Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad niemand aan bij dit bedrijf te bestellen. Ik heb een order geplaatst, juiste adresgegevens ingevuld, betaald en 4,5 week verder heb ik nog niets ontvangen. Meerdere keren met de "klantenservic... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nou niets dan lof de sieraden zijn ongeblesseerd aangekomen met een mooi cadeau doosje toegevoegd. Alleen dom van mij .... vergeten de kortingscode toe te passen, volgende keer beter op letten of U ku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inmiddels al meerdere keren iets besteld bij Chanti en dat is allemaal goed gegaan. Snelle levering. Misschien wat spannend om via internet sieraden te bestellen maar Chanti is betrouwbaar en daar heb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had nog nooit sieraden via internet besteld dus had contact, hele goede service echt super! Bestelling binnen 3 dagen in huis, super snelle verzending en dat voor een geweldige prijs en kwalit... Ver mais

Detalhes da empresa

47 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bestelling was perfect !

Netjes bezorgd, prima op tijd. Alleen het bericht van verzending kwam pas 2 dagen ná ontvangst van het pakketje... soit, er zijn erger dingen in het leven....

30 de julho de 2013
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Chanti levert bestelde en betaalde artikel niet

Uiteindelijk toch nog goed gekomen nadat Chanti het artikel opnieuw gestuurd heeft

Het sieraad is na 2.5 week nog niet aangekomen.Chanti claimt het sieraad verstuurd te hebben maar levert geen bewijs. Emails naar Chanti.nl worden beantwoord met "please write in English" na doorgestuurd te zijn naar Denemarken. Ook het Nederlandse nummer van de klantenservice blijkt doorgeschakeld naar Denemarken. In gebrekkig engels wordt mij verteld dat ik mij niet duidelijk kan maken in deze taal terwijl ik de taal toch 16uur/dag spreek. Ik heb Chanti om een oplossing gevraagd maar de enige oplossing die zij mij geven is dat als de ring teruggestuurd wordt zij mij zullen inlichten.
Eens maar nooit meer

7 de junho de 2013

Hi
We are sorry about your experience by CHANTI. We hare a danish company and we made a local dutch website, but unfortunatly we do not speak dutch over the phone.

We do not sent all packages with tracking number as this would bee too expensive for the customer in freight. So therefore we sent by normal post and in most cases the package arrives perfectly within 3-5 days. So we are sorry about your package.

We hope to see you again at www.chanti.nl

Best regards
Mia
Mia@chanti.dk

Terugbetaling gebeurt niet

Chanti ring ontvangen. Niet naar wens dus gelijk weer ingepakt en voor de zekerheid aangetekend naar Denemarken (gelukkig achteraf)! Ring blijkt aangekomen, helaas geen geld terug omdat ring gedragen zou zijn. Niet dus. Nu al enkele weken verder en na heen en weer gemail, krijg ik mijn geld alsnog terug. Helaas komt het er niet van, omdat Chanti nog niet beschikt over een "pincode" van haar bank (whatever)…… Wachten dus weer al 6 weken….. Mijn advies ga naar Lucardi, die verkopen hetzelfde zonder problemen.

24 de março de 2012

Hi Akke
We are very sorry that we did not refund your money yet.
As we informed you by email we are waiting for a PIN code from our bank so we can log on the the webbnak and make the transfer. As the bank a taking a long time we are now asking the bank to make the tranfers for us, so you will get your money within 1 week.
I understand this is not ok, and we are very sorry.
Do you have any other questions please contact me directly at mia@chanti.dk

Best regards
Mia

Slechte ervaring chanti.nl

Heb ooit 3 weken moeten wachten op een bestelling. zilver bleek toen ook nog een s825 te zijn in plaats van 925.

Oplichters als je het mij vraagt

6 de janeiro de 2012

Hi Sandra
Al onze zilver is 925 en er zijn ook stempels in zodat u kunt zien dit juist is.
We hebben niet vals te spelen en alle sieraden is echt. We rijden naar Deens recht, want we zijn een Deens bedrijf. Maar we kunnen u beloven en iedereen die onze sieraden vaak is getest en altijd de regels te houden in edele metalen. Dat is het echte sieraden.

Geen Goud

Chanti noemt haar spullen goud maar in Nederland is het geen goud omdat er alleen maar een spoortje goud inzit.
Zie ook de waarborgwet feitelijk is dit bedrijf strafbaar volgens de Nederlandse wet.
8 karaat is geen Goud ! Ofwel Neppers.

15 de dezembro de 2011

Geachte klant
CHANTI is een Deens bedrijf en draait naar Deens recht.
Ons goud van 8 karaat is eigenlijk vaak 9 karaat en is natuurlijk echt goud.
U kunt contact met ons op mia@chanti.dk als u meer vragen.
Maar ik kan u garanderen en iedereen dat we echt goud en zilver te verkopen, zodat het schrijven is niet correct.

Groeten
CHANTI

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.