Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svarer ikke på skriftlige henvendelser som et seriøst forehavende burde gøre. Jeg har gentagne gange klaget over fodring af måger, men de foretager sig intet og nægter at sanktionere de pågældende beb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft problemer i min lejlighed. Jeg har skrevet en mail. Intet respons. Jeg har lagt en seddel i deres postkasse uden respons. De har utrolig korte telefontider. Det er umuligt at komme i kont... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

they can't even tell who is dead or alive accusing me of claiming sole occupancy council tax discount on my house when my partner died in June 2024 leaving me living at the address alone .. very dist... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varme mestre følger ikke samme regler fra afd og område nr Samt mange anmeldelser af trusler og vold samt hærværk og chikane går de ikke op i i Poppelhaven Odense NØ 😉 Samt boliger er fuld af råd... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Liva fra Civica kundeservice

Liva fra Civica kundeservice, har op til flere gange nu hjulpet mig utrolig professionelt med at opklare flere udfordringer jeg har haft under oprettelse på Boligøen. Takket være dig er alt nu i skønneste orden og jeg kan finde min drømmebolig. MANGE TAK for al din hjælp🤩

5 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very poor allocation with NHS community…

Very poor allocation with NHS community workers doing home visits. This allocation system makes the community nurses work a 'HELL' and it may cause a mass resignation of community workers due to its inefficiency to meet needs of the current situations in NHS.

23 de outubro de 2024

They behave like a debt collection agency after 10 days of invoicing

They took more than 26 weeks to invoice me (that's more than 6 months!), after my first appointment, which means my insurance won't accept the claim. Now I'm asking myself if they have an arrangement with insurance companies to wait. On top of it, they behave like a debt collection agency after 10 days of invoicing. They started chasing payment by text and email constantly. I will ask any future doctors if they use Civica for invoicing and if they do, I will find a different doctor.

22 de setembro de 2024

Not impressed

Not impressed. Started chasing an invoice for £100 about a week after it was raised - when I was still recovering from an operation. A text every day, three days in a row. Over the top, and annoying.

16 de agosto de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oplevelse

Jeg flyttede i maj måned til en af lejligheder i Højstruplund,Tarup.
Jeg er vild med gulvet der blev lagt😁
Der blev lavet en rigtig grundig syn efter 14 dage med varmemester Claus som er imødekommende og han var god til at følge op på det som manglede.
Oplever også at de er pænt flinke når jeg ringer både til civica kontor,inspektør eller varmemester.
Kan fornemme,at de også kan have det travlt og ikke alt kan løses/ordnes med det samme eller i det samme uge men hvilken arbejdsplads ikke oplever disse udfordringer nu om dage?

15 de maio de 2024

Civica er en pengemaskine

Kan kun tilslutte mig at Civica er blevet en pengemaskine. Gode råd hvis man vælger at flytte ind i deres lejligheder.
- Indskuddet skal man ikke regne med at få noget retur. De maler hele lejligheden, selvom man kun har boet der i meget kort tid og ikke haft noget på væggene. Ingen dyr eller rygning. Man kan ikke se der har boet nogen.
- Du kommer til at betale for rengøring, selvom der gjort rent. Så når man har gjort lejligheden ren, skal man tage billeder af det. For man kommer til at betale for at håndværker er inde og male.
- Når man flytter ind skal man tage billeder af ALT, om ruderne er pudset både indvendig og udvendig, om der er fjernet kalk på alt, om gulvene er ny lakeret, om der er nogle huller i væggene som bare er malet over, om ovnen er gjort ren.

Hvis man vil have noget lavet, tager det lang tid før de kommer og laver det.

Må sige at jeg kan ikke anbefale at flytte ind i deres lejligheder.

26 de abril de 2024

De varmeste anbefalinger

Efter fem gode år i en Civica-bolig kan jeg i den grad anbefale boligorganisationen. Et stort boligudvalg, hvor prisniveauet er overkommeligt, dedikerede medarbejdere og gode muligheder for at skifte boligen ud med noget andet, ud fra deres ventelistesystem. Særligt varmemesteren og hans folk er et positivt indslag i min hverdag.

23 de abril de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Very poor system for making invoice…

Very poor system for making invoice payments, on Android.
Insist on DOB input, but not intuitive at all, as to changing the year.
No address finder, using your postcode, as used by almost all other payment systems. Work needed on their IT.

12 de abril de 2024

Gårdmænd/kvinde hos Civica

Ja så blev det min tur til at nævne Civica, eller Civica’s gårdmænd samt kvinde i Grandparken i Odense.
Jeg har været genhuset i Grandparken et års tid og var ikke på nogen måder særlig tryg ved dette da der florerer mange rygter om Vollsmose og jeg vil sige at jeg blev glædelig overrasket da jeg oplevede hvor stor en service og hjælp gårdmændene/ kvinden gav, de skal fra mig af have ufattelig mange ros for deres venlighed samt færdigheder hvad angår deres job.
Fra de kommer om morgen til deres fyraften pisker de rundt for at få hele parken til at se fin og indbydende ud, de er godt og vel synlig hele dagen lang og har man brug for hjælp er de altid klar til at hjælpe, de er altid smilende og imødekommende de virker som et fantastisk team sammen, måske derfor man kan føle sig tryg når man færdes i parken.
Jeg er vildt imponeret over de på blot på et par få timer kan få en losseplads til at ligne et paradis. Foruden den service de yder beboerne.
Jeg vil gerne via truestpilot udgive min yderste tak til Civica’s gårdmænd/kvinde.
Tusinde tak for jeres service arbejde jeres imødekommende jeres fantastiske måde at tage imod os beboer på, og tak for at i giver os en god dag hverdag hvor vi alle kan få lov til at opleve et flot område.
I er guld værd, jeg håber at andre beboer også vil påskønne jeres store flotte arbejde i Vollsmose.
Tak for alle jer !!!! :-)
Mvh.Susan Bech “ genhusnings beboer “

22 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais