Citroenvanbeek Avaliações 15

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

15 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Git zwart vervolg.

Naar aanleiding van mijn slechte review is er een gesprek geweest met dhr Jongerius van de garage. Hij stelde zich pro actief en service gericht op. Hij regelde een gratis oplossing. Onderdeel vervangen. Lever wel de automatische verlichting in voor handmatige schakelaar. Dat is een gemis. Enfin de airbags functioneren weer. Dat is belangrijk. Opluchting. Door wat er gebeurd is, is wel mijn vertrouwen weg in van Beek, de herstel actie ten spijt. Het zal niet mijn garage worden.

19 de dezembro de 2025

Zeer slechte service

Lease contract via dit bedrijf. Banden laten ze er te lang onder zitten. Na 3 jaar bij de onderhoudsbeurt indicatie voor nieuwe banden. Zijn niet op voorraad. Nu oktober en pas in januari plaats om ze erom te leggen. Waardeloze service.

29 de outubro de 2025

DS7 van 2 jaar oud

Ik heb twee jaar geleden een DS7 gekocht en ben inmiddels 9 keer in de garage geweest omdat er iedere keer weer iets mis is. Daar kan een garage misschien niets aan doen, maar de manier waarop ik geholpen wordt is waardeloos. Afspraken worden vergeten, of gewoon ingepland zonder contact, een reparatie van een hele dag blijkt anderhalf uur te duren en andersom, er wordt mij verweten dat ik niet tijdig aktie heb genomen op een bericht wat ik nooit gehad heb, enz, enz. De lijst is lang. En toen ik alle problemen per mail opsomde omdat ik er klaar mee was, werd er 1 keer aktie genomen, en daarna blijft alles bij het oude. Ik zou niemand aanraden hier heen te gaan!

22 de setembro de 2025

Ga niet naar hier

Ga niet naar hier, afspraak ingepland en op afgesproken datum zeggen ze doodleuk aan de receptie, nee hoor u zit fout, u heeft de afspraak 2 weken later op een totaal andere dag en tijdstip. Vervolgens totaal geen begrip of de gedachte van oh wellicht hebben we hem verkeerd ingeboekt. Nee, de klant is fout en je komt maar wanneer het hun uitkomt en anders maar niet.

Tip ga niet naar hier, totaal onredelijk personeel.

1 de setembro de 2025

Mijn C3 valt onder de terugroepactie

Mijn C3 valt onder de terugroepactie, gevaarlijke airbag. Ik probeer nu al 2 weken een afspraak te plannen. Ze weigeren om een afspraak in te plannen. Reden; er zijn geen airbags te krijgen. De 1e andere garage die ik bel, kan meteen wel een airbag bestellen voor mijn C3. Een grote schande dit bedrijf.

26 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brutaal en onbeschoft aan de receptie

Brutaal en onbeschoft aan de receptie.
Auto met troep van de garage erin teruggekregen.
Afgegeven aan de receptie en men haalt schouders op pffff.. 1 ster is te veel.
Aan de discussies te horen bij de receptie was ik een van velen.

7 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet klantgericht. Doen wat ze moeten zonder mee te denken. En geen flieter meer.

Doen wat ze moeten doen. Maar geen druppel meer. Denken niet mee. Niet gastvrij. Kleine dingen die wij gewend zijn bij andere garage van andere auto mis ik echt hier. De bestuurdersstoel wordt niet teruggezet. Klant moet als eerste groeten. Aan telefoon kort. Als personeel koffie pakt wordt het niet aangeboden aan mensen die zitten te wachten. Soms meer dan uur zonder dat iemand koffie aanbood. Wij zijn wel erg verwend met andere garage van ander merk auto. Daar wordt auto zelfs door wasstraat gereden even. Geen vriendelijk personeel. Wij hebben geen keus want willen bij merkgarage blijven. Maar echt niet blij hier.

8 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Citroen van Beek is voor mij een totale…

Citroen van Beek is voor mij een totale afknapper. Daar de auto (een DS5) gekocht en in onderhoud. Nu is er een onderdeel kapot en niet leverbaar. De auto start niet meer. Levering zou maanden kunnen gaan duren. Ze trekken hun handen van mij af en nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Ze laten me volledig in de kou staan. Geen vervangend vervoer, niets. Zelfs de waardering van 1 ster vind ik nog te veel.

27 de dezembro de 2023

5.500 euro afschrijving in 3/4 maanden

Auto gekocht bij Van Beek, na 3/4 maanden spijt van de auto, wilde hem terug inleveren, dat kon alleen maar als ik 5.500 euro inleverde. Dat vind ik toch wel een beetje erg hoor. Er werd geklaagd over een plekje aan de zijkant, dat wuifden ze weg als *niet belangrijk* toen ik de auto kocht.

20 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Citroen van beek breda een 10

Citroen van beek breda word ik altijd super netjes geholpen en er wordt altijd met je meegedacht. Ik heb er 3 auto's gekocht 3 x super nette service en onderhoud.

17 de junho de 2022

1 ster is nog te veel.

1 ster is nog te veel.
12 jaar corrosie garantie maar zonder inspectie weet men te melden dat deze roest onder de lakgarantie van slechts 2 jaar valt. Auto is helaas ouder dan 2 jaar dus mag je het uitzoeken.

22 de setembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.