Desverre ingen mulighet til å gi minus-stjerner. Dette selskapet som med jevne mellomrom skifter navn - nå til green storage, driver som skurker. De lyver om mus- og rotteangrep, varsler ikke om innbr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet å bygget opp nye. Fikk bra pris på første måned og helt ok pris på lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare l... Ver mais
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ry... Ver mais
City Self-Storage har et kundevennlig opplegg som er tilpasset, vil jeg tro, for alle som har et lagerbehov! De har aldeles utmerket service og det er alltid god hjelp å få! Fornuftige leiepriser som... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Informações de contato
Noruega
- cityselfstorage.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt topp rent fin belysningen
Helt topp rent fin belysningen, traller
Til bruk for kundene
Belastet for hengelås som jeg aldri…
Belastet for hengelås som jeg aldri fikk, samtidig får jeg ikke svar på mine henvendelser. Elendig service og oppfølging på alt annet enn innbetalinger selskapet selv skal ha inn. Mvh Frank
Enkelt å komme inn og bruke lager.
Enkelt å komme inn og bruke lager.
Rent og ryddig
Enkelt å sette fra seg tingene sine i…
Enkelt å sette fra seg tingene sine i en overgang til ny leilighet.Gode priser.
Oppfølging er ok
Oppfølging er ok. Prisene er høye. Selskpaet mangler en mulig7het for å downloade fakturaer
Flott minilager.
Rent, ordentlig, lyst og trivelig lager.
Kunne vært bedre merket med nummer
for eksempel (1000 - 1050). Noe slikt gjøres jo på hoteller.
Noen flere varetraller hadde vært bra.
Tilbake igjen for 5. gang
Alltid hyggelig og vennlig mottagelse når et lagrings-behov melder seg.
Uproblematisk, lett og enkelt med personlig service.
Anbefales!
Jeg fikk bytte til et lager som passer…
Jeg fikk bytte til et lager som passer bedre enn det først tildelte.
Fleksibel of konkuransedyktige
Fleksibel (f.eks. bytte romstørrelse) med konkuransedyktide priser
Fornøyd, men gjerne en søppel container
Alt er selvbetjent og veldig lett å navigere. All informasjon var tilgjengelig på mail, traller til stede for tunge last, og masse nok med rom på lageret.
Kanskje det er med vilje selvsagt, men en søppelcontainer i nærheten hadde vært utrolig nyttig uansett.
Bra lager standard
Stemmer godt med beskrivelsen over nettet, stor plass i heisen og veldig enkelt å sette igang med å bruke et lager.
Selve lagerhuset så også enormt bra ut og er bra ivaretatt.
Ser skikkelig nytt ut og håper det forblir sånn.
Got good space at good price
Got good space at good price. Neat and clean with security. I am relaxed knowing my things are in safe place.
Highly recommend!!!❤️
Rent, tørt og luktfritt lager
Lett å bestille, god informasjon om plassering og tilgang på bod. Rent, tørt og luktfritt lager. Minus var at det sto en bærebjelke/stolpe inne i den lille boden vår på 2 kvm og tok opp plass, noe som gjorde det vanskeligere å utnytte plassen/ stable ting. Det burde vært opplyst om slik at det hadde vært mulig å velge annen bod ved bestilling. Mindre bodplass en forventet burde føre til reduksjon i pris.
Benytter CSS i Sarpsborg
Benytter CSS i Sarpsborg, og er kjempefornøyd med både fasilitetene og kundeservice! Lageret er lyst og oversiktlig, har stor vareheis rett innenfor porten, kodelås og/eller app for adgang til bygningen, vedlikeholdsfrie lagerrom, klimakontroll etc. Vi fikk først et lager i en del av bygningen som ikke var tilgjengelig via hovedinngangen, men kundeservice sørget for nytt og lettere tilgjengelig rom på et par minutter. Traller til fri bruk står inne, og gratis "leie" av tilhengere utenfor.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.