CE Repair Services Avaliações 965

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patrick, de monteur. Wat een vriendelijke behulpzame man. Behalve dat de tv gemaakt is, heeft hij ook geduld gehad met onze herplaatshond. Bezoek was spannend en daar had hij alle begrip voor. Complim... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama bedrijf!!! Ze liegen glashard en als je ze hiermee confronteert dan verschuilen ze zich achter de woorden dat jij het als klant verkeerd heb begrepen. Strooien met termen maar als je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

à fuir Après 4 passages de techniciens, mon sèche-linge n’est toujours pas réparé. Les interventions s’enchaînent sans résultat, avec à chaque fois du temps perdu et aucune solution concrète. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met dit bedrijf klopt iets niet. Communicatie zeer zwak en moeizaam. Wettelijke garantie wordt niet gegeven. Zij werden via Samsung aangesteld om onze droger te repareren. Machine maakte hels lawaai s... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

965 avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samsung TV 2x onder garantie gerepareerd

Voor de tweede keer is onze Samsung TV onder garantie gerepareerd.
De technische mensen en het backoffice zijn vriendelijk.
De procedur is een beetje ingewikkeld; vooral als je 3 keer deze procedure moet doorlopen.
Het heeft ook een beetje lang geduurd maar dat wa voor ons geen probleem want we hebben een reserve-tv.
De tv doet het weer prima dus wij zijn tevreden!

16 de setembro de 2025

Beste mevrouw den Lep,

Dank u wel voor het delen met van uw ervaring, feedback én het toekennen van de 4 sterren.

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Zijn speciaal met 2 techniekers langsgeweest omdat ze wisten dat het een ‘zwaar’ stuk was (tv van 77 inch) die van een tv meubel moest afgenomen worden om de voeding te kunnen vervangen gezien die wellicht kapot was. Eens aangekomen willen ze de tv niet van het meubel heffen en gaan ze meteen terug weg. Er werd wel een factuur opgestuurd voor de ‘voorrijkosten’.

24 de setembro de 2025

Waardeloos en werkt voor LG

Wat en waardeloos bedrijf werkt voor lg nu al 3 maanden wachten op en oplossing moet zelf elke keer de wasmachine van de muur halen filmpjes maken trommel heen en weer duwen en als je dat gedaan moet het allemaal nog en keer waarschijnlijk omdat daar niemand weet wat ze er aan het doen zijn. Ze willen alleen maar voorrijd kosten cashen.
Terug bellen en mailen is duurt vaak en week mocht dat al gebeuren heb je geluk.
Heb maar en asko besteld want miele is ook niet meer wat het geweest is met hun plastic trommels de asko word van de week gebracht en hun reparatie diensten hebben tenmiste wel goede reviews.
De lg wasmachine mag van mij door het raam van het hoofdkantoor in Amstelveen heb daar helaas geen tijd voor.
UPDATE
Er zullen geen meedere LG wasmachines via expert in Amsterdam gerepareerd moeten worden geeneens en order nummer van CE repaires gehad omdat jullie schijt hebben aan en klant tien 10 vragen om en filmpje die ik al 2 keer heb gestuurd en van de klant willen dat ze de machine zelf eerst half uit elkaar halen voordat ze actie ondernemen en dan nog onbeschoft aan de telefoon ook heren van CE Repair Services Mijdrecht en natuurlijk kunnen ze dan niet inhoudelijk reageren om zich er makkelijk vanaf te maken en geen verantwoordelijkheid nemen

22 de setembro de 2025

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Wij hebben u gevraagd om het ordernummer met ons te delen, zodat wij inhoudelijk kunnen reageren. U heeft er voor gekozen om dat niet te doen.

Wij kunnen daarom helaas niet inhoudelijk reageren.

Terrible reparation

Terrible reparation. Asked to fix a soundbar. The reparation hasn't even been fully done. When they send my product back it was without proper packages nor even closing the box with any type of tape. And it costed almost 500 euro's to repair. They didn't even do a good job.

25 de setembro de 2025

Dear Sir or Madam,

Thank you for expressing your dissatisfaction. Our products are packaged and shipped with the utmost care. If something has gone wrong during transport, please report this to PostNL.

Kind regards,

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Mijn tv voor seconden opinie gebracht via mediamarkt. Bij het eerste bedrijf waren de kosten 240 euro, bij ce repair 583!euro.
Nooit een prijsopgave gehad, zonder mijn toestemming tv gemaakt.
Zij zeggen dat ik akkoord gegeven heb, absoluut niet waar, zelfs die mail Nooit gezien.
Stelletje oplichters!!

25 de setembro de 2025

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Wij kunnen daarom helaas niet inhoudelijk reageren.

A fuir !

Service calamiteux.
Autant le technicien était sympa (malgré un produit non réparé), autant le service clientèle est médiocre et le personnel au téléphone est désagréable et hautain.
Le frigo Samsung (neuf!) ne fonctionne pas (il congèle les aliments), le technicien a réalisé une réparation qui n'a pas marché et le service clientèle est incapable de me donner un délai de livraison pour les nouvelles pièces, de m'expliquer ce qui doit encore être fait ni même de me proposer une solution de secours en attendant la réparation de mon frigo! Et en bonus, je me fais agresser par l'opératrice téléphonique car "c'est pas son job d'être technicien et qu'elle n'a aucune info sur mon dossier, c'est pas sa faute". Un minimum d'empathie ou de compréhension ne couterait pas grand chose à l'entreprise, il me semble. A voir dans les semaines à venir si le frigo finit par être réparé...

23 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waarschuwing: slechte service en gebrekkige afhandeling

CE Repair werd ingeschakeld voor een garantiereparatie. Helaas moesten er meerdere bezoeken plaatsvinden, omdat zij vooral werken met ZZP’ers waarvan een deel onvoldoende kundig is. Daarbij zijn er beschadigingen ontstaan. Wanneer vervolgens een claim wordt ingediend, nemen zij geen verantwoordelijkheid.

De backoffice is eveneens zeer slecht functionerend en lijkt enkel gericht op het afwijzen van claims. Zij houden zich niet aan hun eigen voorwaarden en nemen de moeite niet om e-mails zorgvuldig te lezen. De manier waarop de backoffice communiceert, verklaart ook de negatieve ervaring met CE Repair als geheel: traag, ontwijkend en zonder enige klantgerichtheid. De communicatie voelt alsof je uitsluitend met een robot te maken hebt.

Ik raad CE Repair ten zeerste af. Kom je toch met dit bedrijf in aanraking, blijf dan tijdens de werkzaamheden aanwezig. De monteurs lijken vaak niet goed te weten wat er moet gebeuren, waardoor de kans op beschadigingen groot is. Vervolgens wordt de verantwoordelijkheid bij jou gelegd. Het wekt de indruk dat CE Repair pas echt in actie komt wanneer een verzekering de schadeclaim overneemt.

Daarnaast is het sterk aan te raden om, zowel bij het afgeven van je apparaat als vóórdat een reparatie op locatie plaatsvindt, duidelijke foto’s te maken met datum en tijdstip. Dit kan van groot belang zijn bij een eventuele escalatie, wat gezien de werkwijze van dit bedrijf een reële kans is.

10 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij zoeken dit graag voor u uit. Helaas reageert u niet op het verzoek om de gegevens van de order met ons te delen.

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk reageren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Après plusieurs mois enfin mon lave-linge est réparé

Après plusieurs mois de discussions avec Samsung, et avoir eu l'accord de Samsung pour la réparation de mon lave-linge. Ce Repair a envoyé un technicien pour cettte réparation, celui-ci a effectué la réparation, remplacement totale du câblage électrique, la machine était pratiquement toute démontée. Test effectué après réparation tout est OK. Technicien très professionnel, franchement rien à redire, tout a été parfait. La machine n'étais plus sous garantie, elle n'avait que 5 ans au prix de 750,00€ j'ai du me battre avec Samsung , mails, service juridique de testachats, servie de médiation au consommateur cela a pris plusieurs mois mais enfin Samsung a fait un geste commercial, réparation gratuite merci Samsung. Bravo au technicien de CE Repair et aux différents organismes qui ont pu traiter mon problème.

17 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

wat een verschrikkelijk bedrijf om mee samen te werken

via samsung een reperatie verzoek in gediend, ze zouden mijn wasmachine repareren maar elke keer is er wat, de 1e keer komt monteur wel langs is hooguit 10 min binnen geweest foto gemaakt en zegt ik heb geen gereedschap bij mij om te repareren en gaar weg maar wel 112 euro betalen voor de voorrijkosten, 112 euro betaald beweren ze dat ik niet betaald heb na tig mailtjes met screenshot van betaling eindelijk zeggen ze er is betaald er zou verder onderzoek komen, repaeratie verzoek ingediend via media markt, we zijn een maand verder en vandaag zouden ze langs komen heb factuur gehad van rond de 521 euro dacht is wel te doen krijg ik vandaag een mail dat de monteur niet langs komt omdat er geen materiaal is om het te repareren en krijg een factuur van bijna 1100 euro hoe dan??? bel ik hun op krijg ik zo'n droogkloot aan de telefoon die alles afwimpelt en samsung net zo radar maar even inschakelen KIJK UIT WAT JE DOET MENSEN!!!!!!!!!!

18 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

U heeft gelijk, u heeft een pittige prijsopgave ontvangen. Helaas zijn er veel onderdelen nodig om uw machine weer werkend te krijgen. Daarnaast is de garantie verlopen. Herstel is dan niet kosteloos. Sorry!

RAAKT JE APPARAAT KWIJT EN JIJ MAG HET UITZOEKEN

Vandaag een mail gehad over een lang lopend onderzoek. Mijn apparaat was niet afgeleverd bij mij thuis en de PostNL bezorger heeft een handtekening gefaked. Nu weigert CE repair een oplossing te vinden ondanks dat ik kan aantonen dat de handtekening niet echt is. blijf ver weg van deze oplichters!

16 de setembro de 2025

Voor alle consumenten

Voor alle consumenten. Informeer alvorens u apparaten koopt zodat u niet met deze firma in contact komt. Wij kochten anderhalf jaar geleden een wasmachine bij krefel van het merk samsung. Nu maakte deze al lange tijd een hels lawaai. Wij hebben een maand moeten wachten na aangeven van het probleem op een herstelling. Dit liep dan blijkbaar via cerepair. Er kwam een zeer onbeleefde man aan de deur. Ik had de wasmachine al vrij gezet maar hij bleef zuchten en klagen. Hij stak een nieuwe trommel en was een uurtje bezig. Hij komt naar beneden, zegt dat alles getest is en terug werkt en vertrekt. Wij steken een machine in en blijkt dat er helemaal niets werkt. Wij nemen terug contact op en de vroegste afspraak is weer 2 weken later. Ondertussen anderhalve maand zonder wasmachine en geen enkel begrip als we contact opnemen. Ronduit onbeleefd. Ze twijfelen aan de schade en alluderen erop dat wij de wasmachine teruggeplaatst hebben en zo nieuwe schade hebben berokkent. Ik kan verzekeren met foto's dat de werkman dit heeft gedaan. Na 2 weken komen ze terug en zeggen ze dat er een buis een knak heeft gehad. Ze gaan het bestellen maar hebben het wel kunnen herstellen dat de machine voorlopig werkt... de man maakt zich snel uit de voeten. Wij steken een was in. De was wordt nat en de machine blokkeert. Wij bellen razend naar cerepair en zeggen ze doodleuk dat er wel iemand zal terugkomen binnen 2 weken. Meer dan 2 maanden zonder wasmachine. Wij nemen contact op met krefel die bevestigen de ene na de andere klacht te krijgen van de firma. Krefel geeft ons een volledig nieuwe machine omdat het binnen garantie valt en krefel stuurt in ons bijzijn een mail naar de firma om de herstelling af te zeggen. 2 weken later, terwijl we al een nieuwe machine hebben, staat er onverwacht, een hersteller aan de deur voor de machine. De man wist van niets. Gelieve nooit met ce repair te werken. Het slechtste bedrijf waar wij ooit mee in contact kwamen. Als ik hierbij enkele mensen mee geholpen heb ben ik al blij.

12 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw Sten,

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk reageren.

Wat een verschikkelijke organisatie

Wat een verschikkelijke organisatie
9 afspraken waarvan 3x de medewerker zich een ziekmeld minuten voor de afspraak. En 4x niet het juiste materiaal bij hun hebben. Alle monteurs spreken elkaar tegen en wij hebben 36 uur verlof moeten opnemen. En als je dan een klacht indient worden de handjes er vanaf getrokken. Echt om te huilen

10 de setembro de 2025

Beste mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Helaas kan een monteur uitvallen vanwege ziekte, dat doet de monteur niet expres.

Ondertussen heeft u uitvoering contact gehad met onze klachtenafdeling. Wij kunnen hier niets aan toevoegen.

Excuus voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben bijzonder teleurgesteld in de…

Ik ben bijzonder teleurgesteld in de service van CE Repair. Twee keer een technieker laten komen en twee keer is er gewoon NIETS uitgevoerd. Bij beide bezoeken werd er niet eens de moeite gedaan om echt naar het probleem te kijken. Ik heb nochtans zeer duidelijk uitgelegd dat de foutmelding pas tijdens het programma optreedt, maar daar werd totaal geen gehoor aan gegeven. De technieker bleef koppig volhouden dat als er binnen de eerste 10 minuten geen foutmelding verschijnt, er ook geen probleem is. Hij vertrok gewoon weer zonder enig resultaat of verdere controle.

Voor mij is dit echt onaanvaardbaar. Als klant verwacht ik dat er grondig onderzoek gedaan wordt en dat er geluisterd wordt naar de uitleg die ik geef. Dat is tenslotte de reden dat je iemand met kennis inschakelt. In dit geval werd er gewoon oppervlakkig gekeken en beslist dat er "niks aan de hand is". Ondertussen blijf ik met hetzelfde probleem zitten, ondanks dat ik al twee keer heb betaald voor een nutteloos bezoek.

Deze manier van werken getuigt niet alleen van weinig professionaliteit, maar ook van een totaal gebrek aan respect voor de klant en diens tijd. Een herstellingsdienst die niet eens de moeite neemt om het toestel volledig te testen of het probleem te reproduceren, kan je bezwaarlijk betrouwbaar noemen. Ik vind dit schandalig en absoluut geen aanrader.

8 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn Samsung Odyssey G5 is hier via…

Mijn Samsung Odyssey G5 is hier via bol.com gerepareerd. Ik had links onder op het scherm backlight bleeding gekregen en contact op genomen met de klantenservice, volgens hun zou dit binnen de fabrieksgarantie vallen dus heb ik hem op laten sturen voor reparatie.

Het scherm is nu weer zoals die hoort te zijn, super blij mee!

5 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reparatie verzoek voor mijn LG oled tv…

Reparatie verzoek voor mijn LG oled tv ingediend via LG.
Ik werd goed geïnformeerd over invullen van juiste gegevens, aankoopbon etc via de mail maar ook via een melding op mijn telefoon.
Vooraf prijsinformatie gedeeld.
Monteur kwam op de juiste tijd en repareerde de tv vakkundig en snel.

5 de setembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn dat het zo goed is bevallen.

Veel kijkplezier.

Lachwekkend eerst offerte 112 Euro

Lachwekkend eerst offerte 112 Euro, week later omdat ze dachten dat ik nog niet had geantwoord 592 Euro zelfde referentie zelfde onderzoek, maar plots was de kost *4 .

3 de setembro de 2025

Beste,

Wij hebben u om aanvullende informatie gevraagd. Helaas heeft u niets meer laten horen.

Wij kunnen niet inhoudelijk reageren.

Chagerijnige monteur

Chagerijnige monteur. Moest 2 minuten wachten zegt hij sta hier sl een tijdje. Sls je geen zin hebt zoek andere baan.

4 de setembro de 2025

Beste,

Wij kunnen niet inhoudelijk reageren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een splinternieuwe Sharp combimagnetron…

Een splinternieuwe Sharp combimagnetron heeft een deurtje wat niet goed sluit. CE Repair wil dat niet repareren, en sturen nog een nota voor onderzoekskosten als bonus. Sharp Benelux vindt het de normaalste zaak, om niet te reageren. Nietswaardige firma's zonder zeden.

1 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. U heeft ondertussen uitvoerig contact gehad met onze Customer Care en helaas kunnen wij u niet anders berichten.

Sorry!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I reached out to Cerepair for advice…

I reached out to Cerepair for advice and they were clear, honest and easy to deal with. Everything was explained in simple terms which made the process stress-free.

29 de julho de 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for sharing your experience and awarding us 5 stars.

Kind regards,
CE Repair Services/GXO ServiceTech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.