Igen en god oplevelse. Der var tilbud på Essentials godbidder, så hundene fik fyldt den gode kasse op. Jeg fik varerne dagen efter - fint pakket ind. Jeg er altid yderst tilfreds, når jeg handler he... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Købt markeds bedste gjord til den billigste penge !! - får den prompte. Alt går galt med hestestedet / pengepungen / hesten - og jeg får aldrig brugt min nye gjord. Ringer og spørger om Bitten tager... Ver mais
Fik varen relativt hurtigt leveret og den var som forventet
Super dejlig løbegård til hvalpe, sort kanvas, str. M Hurtig levering fra Charlietiptoe Jeg er rigtig godt tilfreds 😊
Charlietiptoe.com er en netbutik med foder, legetøj, udstyr og kvalitetstilbehør til din hund, kat og hest.
Vestervej 3B , 4960, Holeby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, og lækker goodiebag, leveret i klimavenlig stofpose.
Fik varen relativt hurtigt leveret og den var som forventet
Super lækre produkter af højeste kvalitet. Fantastisk service.
Min bedste anbefaling!
Nemt at bestille, og hurtig levering. Fik tilsendt retur pakkelabel, da jeg ikke kunne bruge varen alligevel - var for lille.
Gode tilbud på Canagan
God service 😀
God og overskuelig hjemmeside med præcise funktioner.
Og så er vores hund vild med det nye foder!
Som altid nemt og bekvemt. Varerne blev leveret prompte og i en super kvalitet
Lækre godbidder.😄😄
Virkelig fin foder uden tilsætnings stoffer, hunden kan lide det.
Jeg elsker at handle hos Charlietiptoe, og har kun gode erfaringer. God personlig service, hurtig levering af varene, og så elsker min hund produkterne.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.