Desverre ingen mulighet til å gi minus-stjerner. Dette selskapet som med jevne mellomrom skifter navn - nå til green storage, driver som skurker. De lyver om mus- og rotteangrep, varsler ikke om innbr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet å bygget opp nye. Fikk bra pris på første måned og helt ok pris på lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare l... Ver mais
City Self-Storage har et kundevennlig opplegg som er tilpasset, vil jeg tro, for alle som har et lagerbehov! De har aldeles utmerket service og det er alltid god hjelp å få! Fornuftige leiepriser som... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Informações de contato
Noruega
- cityselfstorage.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Clean, warm and easy to use
There was a nice offer that made the first month very cheap.
The storage unit was clean and warm. It's a bit tricky to get a big trailer in there, so bring a spotter.
The App, code and key system works well.
They have good customer service on the phone.
I thought I would have access with a vehicle to my unit, but you need to go in through a common port, this can bottleneck at busy times.
I would definitely use this again.
De oppgir feil kode
Jeg har leid bil. Fylt den med ting. Kommer hit til et lager som for det første ikke har noe skilting i det hele tatt.
I tillegg har de gitt meg feil kode til kodelåsen.
I tillegg er det selvfølgelig umulig å få tak i noen.
Jeg står her altså med et lass jeg må kjøre tilbake igjen og komme tilbake med igjen senere og gjøre alt på nytt.
Elendig.
Uproft. Altfor stor risiko. Styr unna!
Dem har bra lagere men å få kontakt med…
Dem har bra lagere men å få kontakt med dem angående hjelp ka være helt forferdelig dem har en elemdig sentralbord løsning du vet ikke hvor du er I køen du vet heller ikke om.dem kommer til å ta opp tlf det er ingn tilbake ringing oh du blir automatisk lagt på etter en tid. Jeg har også fåt flere regninger uten kid nr som gjør det umulig å betale regningen
Vannskader lager og får ikke tak i kundeservice
Jeg bruker lageret som konferanselager, jeg åpner det altså kun en gang i året. Når jeg kom for å ta ut diverse roll-ups, pressevegger etc var alt ødelagt. Kliss vått og muggent. Jeg tenkte at det var veldig kjedelig, men sånt kan jo skje og jeg har jo forsikring, så prøvde å få kontakt med City self storage. Men det viste seg umulig. Ingen tar telefonen, og etter 10 dager har jeg fortsatt ikke fått svar på e-post. De kunne rettet opp dette, men da må de være sterkere på kundeservice. Venter fortsatt i spenning..
Svarer ikke på telefon
Svarer ikke på telefon - avbryter oppringning.
Fikk innbrudd i boden der store verdier…
Fikk innbrudd i boden der store verdier forsvant. Flere av bodene ble raidet, og vi fikk ikke beskjed fra city self storage før 10 dager etter hendelsen. Lite informasjon å få fra City Self Storage og det kom heller ingen til åstedet under besøk fra Politi. Måtte flytte hele lageret til et annet lager alene uten hjelp.
Dårlig sjult prisøkning...
Krever at kunder som har egen forsikring som dekker eksternt lager allikevel må tegne forsikring via selskapet.
Når man bestiller får man "mulighet" til å bestille noe som ser ut til å koste kr. 29,- /mnd. men som i realiteten er 99,-/mnd.
Vanskelig oppsigelse
Vanskelig oppsigelsesprosess og dårlig informasjonsflyt om tilbakelevering. Fikk ingen bekreftelse på mail om oppsigelsen og hvordan boden skal tilbakeleveres. Dette resulterte i en ekstra måned leie pga at tilbakeleveringen ble feil. I etterkant har jeg funnet ut av at jeg skulle ha fått en SMS dagen før tilbakelevering, noe jeg aldri fikk. Hadde jeg fått denne SMSen hadde tilbakeleveringen aldri vært et problem. Etter å ha kontaktet kundeservice tar de ingen ansvar og kan ikke gjøre noe med saken. Anbefaler ikke, styr unna.
Utrolig dårlig system og dårlige mennesker :/
Utrolig dårlig system. Ingen nail om ny min side også fjerner de betalingsmetodeb sin også sender de deg en faktura til inkasso.....assholes...og det går Ikke ann å ringe dem eller få noe svar på kontaktskjema eller mail ....gleder meg til p deaktivere dem så fort jeg den dumme MinSide til p funke...etter å ha lagt kort så går det ikke videre og den låser meg ut....
Locked me out of my own storage unit…
Locked me out of my own storage unit when I was still paying for the month.
Dette skulle være så enkelt
Dette skulle være så enkelt.
Forsåvidt lett og bestille, men mottok ikke kode til lagerdør.
Når man står med leid bil og henger for å fylle opp og ikke slipper inn er det litt tynt med å få til svar at det er tekniske problemer.
Også null forståelse for ekstrakostnadene deres trøbbel påfører oss som kunde.
Mus, vannskade og umulig å si opp. Grusom kundeservice.
Jeg bestilte lager fra City Self-Storage i desember 2024, da jeg skulle inn i mitt lager var det tydelige tegn på tidligere vannlekkasje (saget hull i veggen for å komme til rør, vifte på gulvet osv). I tillegg til vannskade hadde jeg ikke fått utlevert lås som avtalt, som gjorde at jeg måtte lagre tingene mine i et lager som ikke var låst med mer enn en kodelås som har en typisk standard lås, siden kundeservice ikke kan nås på telefon og jeg nå sto der med tingene mine til lagring. Kontakt med kundeservice på mail resulterte i et nytt lager, denne gang på bakkenivå. I våres var jeg innom lageret og det var tydelig at her hadde det vært mus, det var andre kunder der som hadde fått tingene sine spist opp av mus, mine ting var heldigvis enn så lenge intakte, men det var tydelig at her var det ikke trygt å ha ting over lengre tid. Når jeg kom tilbake for å flytte alt ut en uke eller to senere var det musefeller over alt, en mus hadde satt et forbein i fella og tydeligvis blitt sittende så lenge at den hadde død av å sitte fastklemt. City self storage tok ikke kontakt med meg for å si i fra om muse problemet, eller å tilby et annet lager i mellomtiden. Jeg sendte en mail og sa opp lageret, der så jeg også ifra om at jeg hadde tømt lageret, og at jeg sa opp umiddelbart pga mus i lageret som ikke hadde blitt kommunisert. Jeg fikk beskjed om at det var greit. Det var det ikke, for jeg har ikke latt lageret stå ulåst siden jeg tømte det for 4 mnd siden. Jeg har blitt fakturert for 2 mnd etter oppsigelsestiden, til tross for at de har slettet den digitale tilgangen min til lageret, i mail til kundeservice ba jeg om at de skulle respektere oppsigelsen, samt at jeg forventer en kreditnota for dette siden jeg ikke kommer inn med den digitale løsningen. Jeg sendte dem også bilder av lager nr 1 med vannskade, og musen i fella. Svaret fra kundeservice var at jeg hadde hatt en hel måned på meg å finne ut av at jeg ikke kom inn, og at de ikke har master nøkkel til utstedte låser fra dem, så jeg må grave frem en kode sendt i fjor en gang, komme meg inn til lageret og åpne opp for dem. Om du bruker denne tjenesten burde det være aller siste utvei, om vannskade og mus ikke er nok, kan kundeservice kun stille opp via mail, og da kun med elendig service.
Tar ikke sikkerheten på verdisakene våre på alvor
Det har vært innbrudd i Petroleumsveien, og vår bod er ramponert pluss at bodene ved siden av oss også har hatt ubudne gjester. Lageret tar ikke dette seriøst og har ikke informert kundene sine om at det har vært innbrudd!
Kan ikke hjelpe når hengelåsen ikke virker
Har kjørt helt fra Bergen med full lastebil. Hengelåsen som vi har fra lagerutleier virker ikke. Lastebilen må leveres i morgen tidlig og vi skal etterpå på ferie. På vakttelefonen sier de at de ikke kan hjelpe fordi at det ikke står i innstruksen hva de skal gjøre. Helt utrolig!
Grunnløs fakturering
Prosessen med å få tilgang til lager er meget uklar og jeg fikk aldri noe kode eller tilgang. De sender derimot faktura for tjenester som jeg har aldri hatt tilgang til. Styr unna!
Skal aldri bruke city self storage…
Skal aldri bruke city self storage igjen. Det var innbrudd i en rekke boder på økern. Dårlig kundeservice og oppfølging på saken. Jeg kan ikke anbefale disse til noen
City self storage leier ut lokaler med…
City self storage leier ut lokaler med vannlekkasjer, overfakturerer i forhold til avtaler, nekter å akseptere oppsigelser og forfølger bestridte fakturaer tvert i mot norsk lov...
HER ANBEFALES ALLE Å HOLDE SEG LAAAANGT UNNA SHITTY SELF STORAGE!!!
Enkel adkomst
Enkel adkomst, rene lokaler.Enkelt å bestille, enkelt å si opp. God kundeservice.
Stort pluss med gratis leie av henger ved inn/utflytting.
Veldig fornøyd🙂
Veldig god kundeservice
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ryen i litt over to år, og fikk nettopp behov litt mer lagringsplass, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice. Er veldig fornøyd med mitt nye lager.
Thank you sooo much for one &only…
Thank you sooo much for one &only Martin from City Storage(Oslo)!
In june this gentleman saved my life situation❤️
I’m crazy happy customer and I will recommend you guys everyone who need a safe space 🙏
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.