ChaletsPlus Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overzichtelijke site, prachtige foto's. Fijn dat er de mogelijkheid is tot het nemen van een optie, zeker met een wat grotere groep die aanvragen moeten doen. Makkelijk te boeken, erg gebruiksvriendel... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Last minute een dag eerder aangekomen, mede door een mail van ChaletPlus die dit aanbood. Hier dus gebruik van gemaakt en de files voor gebleven. Echter bij aankomst bleek de lokale agent dit nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reeds meerdere keren geboekt via ChaletsPlus. Steeds naar tevredenheid. Het boekingsproces verloopt heel makkelijk en is heel duidelijk. Ook info via de mail wordt vlug beantwoord. Wij raden ChaletsPl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Aluguel de Cabanas

Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

146 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

39 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Al vaker geboekt bij Chalets Plus

Al vaker geboekt bij Chalets Plus. Na een telefoontje de reservering direct aangepast en de juiste reservering meteen in je mailbox

1 de dezembro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Beste Nico, bedankt voor je mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waarom wij al jaren via ChaletsPlus boeken

Wij boeken al jaren een chalet voor onze skivakantie met de hele familie via ChaletsPlus. We blijven dat doen omdat ze super efficiënt zijn, betrouwbaar en een piekfijne service geven.

1 de abril de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor uw prachtige review! Die zal ik met het hele team delen. >RK

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mijn chaletplus werkt fijn.

Fijn om een optie te kunnen leggen. Vanuit mijn chaletplus eenvoudig kunnen boeken en de aanbetaling kunnen doen.

15 de outubro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor je review en positieve feedback Jurgen! Fijn dat je Mijn ChaletsPlus waardeert!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handig dat je in een keer via een link…

Handig dat je in een keer via een link de betaling kan doen zonder zelf de details te moeten invoeren in je bankiersapp. Daardoor snel de rekening kunnen betalen die correct en overzichtelijk was opgesteld.

2 de outubro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Beste Gerard, bedankt voor je mooie review! We werken er hard aan om ons boekings- en betalingsproces zou soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dat gewaardeerd wordt!

Fijn contact

Fijn contact! Behulpzaam, goede info over het gebied. Enthousiast

1 de outubro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Esther. Fijn dat je het contact als prettig hebt ervaren!

Top service!

Zeer snelle reactie!
Vriendelijke en correcte antwoorden, goede info gekregen.
Geen computer antwoorden, persoonlijke aanpak en advies!

22 de setembro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Beste Ilse, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, eenvoudig een boeking plaatsen en direct bevestiging.

25 de setembro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Patrick!

Fijn contact

Fijn contact, duidelijk en snel geregeld

1 de setembro de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Tim. Leuk dat je het contact als fijn hebt ervaren!

Goede communicatie

Goede communicatie.
Makkelijke en duidelijke website.

31 de agosto de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Maaike! Fijn dan je tevreden bent over de communicatie en de website.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring als het gaat om klachten afhandelen

Zeer slechte ervaring als het gaat om klachten afhandelen ze willen niet met je in discussie en geven geen antwoord op vragen.

24 de agosto de 2023

Resposta da ChaletsPlus

Beste mevrouw Noorthoek-Geense, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Wij hebben er in onze ogen alles aan gedaan om duidelijk te communiceren waarom wij een deel van uw borg (vanwege het opladen van uw auto met stroom uit de vakantiewoning) hebben ingehouden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chalet last minute geannuleerd: sta je met lege handen.

Chalet Veenroos geboekt, bevestigd gekregen (dan wordt al contact opgenomen met de eigenaar van het chalet die moet bevestigen dat het goed is) en vervolgens ook aanbetaling gedaan. Begin december vernomen dat de eigenaar zich "vergist" had en dat de boeking niet door kan gaan. Marcel Streng van ChaletPlus beweert je graag te helpen om een oplossing te vinden en beloofd vanuit ChaletPlus en mister Veenroos een tegemoetkoming. Deze oplossing bestaat eruit dat je een alternatief chalet bij ze mag uitkiezen (uit wat er nog is "last minute"), zijn antwoorden op vragen duren dagen en uiteindelijk dus geen vergoeding of tegemoetkoming. Slecht afspraken maken en slecht zaken doen op deze manier met ChaletPlus. Tijdig geboekt en betaald en dan sta je toch met lege handen vlak voor je wintersport.

22 de dezembro de 2022