Desverre ingen mulighet til å gi minus-stjerner. Dette selskapet som med jevne mellomrom skifter navn - nå til green storage, driver som skurker. De lyver om mus- og rotteangrep, varsler ikke om innbr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet å bygget opp nye. Fikk bra pris på første måned og helt ok pris på lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare l... Ver mais
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ry... Ver mais
City Self-Storage har et kundevennlig opplegg som er tilpasset, vil jeg tro, for alle som har et lagerbehov! De har aldeles utmerket service og det er alltid god hjelp å få! Fornuftige leiepriser som... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Informações de contato
Noruega
- cityselfstorage.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lager som forventet
Lager som forventet. God service og god informasjon om stedet.

Resposta da City Self-Storage Norge
Veldig god og hyggelig service
Veldig god og hyggelig service. Fikk veldig god hjelp i forkant av leie av boks.

Enkel tilgang til lagerleie
Lett å leie, enkelt å administrere og god beskrivelse i forkant. Tørt og fint lager.
Super tilbud
Super enkelt, kjempe kjekke service folk. Og greie priser.
Bedre blir det ikke
Har ingen ting å klage på.
Lett å bestille og komme i gang
Lett å bestille og komme i gang. Personalet er vennlige og hjelpsomme. Lett tilgang på egen hand..takk mvh
Rask og god respons på bestillingen
Rask og god respons på bestillingen. God informasjon for å ta i bruk boksen. Lett å finne fram i bygget.
Bra lokale og brukervennlighet
Bra lokale, lett å komme inn, traller. Veldig fornøyd 👍
så langt er jeg veldig fornøyd
så langt er jeg veldig fornøyd, lager lokalene er rene, ryddige og er veldig fornøyd med å kunne ha traller til å trille ting rett inn på lager.
Enkelt og greit med hensyn til tidsrom man kan komme og gå. filialen i Kristiansand
Automatisert og rask tilgang
Automatisert og rask tilgang. Alt har fungert helt perfekt.
Enkelt og greit konsept.
Bestillingen gikk raskt og fint for seg…
Bestillingen gikk raskt og fint for seg og informasjon om oppstart var tydelig og korrekt på Mail. De jeg snakket med i forkant var hjelpsomme med å finne det riktigste og rimeligste lageret for meg. Str og høyde på lageret stemte.
Ift lager jeg leier på en gård i Lier var det ganske møkkete på der men det veier ikke veldig tungt.
Jeg er svært skuffet over å måtte…
Jeg er svært skuffet over å måtte betale det jeg oppfatter som dobbelt så mye for 3110 sett i forhold til det 3035 rommet jeg har fra før!
Hvis det er slik dere behandler gamle kunder så er jeg virkelig misfornøyd med dere.

Vennlige og proffe ansatte
Vennlige og proffe ansatte. Fine lagerrom. Enkelt å parkere og laste av og på. Det ble ikke 5 * pga en liten nisforståekse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.