Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Läste majoriteten av kommentarerna att det va skitdålig mat. Nyöppnat i östersund så vi prova. Köpte combo korean chicken å bbk beef me nudlar. Och frugan en hög shushi. Vi är mätt och belåtna. God oc... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rubbish. Order was being picked and then out for delivery. After I was notified that it was out for delivery, it got cancelled. I stood outside waiting for the delivery which was pointless. I then rec... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Amen först så såg ja att bitarna var ojämna både riset och avokado var olika storlekar Laxen såg helt okej ut inte färsk men sen märkte ja laxen var jätte tjock och de var hår på den sista lax biten... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gäller Mariestad: 1. Carlsbergs öl serverades i ett Prippsglas. Inte ok för upplevelsen. 2. Vattnet som serverades var ljummet. 3. Beställde två varmrätter, en tredjedel av rätten bestod av lök... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

706 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,8

Todas as avaliações

144 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde mat till fyra personer och…

Beställde mat till fyra personer och all mat smaka illa,valde att lämna all mat vi beställt då det ej gick att äta, i särklass absolut sämsta resturang i kristianstad,vilket gör att vi aldrig mer kommer åka dit igen.tips till kockarna..smaka av maten inann servering

4 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Som person med asiatiskt ursprung vill…

"Som person med asiatiskt ursprung vill jag bara lyfta fram sanningen om min upplevelse. Efter att ha bott i Sverige i många år brukar jag sällan besöka den här typen av matställen, men efter att ha hört andra prata om det blev jag nyfiken och testade det förra veckan (i början av augusti 2026). Jag blev faktiskt helt chockad och besviken.
Alldeles för små portioner: Matportionerna här är otroligt snåla. Vid en första anblick kan det se ut att finnas lite volym tack vare stärkelse (som potatismjöl eller liknande) för att skapa en simmig konsistens tillsammans med grönsaker, men när man öppnar lådan är det bara några enstaka bitar kött. Portionerna är så minimala att de knappt räcker till en katt, än mindre gör en människa mätt.
Kvalitet och tillagning: Till skillnad från äkta vietnamesiska eller thailändska restauranger – där maten tillagas färsk på beställning och en portion ris med wokad mat räcker mer än väl till två personer – är maten här färdiglagad sedan tidigare, grönsakerna är mjuka/sönderkokta och riset är torrt.
Överprissatt i förhållande till verkligheten: Priserna ligger på mellan 100 och över 150 SEK per rätt. Om en familj på fyra personer går hit och äter inklusive dryck landar summan snabbt på 600–700 SEK, men det man får tillbaka är bara en stor besvikelse och en mage som fortfarande skriker efter mat.
Inom den asiatiska kulturen säger man att en gäst ska gå härifrån mätt och belåten, och att betala för mat innebär att man ska få valuta för pengarna. Med denna typ av koncept där man skär ner på portionerna och tar ockerpriser blir det här mitt första och sista besök – jag kommer aldrig mer tillbaka. Jag delar med mig av detta så att andra, särskilt de som är nyfikna på att testa asiatisk mat, tänker efter en extra gång innan de slösar sina pengar här."
Örebro!

1 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Jag är oerhört besviken på min…

"Jag är oerhört besviken på min upplevelse här. För ett pris på över 100 SEK per måltid står maten och portionerna inte alls i proportion till vad man betalar. Det är synd att man inte kan ge 0 stjärnor, för ens 1 stjärna är för mycket för den här upplevelsen.

Konkret:

Alldeles för små portioner: Maten består mestadels av lite grönsaker med några få köttbitar och en mycket snål mängd ris. En portion räcker inte ens för att bli mätt på normal nivå. Jämfört med asiatisk mat i övrigt – som brukar vara generös och mättande – känns detta väldigt snålat och inte värt pengarna.

Dålig kvalitet: Vårrullarna var extremt små, dränkta i olja och smakade mest deg, knappt ätbara.

Och fördelaktig service: Man får stå i kö väldigt länge, och när man ber om lite extra ris för att faktiskt bli mätt, förväntas man betala extra för det.

Vi betalar gärna, men då vill vi ha valuta för pengarna och portioner man blir mätt på. Jag uppmanar ledningen att se över portioner och kvalitet för att visa respekt för era kunder. Jag delar detta så att andra kan göra ett bättre val." Örebro 2026-08-02

2 de agosto de 2026

Beställde 10 bitar nigiri med avocado

Beställde 10 bitar nigiri med avocado. Angav allergi mot sjögräs och ingefära. Alla bitar hade sjögräs på sig. Avocado-bitarna var bruna och såg ut som att de hade legat uppskurna i flera dagar. Risbädden var så liten att det var ett skämt! Nej det här får inte godkänt nånstans, rent USELT!

2 de agosto de 2026

Gillar denna restaurang!

Gillar denna restaurang!
Men sista tiden
Känns jag äter gammalt mat, inte alls färsk!
Sista månader märkte de flera gånger gammal makaroner ris stått kanske veckor i kylen
Inte bra!
🫣

1 de agosto de 2026

Chop, norrköping katastrof

Laxen såg helt okej ut inte färsk men sen märkte ja laxen var jätte tjock och de var hår på den sista lax biten under vid riset , usel service personal ja sa till dem direkt ja fick maten att de var ojämna de sa drygt de ska se ut så (de gör dem inte , har ätit där innan) och sa bara de och inget mer . fick va tvungen ta maten o prova , har mat förgiftning nu!

31 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ChopChop Våxnäs Karlstad

Kl 13.30; Inte fullt. Fick börja med att be någon i personalen att torka borden, då det torkades användes samma trasa för alla bord utan dopp eller skölj emellan och mat låg fortfarande kvar på både bord och stolar. Beställde en mix and match; Biff m bambuskott och Fried rice = totalt smaklöst; fick lägga på 3 små påsar sambal och hälla på mörk soja för wok själv för att får någon som helst smak. Cashew Chicken = utav vad namnet på rätten beskriver ska det finnas cashew i rätten; jag fick EN cashew, tack så mycket, det var ju generöst, INTE! Ingen is i muggen och varmljummen dryck ur maskinen. 132kr - faan så dyrt för en kass matupplevelese.

29 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

All dryck förutom Coca-Cola var slut

Chopchop Örebro. All dryck förutom Coca-Cola var slut. Däremot tog de betalat för dryck iallafall och hävdade att de inte kunde dra av på priset för det.

Fruktansvärt dålig service.

29 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Maten är det aldrig fel på

Maten är det aldrig fel på. Däremot servicen...
30min efter beställning, ifrågasatte jag vad det var som tog sån tid utan någon förklaring.
40min, alla som kom efter mig hade fått sin mat och tagit sig därifrån, jag ifrågasatte igen och fick förklaringen att dom väntade på att "orange chicken" skulle bli klar (trots att alla andra hade fått sina beställningar på orange chicken...)
55min, dom kommer tillbaka och frågar vad jag hade beställt för att dom hade tappat bort kvittona.
65min efter beställning, får jag min mat, utan kompensation, utan några tillbehör, servetter eller nånting. Maten ger jag 4/5 men service, den kan vi sätta minus 3 på...

26 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chopchop i barkaby

Chopchop i barkaby. Absolut utmärkt service med snälla personal med gott bemötande och väldigt hjälpsamma, Speciellt av en personal som hette ronav, super trevlig verkligen!!! Kommer absolut komma tillbaka😍

26 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

För att spara tid beställde vi mat i…

För att spara tid beställde vi mat i förväg. Den gavs till en annan kund när vi kom fram. Det tog dem mycket tid att förbereda. Platsen var smutsig och returstationen var extremt fullsatt. Det är tydligt att de inte har tillräckligt med personal bara för att spara pengar. Rekommenderas inte alls att äta här.

20 de julho de 2026

Just… rubbish

Just… rubbish. I’ve had three cancellations in a row. There won’t be a fourth order to cancel.

I’m baffled by the point of a service that isn’t just poor, they don’t really seem to bother at all. They don’t even pick the goods. It just sits as order received until it’s cancelled, usually well after the time they have given for delivery. If you call to ask what’s happened you’ll be either hung up on or left hanging on until you give up.

Service of a level you might expect in the third world.

16 de julho de 2026

Beställde och betalade

Beställde och betalade. Mitt nummer kom upp och jag fixade drickan. Jag fick frågan vad väntar du på? Mitt nummer är uppe för att hämtas.
Snabbmat är det inte. Så Katrineholm Chop Chop aldrig mer.

14 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Chopchop i Värnamo

Chopchop i Värnamo var inte så bra som dom andra restaurangerna vi ätit på. Det tog långt tid att få maten. När vi väl fick den så var det lite mat då 2 personer inte ens kunde dela på en mix max då vi i vanliga fall brukar få så att det blir mat över. Dessutom så fick en av oss inte ens så varm mat och i nudlarna fanns vissa hårda nudlar.Den sämsta chopchop resturangen vi någonsin ätit på.

13 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gäller Mariestad: Inte alls en positiv upplevelse.

Gäller Mariestad:
1. Carlsbergs öl serverades i ett Prippsglas. Inte ok för upplevelsen.
2. Vattnet som serverades var ljummet.
3. Beställde två varmrätter, en tredjedel av rätten bestod av lök i olika storlekar.
4. Tofun var inte färdiglagad, smakade parfym.
5. Toalettpapperet satt på väggen en och en halv meter ifrån toalettstolen. Inte en chans att nå det från toalettstolen.
Helhetsintrycket blir utifrån ovanstående extremt lågt.

11 de julho de 2026

Would give 0 star if was allowed

Would give 0 star if was allowed. Second bad experience in as many orders. This is supposed to be a fast, convenient service. This time my order wasn’t even sent to the supermarket! Got cancelled, I placed an order with Woosh (Tesco’s) and it was by the door in 14 minutes

8 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett otroligt otrevligt kundbemötande…

Ett otroligt otrevligt kundbemötande när man påtalar att man har fått helt fel rätt (någon sunkig curryrätt istället för kycklingspett med jordnötssås). De ville inte ersätta maten mot det jag hade beställt från början. Istället erbjöd de halva priset på en valfri rätt nästa gång jag beställer. Deras ”100% nöjd kund-garanti” innebär alltså att jag får betala 150% av maten som jag beställde, om jag vill kunna äta det jag beställde. Jag kommer aldrig köpa mat på ChopChop igen.

7 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?