Veja o que dizem as avaliações
A former employee here, Aaron from aftercare department. Since my heart couldn't take working here no more, I'd love to express what kind of a clinic is this. Almost all the patients are c... Ver mais
Öncelikle iletişimleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Klinikte tedavi için bana randevu oluşturdular. Oraya gittiğimde çok olumlu karşılandım güler yüzlü bir ekip iletişimleri çok kuvvetli. Ağı... Ver mais
A empresa respondeu
- Higienista Dental
- Periodontia de Implantes Dentários
- Clareamento dental
Escrito pela empresa
Dentavita Dental Clinic was founded in 1979 by Doctor Mustafa Kemal Gol and his son Doctor Berk Gol. We are very proud to be one of the few clinics in Turkey to incorporate X-Guide Navigated Non-Surgical Implant Technology. With X-Guide technology implant surgery does not require any stitches
Informações de contato
Azerbaycan caddesi 2B ofis 3K kat 1 ayazaga sariyer, 34396, Istanbul, Turquia
- +905331333741
- info@dentavita.com.tr
- dentavita.com.tr
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Doktor berk ve ekibine çok teşekkür…
Doktor berk ve ekibine çok teşekkür ediyorum implant tedavisi yaptırdım gayet memnun kaldım
Doktor Berk ve çalışanlara teşekkür…
Doktor Berk ve çalışanlara teşekkür ediyorum bütün diş tedavimi gerçekleştirdiler zirkonyum tedavisi gördüm çok memnunum
Zirkonyum tedavisi yaptırdım gayet…
Zirkonyum tedavisi yaptırdım gayet memnunum Liverpool daki etkinliklerine katıldım doktor Berk her konuda yardımcı oldu kendilerine özellikle teşekkür ediyorum
Komple full ağız impalant yaptırdım çok…
Komple full ağız impalant yaptırdım çok memnun kaldım doktor berk İstanbulun en iyi doktoru
Doktor berk her konuda yardımcı oldu…
Doktor berk her konuda yardımcı oldu güvenle tercih edebilirsiniz
Diş teli tedavisi için kendileri tercih…
Diş teli tedavisi için kendileri tercih ettim şu an için her şey yolunda gidiyor doktor Berk ve ekibi çok ilgili
Kendileriyle İngiltere Liverpool’daki…
Kendileriyle İngiltere Liverpool’daki etkinliklerinde tanıştım doktor Berk çok ilgili ve bilgili bir doktor kafamdaki soruları cevapladı otel ve havalimanı karşılamasını onlar yaptı çok memnun kaldım klinik çok temiz çalışmalar ilgili implant tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım
Doktor Berk ve ekibi implant tedavimi…
Doktor Berk ve ekibi implant tedavimi çok titizlik ve başarılı ile yaptı İngiltere’den geldim ücretsiz event programında tanıştım ve İstabuldaki klinikte diş tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım iyi ki Liverpool daki event programına katılmışım
Zirkonyum tedavi için doktor Berk ve…
Zirkonyum tedavi için doktor Berk ve ekibine teşekkür ediyorum her anlamda çok üst düzey bir diş doktoru çok yardımcı oldular güvenle tercih edebilirsiniz
Doktor Berk bey ve ekibine özel ilgisi…
Doktor Berk bey ve ekibine özel ilgisi için teşekkürler her anlamda çok üst düzey bir diş kliniği çok memnun kaldım implant tedavisi uyguladılar
Berk hocam bu işin en iyisi her anlamda…
Berk hocam bu işin en iyisi her anlamda uzman bir diş doktoru
Tek kelime ile mükemmel bir klinik…
Tek kelime ile mükemmel bir klinik karşılamadaki arkadaşlar çok ilgili tedavi süresi boyunca her anlamda yardımcı oldular doktor berk İstanbul’un en iyi doktoru x guide sayesinde hiç bir acı çekmeden implant tedavisi yaptırdım çok memnunum
Doktor berk çok kaliteli ilgili bir…
Doktor berk çok kaliteli ilgili bir doktor zirkonyum tedavisi için çok yardımcı oldu teşekkürler
Zirkonyum tedavisi yaptırım memnun…
Zirkonyum tedavisi yaptırım memnun kaldım doktor Berk ve dentavita ekibine teşekkür ediyorum
Vadi İstanbulda gayet temiz bir diş…
Vadi İstanbulda gayet temiz bir diş kliniğine doktor Berk işinde uzman all on six tedavimi yaptı gayet memnunum
Doktor berk ve ekibine teşekkür…
Doktor berk ve ekibine teşekkür ediyorum her anlamda kaliteli bir diş kliniği istanbulun en iyisi
New teeth new start
I had all my teeth replaced, the finished product was more than I could have dreamed of. Life changing in fact , confidence and self esteem are returning, One week after completion all is good and feels like they are natural and have had them for years.The staff were friendly and professional special thanks to Dr Berk Gol ,Lydia ,Solmaz , Alyna , Diala and of course the two guys who drove me around . Everyone there was top notch there and looked after me so well
Thank you Dentavita
Greg
Zirkonyum tedavisi için kendilerini…
Zirkonyum tedavisi için kendilerini tercih ettim tedavim bitti burayada özellikle yazmak istedim doktor Berk ve ekibine teşekkür ediyorum
İstanbulun en iyi doktoru Berk beye…
İstanbulun en iyi doktoru Berk beye teşekkür ederim çok ilgili doktor ortam temiz klinik çalışanları çok ilgili
Her şey çok temiz kaliteli klinik uzay…
Her şey çok temiz kaliteli klinik uzay üssü gibi son derece teknolojik ilk kez böyle bir diş kliniği görüyorum karşılamadan vip servisine kadar mükemmeldi İngiltere’den geldim çok memnun kaldım doktor Berk bu işte çok başarılı ailemin işlemlerini yaptırdım anne ve baba onlar adına size çok teşekkürler
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.