerst een betaling te doen van €42,50.

8 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk nooit leuk om verrast te worden met kosten.

Uit foto's blijkt dat het defect aan uw product geen fabricagefout is. De fabrikant neemt de kosten voor onze dienstverlening niet voor haar rekening. Wij willen u graag helpen, echter is onze dienstverlening niet kosteloos. Daarom een bijdrage van € 42,50 voor het opmaken van een prijsopgave.

U heeft de keuze om de € 42,50 niet voldoen. Dan wordt uw order gesloten. Voldoet u de kosten wel, maken wij een prijsopgave. Gaat u akkoord, dan brengen wij de € 42,50 in mindering op de prijsopgave.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

CE Repair is bij mij langs geweest voor…

CE Repair is bij mij langs geweest voor een herstelling aan mijn wasmachine, maar het probleem is nooit opgelost. Integendeel: sinds hun tussenkomst rammelt het toestel nog meer, het digitale bord geeft foutmeldingen en de machine slaat regelmatig de hoofdwas over. Dit gaat over een wasmachine van 700 euro. De installateurs beschikken duidelijk niet over de nodige stielkennis. Dit is onaanvaardbaar.

14 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Helaas deelt u het ordernummer niet met ons.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF GA ERGENS…

VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF GA ERGENS ANDERS HEEN!!

14 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Helaas geeft u geen toelichting en deelt u ook het ordernummer niet met ons.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sneu hoe je professioneel wordt opgelicht.

Onze robotstofzuiger begaf het – uiteraard nét buiten de garantie. Na contact met Samsung werden we doorverwezen naar CE Reparaties. Tot zover alles prima: vriendelijke communicatie, duidelijke kosten, geen gedoe. Dat is dan ook meteen het enige positieve deel van dit hele traject.

Want zodra het apparaat “gerepareerd” terugkwam, begon de ellende pas echt. Binnen enkele minuten na ontvangst bleek exact hetzelfde probleem weer aanwezig. Geen twijfel, geen misverstand hierover: het was simpelweg níét opgelost.

Na opnieuw Samsung te hebben benaderd, kwam er een tweede ticket bij CE Reparaties.
En ja hoor kort daarna de melding alle kosten volledig voor ons. Alsof de eerste mislukte "reparatie" onze verantwoordelijkheid was?

Vervolgens werd er tijdens de tweede analyse ineens een compleet ander defect ontdekt, waardoor de kosten weer lekker oplopen.
Opmerkelijk dat dit defect tijdens de eerste reparatie niet is opgemerkt — of misschien gewoon niet is onderzocht?
En dat het ook nog eens exact de zelfde fout melding geeft waarvoor we hem de 1ste keer hadden opgestuurd.

Maar het wordt nog beter: zowel Samsung als CE Reparaties houden vol dat dit “nieuwe” defect is ontstaan ná de eerste reparatie. Dus in de paar minuten tussen de pakketbezorging en het aansluiten van de stofzuiger thuis.

Alsof we dat moeten geloven. En het meest frustrerende? Niemand bij beide partijen lijkt dit een absurd verhaal te vinden. Het enige dat we horen is: “lastig, maar de kosten zijn voor u”.

Samsung verwijst naar CE Reparaties. CE Reparaties verwijst naar Samsung.
En uiteindelijk sluit Samsung zelfs eenzijdig het dossier, zonder antwoorden te geven op volstrekt terechte vragen.

Wanneer we opvragen of er überhaupt een test is uitgevoerd na de eerste reparatie, krijgen we geen bewijs.
Uiteindelijk ontvangen we twee losse screenshots van een analyse waar je helemaal niets mee kunt. (Dus niet van na de reparatie, alleen voor in beide gevallen)

Transparantie? Nul. Meedenken? Nul. Verantwoordelijkheid nemen? Bestaat blijkbaar niet.

Had men tijdens de eerste analyse eerlijk gemeld dat de kosten zo hoog zouden uitvallen, dan hadden we hier nooit aan begonnen.
Maar alles wijst erop dat dit precies is hoe men werkt: eerst een reparatie die niets oplost, vervolgens nóg een analyse, nóg hogere kosten – en alles volledig afschuiven op de klant.

Onze ervaring met Samsung én CE Reparaties is ronduit teleurstellend.
Als je professioneel van het kastje naar de muur gestuurd wilt worden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Klantgerichtheid en verantwoordelijkheid? Onvindbaar.

Update na reactie

Helaas opnieuw hetzelfde liedje als reactie:

Helaas zijn de diagnoses los van elkaar gemaakt en zijn er spijtig genoeg twee defecten vastgesteld. Daarom mogen wij vanuit het merk geen kosteloze reparatie aanbieden. Sorry.

Kennelijk is het voor jullie vrij normaal om een reparatie uit te voeren en vervolgens aan te geven dat deze is geslaagd, zonder dat duidelijk wordt waar dit uit zou moeten blijken. Daarna wordt het toestel door jullie teruggestuurd en merken wij bij het aanzetten binnen enkele minuten al dat het toestel dezelfde foutcode geeft.

Volgens jullie zou dit dan een ander, tweede defect zijn. Wanneer zou dat defect dan zijn ontstaan? In die paar minuten dat het toestel hier is aangezet?

Uiteraard zijn hierdoor aan onze kant dubbele kosten gemaakt. De bijv. (hoge) transport kosten bepaalden jullie lijkt mij zelf en niet het merk.
Dit lijkt helaas het verdienmodel te zijn bij jullie en niet zo zeer het merk.

21 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Helaas zijn de diagnoses los van elkaar gemaakt en spijtig genoeg 2 defect en dan mogen wij van het merk geen kosteloze reparatie aanbieden. Sorry!

Afschuwelijk slecht

Afschuwelijk slecht,

Defect met splinter nieuwe wasmachine, CE Repair S aangesteld voor herstelling via Samsung.

Na 2 mislukte pogingen die zij "herstellingen" noemen werkt onze wasmachine nog steeds niet. Nu nog eens 2 weken wachten voor een 3de "herstelling". Ondertussen al 2 maand verder.

ALS JE ER NIETS VAN KENT BLIJF ER DAN AF. Nog Samsung, nog CE Repair willen niet beslissen over andere oplossingen.

9 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Onze opdracht is repareren. Wij kunnen helaas geen andere oplossing aanbieden. Dit kunt u het beste bespreken met uw verkooppunt.

Wij zijn prima geholpen!

Wij zijn prima geholpen door de medewerker van GXO CE Repair. De monteur is vriendelijk, heeft veel kennis en had het probleem van onze samsung droger vlot en goed opgelost. Ook heeft hij ons goede aandachtpunten meegegeven. Het hele traject vanaf de storing melding tot en met het bezoek; 5 sterren.

9 de janeiro de 2026

Beste meneer Ad,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met een van onze monteurs én natuurlijk de 5 sterren.

Wij delen uw feedback graag met onze monteur.

CE Repair Services/GXO ServiceTech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.