Jeg deltog, som eneste mand, i et retreat med Christine i Grækenland. Og hvilken oplevelse det var! Christine er virkelig dygtig til at motivere på en ordentlig og hyggelig måde, hun skabte de pe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
- Personal trainer
- Serviço de fitness e nutrição
- Aula de Ginástica
- Programa de condicionamento físico
- Personal trainer de mulheres
- Instrutor de Yoga
Escrito pela empresa
Personlig træning, coaching og yoga med bevægelse i højsædet. Jeg brænder for at vise dig, at du gennem bevægelse – både kropsligt og mentalt – kan flytte grænserne for, hvad du tror er muligt, og få det maksimale ud af livet. Det giver mig enormt stor glæde at videreformidle en tilgang til træning, som giver dig bevægelsesglæde, -frihed og kapacitet! Mere funktionalitet og robusthed, meget mindre stress og udbrændthed. Mere leg og udforskning, lidt mindre træning som kun er nice fordi den er overstrået. Lad mig tage dig med ind i en verden af træning som er bæredygtig og lærerig. Det er b(l)æredygtig træning!
Informações de contato
Ryesgade 62, 2, -3, 2100, København Ø, Dinamarca
- kontakt@christinebonde.dk
- christinebonde.dk
Unik legende tilgang til træning og bevægelse
Efter at have fulgt Christine på Instagram i knap et halvt år, besluttede jeg at tage med på hendes Movement Retreat til Sivota i Grækenland med håbet om at kunne lære elementer af det som jeg så hende dele på Instagram. Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Christine var ikke bare en instruktør men snarere en personlig træner og motivator for alle os deltagere hver især. Hendes nærvær, personlighed og generelt positive humør smitter af på alle og hendes nysgerrighed på leg og bevægelse er inspirerende på en sjov og bæredygtig måde jeg ikke har oplevet andre steder. Jeg glæder mig til flere oplevelser med Christine for jeg er slet ikke færdig med at lære af hende!
Retreat i Sivota
Christine er virkelig dygtig til at motivere på en ordentlig og hyggelig måde, hun skabte de perfekte rammer for opholdet. En gennemgående pædagogisk rød tråd, en motivering til at få det sociale til at fungere og ikke mindst undervisning i bevægelse på alle mulige - og næsten umulige - måder.
Hun er dygtig, sjov og ikke mindst virkelig motiverende.
Jeg deltager i Christines udendørs…
Jeg deltager i Christines udendørs træning, alle de onsdage jeg kan komme til det.
Det er en helt fantastisk oplevelse!
Christines passion for bevægelse er virkelig smittende. Hver session er en unik udfordring, da både miljø, vejr og øvelser skrifter, for hver gang vi møder op.
🌞☃️☔️Der findes intet dårligt vejr, kun dårligt tøjvalg!!! 👙👟🧤🧣🥾
Christine formår at bruge en bred vifte af øvelser, der ikke kun styrker kroppen, men også holder træningen sjov og legende. Ofte er jeg så fokuseret på ‘legen’, at jeg glemmer det er hårdt. Først dagen efter kan mine ben eller arme have svært ved at bevæge sig, fordi at de er så ømme.
Selv i sne, er det fedt at træne ude. Det er en god måde, at komme ud og få frisk luft på, og det er med til at skabe nye udfordringer, da underlaget er anderledes. Psykisk føltes det nemmere at lave kolbøtter, da sne ser blødt ud. Og mørket er med til at gøre det mindre skrammende.
- I dag (dagen efter) kan jeg næsten ikke løfte mine arme 😮💨😄
Christine har med hendes autentiske, og positive energi, skabt et trygt fællesskab, som jeg glæder mig til at deltage i hver uge. Der er plads til alle, og plads til vores forskelligheder + vi griner meget!
At være med en gang om ugen, giver mig energi og er med til at motivere mig til at gøre ting alene.
Jeg anbefaler glædeligt alle til, at komme og være med! Og jer der gerne vil være mere fysiske, men som ikke bryder sig særligt om at træne! Det her er sjovt 😍
- Cecilie
Min krop er blevet afhængig af den træning Christine onsdag efter onsdag tager den igennem 💪
Det er slet ikke nok at træne med Christine en gang om ugen!! Det skyldes at din krop bliver afhængig af at røre sig i det legende univers Christine tager dig med i.
Jeg er på min tredje sæson onsdagshold og det primære er ikke at jeg bliver stærkere (det gør jeg også), men det onsdagsholdet giver mig som er kæmpe værdifuldt, er en endnu større bevægelsesbank jeg nu tager med mig over alt. Onsdagsholdet giver mig fredagsenergi på en onsdag. Christines er nærværende, fantasifuld, klog og støtter én lige der hvor man er.
Jeg kan kun give hende mine aller varmeste anbefalinger
🌟🌟🌟🌟🌟
Som de fleste andre, har jeg (lidt for) længe haft et ønske om at træne mere, og ikke mindst mærke glæde når jeg træner.
Jeg har aldrig været god til sport og blev altid valgt sidst til idræt i folkeskolen. Derfor har min selvtillid, og tilliden til hvad min krop kan, været på et lille sted.
Jeg fandt ved et tilfælde Christines Instagram, og følte mig med det samme både inspireret og nysgerrig. Christine har en meget anderledes tilgang til bevægelse og træning, end jeg før har stødt på. Jeg har både haft fornøjelsen af at deltage på onsdagsholdet og har gennem nogle måneder trænet online med Christine (jeg bor ikke i KBH). Jeg er både rent fysisk blevet stærkere, men måske endnu vigtigere, har jeg fået meget mere selvtillid. Både i forhold til træning og det min krop kan, men faktisk også i mit liv generelt. Det at jeg fx pludselig tør stå på hænder, manifesterer sig rent faktisk også i, at jeg helt generelt har en større tiltro til, at jeg kan mere end jeg tror. Og på en måde har jeg fået kontakt til den “vilde unge” jeg var en gang, hvor jeg elskede at hænge på hovedet i gyngestativet, klatre i træer, løbe på rulleskøjter osv. Det er virkelig blevet sjovt og uundværligt at bevæge sig igen!
Hvis du sidder bag din skærm og overvejer et træningsforløb med Christine, kan jeg kun sige “gør det!” Jeg tror virkelig det vil ændre en masse for dig i dit liv. Det har det gjort for mig.
Legende tilgang til bevægelse
Christine har været min træner gennem det sidste halve år, og jeg har aldrig været så stærk, som jeg er nu. Både fysisk og mentalt. Jeg er vild med Christines legende tilgang til bevægelse, det føles, som om hun åbner op for ens indre legebarn, og man glemmer, at man træner, indtil man kan mærke de ømme muskler dagen efter 😅 Christine er fuldstændig fantastisk, hun motiverer, udfordrer og hepper hele vejen. Jeg vil anbefale ALLE at blive trænet af hende 🫶🏻
En fantastisk bevegelsesreise
Jeg har nylig deltatt på Movement Camp i Hellas sammen med Christine Bonde og Morten Vinther. Det var en virkelig flott opplevelse jeg vil anbefale alle som ønsker å lære mer om bevegelsestrening og finne tilbake til sin kroppslighet.
Christine og Morten er dyktige og lydhøre instruktører som motiverer og veileder deltakerne trygt gjennom nye bevegelsesformer.
Jeg er virkelig glad for at jeg ble med på denne turen og jeg kommer til å ta med meg det jeg har lært videre i min praksis.
En helt unik oplevelse
Netop hjemvendt fra Movement Camp i Grækenland, som var den vildeste oplevelse. Christine er super autentisk i sin fremgang og det skaber et meget behageligt og trygt miljø. Christine flytter træning til natural movement og så bliver det en leg og det er vanvittig motiverende. ALLE bør opleve hvordan træning kan være når det bliver legende, og her er Christine en af de absolut bedste guides du kan finde.
Det virker for alle
Netop hjemvent fra Movement Camp med Christine Bonde og Morten Vinther må jeg bare enerkende de to hver især og sammen er et hit. Deres holistiske tilgang bevægelse og leg er super motiverende med dem som underviser opnår du styrke og smidighed til at nå dine personlige mål også dem du endnu ikke kender. Det virkede for os alle både fysisk og mentalt. Jeg har fået så meget god energi og lyst til meget mere bevægelse og leg både alene og sammen med andre TAK
Tina 65 år
God træning udendørs
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på onsdagsholdet i vinters. Christine formår at skabe god energi på holdet, og bringe leg ind i øvelserne, der gør træningen både lærerig, underholdende og en fed oplevelse.
Træningen er varieret og tilpasses til ens niveau og foregår forskellige steder i Københavns offentlige rum, hvilket gør at man bliver inspireret til at nye mulige steder at få trænet udenfor.
Onsdagsholdet kan klart anbefales, man føler sig altid velkommen, bliver udfordret og griner undervejs alt imens man får frisk luft i byens rum!
Onsdagstræning
Træning med Christine er fyldt med lej og grin. Hun skaber et fantastisk fællesskab, hvor der er plads til alle niveauer og hvor vi støtter hinanden igennem alle faser af træningen og personlig udvikling! Med Christines træning får du både motivation til at træne selv og inspiration til hvordan du kan bruge byen som træningsspot. Kæmpe anbefaling!!
Onsdagsholdet
Christine og onsdagsholdet er fyldt med god energi, spas og udfordrende træning for alle niveauer - kæmpe anbefaling herfra!
Onsdagsholdet
Jeg har gået på onsdagsholdet: en virkelig sjovt, legende og udfordrende måde at bevæge sig på. Hun er god til at tilpasse og støtte den enkelte og der er et fedt fællesskab på holdet. Man kommer rundt og ser forskellige, fede lokationer i byen og kommer ud i den friske luft. Kæmpe anbefaling 🤩🍀💪
Bedste træningsoplevelse
Med Morten og Christine får du meget mere end en sportsrejse: her er varme, glæde, grin, mindfulness, selvudvikling og -indsigt - alt sammen pakke ind i sjove sportsaktiviteter, hvor du lærer at genopdage legen, som da du var barn. Morten og Christine tiltrækker åbenbart interessante mennesker, der alle bidrog til fælleskabet. Morten & Christine forstår at opmuntre, guide og presse deltagerne individuelt. Deres sportsfællesskab giver glæde, selvindsigt og flytter dig fysisk, såvel som psykisk. De får mine bedste anbefalinger.
Christine er den bedste træner!
Christine er den bedste træner! Hun motiverer, hepper og ønsker det bedste for sine klienter. Jeg har fået et helt andet forhold til træning efter jeg startede hos Christine. Træning er blevet noget sjovt, legende og kreativt som jeg glæder mig til og ikke en "pligt" der skal overstås. Hvis du overvejer at træne med Christine, så hop på vognen med det samme!
Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv
Jeg besluttede mig i sensommeren 2022 for at forkæle mig selv med et 10 ugers personligt trænings forløb ved Christine.
Efter flere år med klassisk fitnesscenter træning, havde jeg brug for at blive rystet lidt og komme ud af min comfort zone. Personlig træning ved Christine er uden tvivl én af de bedste ting jeg har gjort for mig selv i årevis. Ikke kun har jeg fået helt nye inputs og øvelser til min træning, jeg har også fået en mere holistisk tilgang til bevægelse, større selvtillid og mere respekt for og accept af min egen krop, og alle de seje ting, som den kan.
Christine er professionel, imødekommende og nærværende og det føles trygt at komme på dybt vand med støtte fra Christine. Efter mit forløb sluttede meldte jeg mig på "onsdagstrænings holdet" for at arbejde videre med de ting, som jeg har lært at Christine, og det er jeg også meget begejstret for.
Generelt føler jeg at min træning har nået helt nye højder, og at der ikke er nogle grænser for hvad jeg kan med min krop. Det mindset kan jeg takke Christine for.
Sjovt, trygt og udfordrende
At træne med Christine er sjovt, trygt og udfordrende. Christine er så behageligt et menneske og samtidigt meget professionel. At træne med Christine er som at lege og jeg ønsker altid, at vores session kunne vare lidt længere. Jeg giver Christine mine varmeste anbefalinger.
Christine er en kompetent, lærerig og udfordrende underviser!
Jeg har deltaget i flere yoga workshops (strala workshoppen var for fed!) og haft privat træning med Christine, og jeg kan meget varmt anbefale begge dele!
Christine bringer elementer som leg, frihed, bekymringsro, udfordring, “det vil jeg også prøve”-følelsen og meget meget mere - alle elementer, som minder mig om at være barn igen. Jeg synes det er ret fantastisk, at Christine formår at bringe lidt barndom ind i mit voksenliv gennem sin tilgang til træning/bevægelse.
Selve træningen/bevægelsesformen med Christine er på en og samme tid blød og hård. Blød fordi Christine opfordrer til at undersøge og udforske alle hjørner og kanter af ens krop, og samtidigt hård fordi Christine udfordrer styrken og bevægeligheden i de nye afkroge af ens krop, man måtte opdage.
Christine og hendes tilgang til træning og bevægelse er anderledes - på den gode måde, god for krop og sjæl, noget for alle mennesker i alle aldre på alle niveauer - og bare skide sjov. Prøv det!
kæmpe motivation!
Jeg elsker, at Christine er så kreativ og så alsidig både i hendes egen træning og når hun underviser. Hendes grundlag og bevægelsesfilosofi er baseret på leg og softness, hvilket gør træningen / yogatimen så spændende og udfordrende.
Christines nysgerrighed omkring andet menneske og kæmpe viden omkring bevægelse gør, at man føler sig helt tryg i hendes hænder.
Hendes kærlighed til leg smitter og inspirerer, og jeg kan ikke andet end at anbefale at træne med hende!
Bedste træning er med Christine!
Christine er ekstremt motiverende og har altid nye, sjove, men også udfordrende 'opgaver' der skal løses. Super godt for hjernen også 😃 Jeg GLÆDER mig til at skulle træne med hende igen hver gang! Jeg får virkelig et energiboost af træningen, og jeg går altid derfra stolt og med et smil på læben (og ømme muskler 😄).
Jeg elsker Christines syn på træning - at man skal huske at lege, og at træningen skal være funktionel og brugbar uden for træningen. Det kan jeg bestemt sige at den er!
Største anbefaling til at træne med Christine herfra!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.