Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... Ver mais
Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... Ver mais
Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.
Informações de contato
Naverland 2, 2600, Glostrup, Dinamarca
- support@webhosting.dk
- www.webhosting.dk
Altid superhurtig og kompetent hjælp!
Hjemmeside hacket
“Min hjemmeside blev hacket, og webhosting hjalp mig hurtigt med at få den op at køre igen. De gav mig også klare instruktioner til, hvordan jeg skulle sikre mig fremover. Super professionel og venlig service – kan varmt anbefales!
Super firma
Super firma, service og support.
Jeg havde haft nogle udfordringer angående en service jeg ønskede at ændre, men kontaktede support der løste det med det samme.
Super service! 5 stjerner her fra
Steffen
Rigtig god support og stabilt neværk
Som mange herind allerede har skrevet, så tak for en altid hurtig og rigtig god brugersupport - også udover det forventelige! Og endnu har jeg til gode at opleve et nedbrud - og det tæller jo også med i bedømmelsen :0)
Sikke en service
Jeg skrev til WebHosting lørdag aften kl. 18.16 idag lørdag grundet et problem med min mail.
Kl. 18.36 fik jeg svar.
Jeg har flere gange haft brug for deres hjælp, og er aldrig blevet skuffet. Og det er lige meget om det er hverdag eller weekend. Jeg har aldrig ventet på svar mere end et par timer. Jeg har kun godt at sige om dem. Tænk hvis alle var lige så hurtige og servicemindede om Webhosting. Stor, stor ros til dem.
Er ikke imponeret over dem.
Er ikke imponeret over dem.
Sendte via deres formular, en forespørgsel angående ekstra domain, i forbindelse med at jeg overvejede dem. Selv om de skriver at de svarer tilbage i løbet af 24 timer.
Har nu efter 4 dage ikke modtaget noget svar fra dem, så tør ikke tænke på hvordan de er i forbindelse med evt. support sag.

Resposta de WebHosting A/S
Købte et domæne idag som var reserveret…
Købte et domæne idag som var reserveret gennem dk-hostmaster og nu var ledigt, der var en speciel kode der skulle bruges for at jeg kunne frigøre reservationen og købe domænet fra dk-hostmaster så var lidt spændt på om det ville gå godt med registrering. Jeg bestilte en flytning efter anbefaling fra support som svarede hurtigt og alt gik igennem uden problemer. Tak for god service som altid, de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service, udover hvad man kan forvente! Jeg blev hjulpet igennem flytning af website og domæne, da jeg ikke er så erfaren. Supporten svarer hurtigt, også på skæve tidspunkter. Min varmeste anbefaling.
Super support :) Kunne godt have et…
Super support :) Kunne godt have et lidt bedre designet kontrolpanel, men ellers super :)
Absolut seriøs hosting
Absolut seriøs hosting. Perfekt service, support og produkter/prisforhold. Super pålidelig.
Hurtig og god kundesupport :-)
Hvorfor reagerer ingen efter 15 timer?
I skrivende stund har kunstnyt.dk været nede henved 15 timer. Trods flere henvendelser svarer ingen. En hel dag har man med korte mellemrum tjekket, en hel dag smidt væk. Snesevis har ringet og mailet om, hvad der er i vejen. Det er skandaløst.
Ja, det er skandaløst. Af mig. Ved ikke, hvad der skete, men kan kun beklage. Det skulle have været Gigahost.dk Undskyld, undskyld, undskyld!
VH
pjm

Resposta de WebHosting A/S
Super service - min firma webside gik ned samt visuelt skete der noget grafisk. Kontaktede Websupport som hjalp mig med at få det til at virke igen. Jeg følte i dag der blev gået den ekstra mil som man lige har brug i sådan en kritisk situation som virksomhed. Jeg anbefaler Webhosting og har brugt dem i flere år.
Fin pris, stabil service, hurtig og meget kompetent support.
Mit mangeårige samarbejde med Webhosting.dk
Jeg har været kunde hos Webhosting.dk i mere end 10 år og indtil nu har jeg ikke haft noget at klage over. Serveren er altid oppe og fungerer.
Jeg har lige for få minutter siden talt i telefon med en meget erfaren service medarbejder fra webhosting, som tålmodigt forklarede mig at min mistanke om at min hjemmeside var tumleplads for VPN mv er uberettiget og den slash som ses i nogle linier i access loggen efter GET er et symbol på indexfilen. Jeg frem til yderligere fremtidigt samarbejde med webhosting.dk

Fantastisk support
Fantastisk support, fremragende produkter og priser.
Fantastic support at webhosting
Fantastic support at webhosting, and support is always positive and accommodating.
This time, my specific issue was that Wordpress was complaining about an old PHP version and within 24 hours ... between Saterday and Sunday! ... support had helped me solving the issue (upgrading PHP, and migrating the webpage and changed the DNS) ... And the webpage works after the upgrade.
Amazing!
Effektiv og pålidelig serverudbyder
Effektiv og pålidelig serverudbyder. Har fokus på det væsentlige og til en konkurrencedygtig pris. Gør ikke meget væsen af sig. Brugerpanelet fungerer fint og fornyes sjældent, hvilket er befriende og hvilket jeg foretrækker fremfor konstant at bruge tid på at sætte sig ind i et "nyt smart design". Løser problemer godt og hurtigt. Kan varmt anbefales.
Jeg ved ikke hvad deres hjemmeside…
Jeg ved ikke hvad deres hjemmeside ligner, og jeg er også ofte i tvivl om hvordan den fungerer, og om ikke snart 1999 vil have den tilbage.. :P
Men deres produkt er KNIV skarpt, der er HØJ kompetence bag, og supporten er UOVERTRUFFEN hver eneste gang!
Jeg har været kunde .. ja.. mon ikke det er siden 1999, nu reddede de mig lige igen med den fantastiske support, jeg hænger ved, og ANBEFALER!
Verdensklasse support
Verdensklasse support. Jeg skup-elsker dette firma!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.