A empresa respondeu
A empresa respondeu
Det bedste danske webhotel jeg har benyttet i mere end 10 år. Jeg opsætter 2-4 nye sites/domæner hvert år, og nu har jeg som fast krav, at kunden overfører sitet og email til cHosting.dk's webhotel,... Ver mais
Absolut anbefalelsesværdig tjeneste! Vi er meget glade for kvaliteten, og supporten er altid hurtig og venlig. Desuden svarer deres support ofte på spørgsmål uden for normale arbejdstider når man står... Ver mais
Dansk hosting afviklet fra vores servere i Danmark - det giver dig hurtigere svartider, høj stabilitet og fuld kontrol over dine data. Vores supportteam svarer hurtigt, venligt og personligt på både dansk og engelsk. Du kommer via one-click installers og drag-and-drop builders hurtigt i gang med WordPress, Joomla, Drupal og meget andet, og kan derfor let lave din egen hjemmeside eller webshop uden tekniske forudsætninger. Vi understøtter de mest populære teknologier som PHP, Node.js og Python, og der tages dagligt backup af alle data og mails. Vi har ingen skjulte gebyrer eller bindingsperioder, og du har altid 30 dages fuld returret.
Mogensensvej 1, 5000, Odense C, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har gennem årene haft flere brugerprofiler hos chosting, og gentagne gange efter vi har fået nyt kort har vi oplevet, at en konto bliver lukket på grund af fejlet betaling. Dette på trods af, at vi flere gange har været i dialog med jeres support omkring opdatering af kreditkort. Kortet er blevet opdateret, men betalingerne er fortsat fejlet trods gyldigt kort er registreret..
Konsekvensen var, at vores webhotel i går blev lukket ned, og vi nu bliver opkrævet et gebyr på 399 kr. for at få det genåbnet. Det er svært at se, hvad dette gebyr dækker, særligt når der ikke er nogen data at genskabe – alt ligger eksternt på workspace.
Endnu mere kritisk er det, at vi ikke engang får lov til at ændre navneservere, hvilket reelt låser os fast og påvirker vores forretning negativt, da vi er afhængige af vores domæne til ordreindgang via email.
cHosting var tidligere en stabil og velfungerende samarbejdspartner, men niveauet er desværre faldet markant de senere år.

Resposta de cHosting | Web- og serverhosting
Stor ros til chosting. Har været kunde i rigtig mange år. Support har altid svaret hurtigt og klaret de problemer jeg har rodet mig ud i.
Er altid oppe og der er altid god og hurtigt service! Jeg har været kunde hos cHosting i mange år. Mine varmeste anbefalinger!
Har været kunde hos cHosting i adskillige år og har ingen planer om at flytte. Alting fungerer bare her og priserne er yderst rimelige. Det er så dejligt, når folk bare har styr på deres ting. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk god betjening, stor hjælpsomhed, og super-godt produkt. Det virker bare.
Vi kom fra Simply - og cHosting's cPanel er markant bedre - og bød på en full-fledged Hjemmeside-Designer, og rigtig god email-konto og viderestillings-muligheder.
Til en meget lav pris, er cHosting fantastisk.
Eneste ulempe for os, er pladsen (der er mulighed for 5, 10 eller 15 GB samlet plads).
Altid super venlige og hjælpsomme, og her vil jeg tillade mig at fremhæve "Dennis" som et skoleeksempel for en suveræn god service.
Når priserne på webbureauerne ligner hinanden, så vælg cHosting for deres hjælpsomhed og gode service.
Min oplevelse er baseret på et årelangt kundeforhold.
Mange nyttige funktioner.
Hurtig og professionel support.
Virkelig godt til PHP og MySQL sites.
Super priser.
Havde besluttet mig at flytte mine domæner fra en anden udbyder. Jeg havde gået rundt om den varme grød flere gange, da det potentielt er pain in the ass at skulle til at fedte med indstillinger, flytte post og så videre.
Heldigvis, var gutter hos CHosting helt og aldeles skarpe. De var hjælpesomme i dialogen op til flytningen, de udførte det meste af flytningen for den beskedne sum af 187,50 kr (de bedste penge jeg har brugt længe) og var super professionelle hele vejen igennem.
Kan kun anbefale Chosting og teamet!
Kunde i knap to år: Let at oprette og køre webhotel ler og e-mailkonti, yderst rimelige priser uden skjulte gebyrer og prishop og meget hurtig personlig support. Tusind tak!
Jeg har rigtig gode oplevelser med CHosting:
1. Billigt webhotel
2. På trods af dette har jeg , op til flere gange, fået en rigtig god support fra alle medarbejderne, hvis jeg har haft behov for hjælp - lige fra scripts, stier til diverse services (for eksempel Composer), hurtig retning af fejl efter deres side af, da webserveren sidst blev opdateret, og meget andet.
Jeg skulle dags dato have hjælp til at overflytte en installation af WordPress fra min gamle udbyder til CHosting, da jeg ikke kunne få deres automatiske værktøj til at fungere. Jeg kommunikerede så med CHosting (Dennis). De gav sig virkelig tid til at fejlsøge, og forsøge selv at flytte WordPress over via deres automatiske værktøj, men fik samme fejl. Så gennemgik de min WP-config.php-fil (som fint blev flyttet med over), og vi fandt sammen ud af, at WordPress stod til en Multi-side-installation. Da jeg hos min gamle udbyder aldrig havde benyttet denne funktion, skulle jeg blot lige ændre indstillingen i konfigurationsfilen. Herefter importerede deres automatiske værktøj fint WordPress over. Der er virkelig brugt tid på at sætte sig ind i udfordringen og fejlsøge!
Det var ligeledes flot, at de, gratis, flyttede indholdet af mine gamle e-mails med over. Jeg havde blot oprettet de samme e-mailadresser til mit domæne hos CHosting, så klarede supporten resten via login-oplysningerne til de respektive e-mailadresser hos min gamle udbyder.
CHosting hjalp mig ligeledes med god forklaring undervejs i forhold til DNS, og overflytning af domænenavnet. For en forholdsvis billig pris er det også muligt, at lade supporten flytte hjemmesiden over. CHosting er dog ærlige, og anbefaler, ifølge min oplevelse, det bedste og billigste i den aktuelle sag. For mit vedkommende havde jeg for eksempel anmodet CHosting om manuelt at flytte WordPress installationen over, hvis de ligeledes havde udfordringer med flytningen via det automatiske værktøj, og betale dem for arbejdet. I stedet for blot at gå i gang manuelt, da supporten også havde udfordringer med det automatiske værktøj, til flytning af WordPress installationer, informerede supporten mig om, hvad jeg skulle rette i wp-config.php hos min nuværende udbyder for, at flytningen kunne foretages automatisk. Herefter foretog supporten flytningen af WordPress via det automatiske værktøj - helt gratis!
Det er også min oplevelse, af CHostings support sætter sig ind i udfordringerne, hvis de ikke kender til dem på forhånd.
Så jeg giver 5 stjerner ud af 5 mulige til CHosting.
Mvh Anders Boholdt-Petersen
Gode priser og super service. 100% tilfreds indtil videre.
Har været kunde i adskellige år.
Der er altid god, venlig og kompetent support
Lynhurtig og kompetent hjælp ved overflytning fra anden udbyder.
Super hurtig og kompetent support.
Har været kunde i flere år, og er meget tilfreds med det hele.
Super god og stabil løsning og fantastisk support
Varmt anbefales. God service og gode priser
Billig hosting og hurtig support. Jeg brugte supporten lige i starten for at flytte/klone min gamle website. Louis hjalp mig hurtig en sen aften. Siden kørte det bare uden problemer.
Super support, de var hurtige til at svare og komme med den nødvendige hjælp.
Fantastisk service, og et produkt der svare til det man køber.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.