CE Repair Services Avaliações 964

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patrick, de monteur. Wat een vriendelijke behulpzame man. Behalve dat de tv gemaakt is, heeft hij ook geduld gehad met onze herplaatshond. Bezoek was spannend en daar had hij alle begrip voor. Complim... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama bedrijf!!! Ze liegen glashard en als je ze hiermee confronteert dan verschuilen ze zich achter de woorden dat jij het als klant verkeerd heb begrepen. Strooien met termen maar als je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

à fuir Après 4 passages de techniciens, mon sèche-linge n’est toujours pas réparé. Les interventions s’enchaînent sans résultat, avec à chaque fois du temps perdu et aucune solution concrète. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met dit bedrijf klopt iets niet. Communicatie zeer zwak en moeizaam. Wettelijke garantie wordt niet gegeven. Zij werden via Samsung aangesteld om onze droger te repareren. Machine maakte hels lawaai s... Ver mais

Detalhes da empresa

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Nooit meer CE Repair

Nooit meer CE Repair , wat een drama van begin tot eind

Als ik dit van tevoren had geweten, had ik met liefde een nieuwe vaatwasser gekocht in plaats van gebruik te maken van de garantie. Wat een waardeloze ervaring.

De eerste monteur gaf al aan weinig verstand van vaatwassers te hebben. Na veel lawaai stond de vaatwasser half los in de keuken. Hij had het onderdeel gevonden dat kapot was, moest iets bestellen en vertrok – zonder de vaatwasser terug te plaatsen. Midden in de feestdagen stond ik dus met een half uitgebouwde vaatwasser.

De tweede monteur ontdekte dat de eerste een poot had afgebroken, zonder iets te melden. Daardoor kon hij ook niets doen. Daarna volgden weken wachten, afgezegde afspraken, en uiteindelijk een scheef geplaatste vaatwasser met een beschadigde keukenzijwand.

De monteur bevestigde dat de schade door CE Repair was veroorzaakt, maar het bedrijf weigerde verantwoordelijkheid te nemen. Pas na tien maanden (!) en heel erg veel eigen inspanning was het opgelost door een bedrijf die keukens monteert. De kosten heb ik ook na heel lang touwtrekken vergoed gekregen door de verzekering. Maar ook hierbij geen enkele medewerking van CE Repair. Als je belt blaffen ze je af als een klein kind.

Slechte service, beroerde communicatie en nul verantwoordelijkheid. Mijn advies: ga nooit met CE Repair in zee.

EDIT: Vervolgens een leugenachtige reactie plaatsen. Jullie hebben geen enkele medewerking geleverd, en niets doorgestuurd naar jullie verzekering. Pas toen ik jullie aansprakelijk gesteld heb voor de schade gingen jullie reageren. Vervolgens heb ik alles zelf met jullie verzekering moeten regelen en hebben zij uiteindelijk de kosten uitbetaald.

30 de dezembro de 2024

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht en u heeft gewoon recht op een vakkundige monteur met kennis van zaken. Wij betreuren dat het zo is gelopen.

Wat betreft de schade, wij hebben dit netjes gemeld bij onze verzekering, natuurlijk met u gegevens en u heeft niet meer gereageerd op de verzekering. Daarmee hebben zij het dossier gesloten.

Hier heeft CE Repair Services geen invloed op. Fijn dat het voor u op een andere manier is opgelost.

Service catastrophique

Service catastrophique ! Je n'ai jamais vu un tel service désastreux de ma vie, ma télé est tombée en panne après 3 semaines d'achats, LG me renvoie vers CE Repair. Rendez vous prévu un lundi entre 14 et 19h, personne ne se présente à notre domicile ce jour là sans nous prévenir or que j'ai du prendre congé à mon travail. La dame au téléphone très hautaine, montre son agacement lorsque l'on pose des questions. Et tout ça pour qu'après 1 mois on me dise que finalement les pièces ne sont pas disponible pour réparer la télé !! J'ai mit une étoile mais si j'avais pu mettre -5 je l'aurais fait. Bonne chance à ceux qui auront à faire à eux.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Entreprise qui ne sert à rien

Très mauvaise expérience. Mon lave-linge n’a que 4 mois et, malgré mes demandes, rien n’a été fait pour résoudre le problème. Le service est médiocre, on a l’impression d’être totalement ignoré. Aucun suivi, aucune solution, aucune considération pour le client. Je déconseille fortement cette entreprise.

26 de outubro de 2025

Honte à Samsung

Un technicien qui arrive persuadé de l'origine de la panne sans même avoir regardé. Du coup, la fuite est toujours là, après un passage chez eux (vu qu'ils ne répondent jamais au téléphone, un joint changé (sans raison) et une facture de 250 euro (payée). Bref, une vraie catastrophe. Et honte à Samsung d'envoyer vers eux pour le sv après vente!!!

14 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Reparatie duurt heel erg lang!

Mijn TV Phillips Ambilight die ik vorig jaar oktober heb gekocht ging defect. Gebeld werd doorverwezen naar CE repair die de tv kwam fixen. Nieuw moederbord er op. Probleem bleef. Vervolgens op 9 sept de TV door CE repair opgehaald en nu, bijna 2 maand en enkele telefoontjes later nog steeds de TV niet terug want die staat: ergens… hele slechte service! Mede ook omdat je geen vervangende TV krijgt!
Daarom een 2: slechte kwaliteit en service verhouding!

28 okt 25: dan wordt hieronder weergegeven dat de tv is gerepareerd maar helaas nog steeds geen bericht wanneer hij dan terug zal komen????! De telefoniste vertelde mij van de week hetzelfde maar wist niet waar de tv gebleven was… dus idd mooie reactie maar nog steeds geen tv…!
Uiteindelijk op 10 nov de TV retour gekregen.
Complimenten aan de monteur Gideon die z’n excuses aanbood voor de lange duur. Heeft de tv weer aangesloten en was erg vriendelijk. Als ze nu aan t begin open en eerlijk waren over de termijnen en de reparatie was het vervelend geweest maar wel duidelijk en was het aantal sterren van mij hoger geweest. De reparatie was uiteindelijk wel goed. Daarom veranderd naar een 3

24 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Het duurt inderdaad langer dan verwacht. Daar zijn wij ook niet blij mee.

Gelukkig ook goed nieuws, de reparatie van uw tv is afgerond. Zodra uw tv op onze locatie in Dordrecht is, maakt onze Planning een afspraak met uw voor retouneren van uw tv.

Wat betreft een leentv, dat is een eventuele service van uw verkooppunt. Wij bieden geen leentoestellen aan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij verrast, super service!

Heel apart dat ik deze “slechte” reviews hier onder lees… ik was vandaag echt onder de indruk!

Afspraak was snel gemaakt (via Hellotv, alle benodigde info gestuurd). Vandaag was men keurig op tijd, belde 30 min vooraf en ze waren met 2 personen. Ik hield mijn hart een beetje vast omdat het een 88” tv betreft maar… na eerst moeder bord gecontroleerd te hebben (wat goed bleek) kwam men gewoon met een nieuwe beeldscherm aandragen uit de bus dus dat vond ik al top, vooruit gedacht en dus geen 2e afspraak nodig. Tv in elkaar gezet en wat ik het meest fantastische vond is dat ze deze joekel van een tv weer keurig aan hebben gesloten en opgehangen en geloof me dat is echt wel een karwei!

Mannen waren super vriendelijk en professioneel ik zei nog lang geleden dat een reparatie (of installatie) zo soepel is verlopen, ik vond dit echt een review waard!

23 de outubro de 2025

Beste mevrouw van Moorsel,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Dat doen ons goed en natuurlijk delen wij dit ook met de monteurs.

Heel veel kijkplezier

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte ervaring heb ik met…

Wat een slechte ervaring heb ik met jullie.
Wasmachine kapot van 24 september, 26 september zijn jullie komen kijken dan wisten jullie niet of het onder garantie was.
Daarna maar bergaf gegaan. 1 keer hebben jullie nog een mail gestuurd waarin stond dat jullie ons dossier niet hadden
Sindsdien 3 keer een mail gestuurd geen antwoord.
Wel 2 keer een SMS met daarin dat jullie een offerte zouden sturen.
Geen offerte gekregen van de reparatie.
Serie nummer 3101986325070039

Dirk en Kristel

26 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij willen u adviseren om rechtstreeks contact op te nemen met onze vestiging in België.

0032 2 303 75 75

Tevreden na reparatie LG tv

Theo arriveerde op de afgesproken tijd
Ging zeer ter zake kundig en zeer geconcentreerd aan de slag. Prettig in het contact. De reparatie was succesvol binnen het uur geregeld.

22 de outubro de 2025

Beste Jaap,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn om 5 sterren te krijgen, natuurlijk delen wij uw feedback met onze monteur.

Bijzonder bedrijf.

Bijzonder bedrijf.
Wasmachine is stuk, is door Coolblue doorgezet naar dit bedrijf. Beste meneer van CE Repair belt mij op met dat Coolblue een fout heeft gemaakt en zij zelf gecertificeerd zijn. Dat ik het maar lekker allemaal met Coolblue moet gaan oppakken. Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid richting de klant staat bij deze partij in ieder geval niet bovenaan het lijstje.

- het gaat in dit geval dan ook niet om of jullie wel of niet geautoriseerd zijn.
Maar om de afhandeling richting een klant. Zoals ik eerder al aangaf was het antwoord. ‘Succes ermee niet ons probleem’ wat mij ergerde.
Zoals ook tegen uw collega, zou dit niet bij mij terecht moeten komen maar direct opgelost moeten worden met Coolblue/Haier.

21 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Helaas zijn wij het niet helemaal eens met uw review. Uw verkooppunt heeft hierin het product ten onrechte bij ons aangemeld.

Wij hebben dit op de volgende manier met u gedeeld:
Goedemiddag, graag zelf contact opnemen met Coolblue. Coolblue dient dit zelf met u af te handelen en niet door te sturen naar een andere service partner. Coolblue is volledig geautoriseerd, waardoor ze dit zelf behoren op te pakken.

Wij hebben niet voor alle merken/modellen een autorisatie. Sorry!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben Sharif dankbaar voor de uitstekende service en vakmanschap⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

Uitstekende service en vakmanschap⭐️⭐️⭐️⭐️🌟
Vandaag werd mijn LG-koelkast hersteld door de technieker Sharif van GXO Service Touch. Ik ben bijzonder tevreden over zijn dienstverlening. Hij was uiterst vriendelijk, correct en zeer professioneel. Zijn uitgebreide vakkennis was meteen duidelijk; hij identificeerde het probleem onmiddellijk en heeft het vakkundig en efficiënt opgelost.

De klantgerichtheid, beleefdheid en nauwkeurigheid waarmee hij zijn werk uitvoerde, waardeer ik ten zeerste. Ik ben Sharif dankbaar voor de uitstekende service en geef hem met volle overtuiging een zeer positieve beoordeling. Een echte meerwaarde voor het bedrijf en absoluut een aanrader voor elke klant.
Mina H

21 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 5 sterren. Ook onze monteur krijgt hier een glimlach van.

oplichters

Onze tv van Samsung was na 5 jaar al kapot. Gekocht bij Coolblue Tilburg.
Contact gezocht met dit bedrijf.
Als antwoord kregen we dat ze het door zouden geven aan CE Repair Services in Mijdrecht.
Bericht van Ce Repairs Services: moesten eerst € 42,50 betalen anders werd de opdracht niet aangenomen.
Een dag later krijgen we van dit bedrijf een prijsopgave (LET WEL ZONDER DAT ZE DE TV GEZIEN HEBBEN) van € 487,56 !!!!!!!!!
Wat een oplichters!
En daar werkt Coolblue mee samen.
Daarom aan allen: ga NOOIT in zee met CE REPAIR SERVICES uit Mijdrecht, want je wordt enorm opgelicht.
Helaas hebben we de andere reviews te laat gelezen en hebben dus € 42,50 in een bodemloze put gegooid.
SCHOFTERIG NOEMEN WE DAT. !!!!!!!!!!!!!!!!!

17 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij waren graag in uw dossier gedoken, echter heeft u geen gegevens met ons gedeeld.

Wij kunnen u daarom niet van een inhoudelijke reactie voorzien.

Oplichting en respectloos!

Zeer slechte ervaring met CE Repair Services. Er is maar één keer een monteur bij mij thuis geweest, maar in hun reactie beweren ze onterecht dat ze twee keer zijn gekomen. De monteur heeft nauwelijks iets gecontroleerd, vooral op zijn telefoon gezeten en direct geconcludeerd dat er niets aan de hand is, terwijl het probleem nog steeds aanwezig is.

Daarnaast heeft deze monteur ongepaste opmerkingen gemaakt in het Arabisch, puur op basis van aannames over mijn achtergrond. Onprofessioneel en respectloos. Ik heb alles opgenomen!

Het probleem met mijn wasmachine (wasprogramma’s die soms onverklaarbaar 4 uur duren en eindtijden die verspringen) wordt compleet genegeerd. In plaats daarvan proberen ze voorrijkosten te rekenen voor werk dat niet goed is uitgevoerd.

Mijn klacht is onderbouwd met foto’s en opnames, maar er wordt totaal niet serieus naar gekeken. Een klant onterecht beschuldigen en kosten aanrekenen voor gebrekkige service is onacceptabel.

Ik heb inmiddels juridische stappen aangekondigd!

8 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Echter betrof uw defect geen fabrieksfout, maar een gebruikersfout. Dit valt niet onder de fabrieksgarantie en daarom dat wij onze voorrijkosten bij u terecht in rekening brengen.

Uw feedback over de monteur bespreken wij met de betrokken leidinggevende.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Monteur na lang wachten maar wasmachine gemaakt

Aardige monteur en heeft ons wasmachine goed gerepareerd. Ik had eerst een ander beeld van ze maar na een bezoek van deze monteur ben ik van gedachte verandert. Hopelijk blijft de wasmachine goed zoals hij deze heeft gerepareerd.

13 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van ervaring met ons.

Veel wasplezier.

Waardeloze service 1,5 maand zonder wasmachine

Waardeloze service

De eerste afspraak werd pas na 3 weken geboekt omdat de onderdelen besteld moesten worden. Ik neem verlof en de dag voor de herstelling krijg ik telefoon dat de onderdelen nog niet binnen zijn . Er wordt een nieuwe afspraak geboekt voor 2 weken later. De 2de afspraak werd verkeerd ingeboekt ... . 3de afspraak technieker komt en hersteld het toestel. Een uur later krijg ik telefoon van ce om een nieuwe afspraak te boeken want er moet nog een onderdeel vervangen worden . Ik zeg ik ga bellen naar m'n buur en kijken of het kan op die datum. Ik bel terug binnen en krijg een collega aan de lijn die enorm arrogant is . Volgens haar moet er niets meer vervangen worden en zal ik wel zien of het toestel blijft werken. Ook zei dat dat ik niet alles 3 keer moet herhalen .waardeloze service helaas kon ik geen 0 sterren gevrby

9 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wij kunnen u daarom niet van een inhoudelijke reactie voorzien.

Vertrouw ze niet

Vertrouw ze niet! Beroep je liever op ontbinding van verkoop.

10 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Wij hebben u gevraagd om het ordernummer met ons te delen, zodat wij inhoudelijk kunnen reageren. U heeft er voor gekozen om dat niet te doen.

Wij kunnen daarom helaas niet inhoudelijk reageren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

foute diagnose en x3 afspraak tot resultaat

Mijn Samsung TV (3j oud) werd defect en na diagnose werd een nieuwe paneel voorgesteld. Op de 1e afspraak was de meegebrachte paneel defect zogezegd, wat later bleek dat dit niet klopte. 2e afspraak nieuwe paneel en deed de TV het weer niet. De diagnose was duidelijk fout, ondertussen wel 2 afspraken zonder resultaat. 3e keer kwamen ze met alle stukken (paneel en moederbord) en werd het wel hersteld.
Ik begrijp dat een diagnose op afstand niet perfect kan zijn, maar waarom niet de eerste keer alle stukken meegeven zodat dit ter plaatse kon worden nagekeken? Ook na de 1e afspraak ter plaatse opnieuw foute diagnose van de hersteller en een 2e afspraak zonder resultaat.
Uiteindelijk is mijn TV wel hersteld, maar dit heeft bijzonder lang geduurd en 3 keer een afspraak moeten maken.
De herstellers alsook de dames aan de lijn zijn vriendelijk en behulpzaam. Jammer van de foute diagnoses en de onzekerheid over de levertermijn van de stukken.
order 3208173

8 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Daar zijn wij ook niet blij mee.

Uw feedback wordt intern besproken. Excuus voor de vertraging.

Top Monteur
Ik werd netjes gebeld voor dat hij kwam.
De monteur was vriendelijk en legde duidelijk uit wat hij deed en wat er kapot was.
Hij heeft het kapotte onderdeel ( Paneel ) vervangen en daarna samen op gehangen en uit gebreid getest.
Daarna verpakkingen netjes op geruimd.

6 de outubro de 2025

Beste meneer van Ede,

Dank u wel voor uw fijne review en het delen van uw ervaring.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Zeer ondeskundig monteurs

Zeer ondeskundig monteurs
Wasmachine stuk naar 3 maanden geen garantie om dat er er wat massage olie in de was zat.
Daar na zonder te vragen een offerte gemaakt.
Die 2 keer zo hoog was dan de nieuwe prijs.
Vervolgens wel een rekening van 114 euro.

8 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Wij kunnen daarom helaas niet inhoudelijk reageren.

Storing heel snel verholpen

Monteur Pim heeft de storing (lekkage) in no time gevonden en even snel onze wasmachine weer laten werken. Chapeau

1 de outubro de 2025

Beste meneer Woisch,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij delen deze feedback natuurlijk met Pim.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samsung TV 2x onder garantie gerepareerd

Voor de tweede keer is onze Samsung TV onder garantie gerepareerd.
De technische mensen en het backoffice zijn vriendelijk.
De procedur is een beetje ingewikkeld; vooral als je 3 keer deze procedure moet doorlopen.
Het heeft ook een beetje lang geduurd maar dat wa voor ons geen probleem want we hebben een reserve-tv.
De tv doet het weer prima dus wij zijn tevreden!

16 de setembro de 2025

Beste mevrouw den Lep,

Dank u wel voor het delen met van uw ervaring, feedback én het toekennen van de 4 sterren.

CE Repair Services/GXO ServiceTech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.