Clausdalby Avaliações 2.525

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside! Jeg skulle egentlig bare have en haveslange.. men wow nogle gode råd, lækre ting til haven og nogle smukke lanterner jeg har fået bestilt nu, vi har fået tivoli i vores pergol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 4 solcellelanterner, som er utrolig smukke. Den ene havde et sløjt batteri. Efter kontakt med kundeservice, fik jeg straks tilsendt et nyt. Super service 👍🏼 Kan varmt anbefale denne side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Claus Dalby har så mange spændende produkter. Advarsel: Jeg købte keramikfuglebadet som jeg lod stå ude i vinters. Det skulle jeg fog ikke have gjort; det gik i mange stykker, kunne åbenbart ikke tå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en gave på webshoppen,men min betaling gik desværre ikke igennem. Jeg modtog besked om dette og fik mulighed for at starte ordren hurtigt op og gennemført med hjælp fra Claus Dalby's ku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de artigos para paisagismo

Escrito pela empresa

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig og god levering

Hej Hanne

Det er godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt og sikkert frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid en fremragende behandling

Som altid en fremragende behandling. Er man i tvivl om noget, sender man en mail til Claus, så får du svar på spørgsmålet og du kan trygt handle.

Hej Jane

Mange tak for dine rosende ord, som jeg sætter stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Desværre flækkede et af mine lys i…

Desværre flækkede et af mine lys i adventsdekorationen , heldigvis kom der ingen brand!
Claus , har med sin store empati og forståelse lovet at sende 4 nye lys som jeg kan bruge i året juleprojekt. Tusind tak, et fantastisk firma💝

14 de dezembro de 2025

Hej Tom

Sikke en flot anmeldelse. Det glæder mig, at du føler dig godt behandlet i forbindelse med din reklamation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spejlbassin et er lige hvad jeg havde…

Spejlbassin et er lige hvad jeg havde brug for👍.
Glæder mig til at skabe et lille hyggeligt og roligt sted i haven.

Hej Gitte

Mange tak for de 5 stjerner og rigtig god fornøjelse med dit spejlbassin.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

15 de março de 2026

Hej Janne

Det er godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt frem.

Varer af fin kvalitet…

Varerne hos Claus Dalby er altid af fin kvalitet, kønne og brugbare. Leveringen er hurtig og effektiv. Jeg bruger ofte hjemmesiden både til højtider samt når havesæsonen begynder.

14 de março de 2026

Hej Lise

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak for både den og fordi du vender tilbage som kunde gang på gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handel online hos Claus Dalby i Risskov.

Har handlet varer hos Claus Dalby mange gange. Altid hurtig levering og fine produkter i sortimentet.
Efter en henvendelse via kundeservice, kan det bekræftes at Clausdalby.dk er et ærligt og hæderligt foretagende. Tøv ikke med handle der!
Carsten

23 de março de 2026

Hej Carsten

Mange tak for den utroligt fine anmeldelse, som jeg sætter stor pris på. Dejligt, at du har følt dig godt behandlet.

Fin service

Er meget tilfreds med min ordre, der kom fint og hurtigt.

Hej Bodil

Det glæder mig, at du er glad for dit køb - tak fordi du deler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De pudder jeg har købt er vand…

De pudder jeg har købt er vand afvisende, det skal jeg love for de er , har en dag glemt dem, og det begyndte at styrt regne , da jeg kom hjem rystede , jeg lige pudderne, og kunne sidde på dem , uden at blive våd . De bedste pudder, jeg nogensinde har købt , de falmer heller ikke i solen

Hej Hanne

Hvor er det godt at høre, at du er glad for dine vandafvisende puder - mange tak for de 5 stjerner.

Kvalitet

Kvalitet, priser og levering er helt i top.
Har aldrig haft brug for deres kundeservice - derfor varme anbefalinger fra mig.
Mange hilsener
Karin

Hej Karina

Mange tak for dine rosende ord - dem sætter jeg stor pris på.

Hurtigt levering 😊

Hej Heidi

Dejligt, at din ordre er kommet hurtigt frem - tak fordi du deler.

Bestiller gerne igen.

Let at bestille. Varen var som den var beskrevet. 3 dage for levering. Pengene først trukket efter afhentning.
Bestiller gerne igen.

Hej Tove

Det glæder mig at høre, at du gerne vender tilbage som kunde.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fuglehuset

Fuglehuset, som jeg troede var til 5 fugle, er kun til en fugl. Størelsen snød også, men det kunne jeg så have læst mig til inden jeg bestilte huset. Huset er alt for dyrt i forhold til det, den kan bruges til. Desværre ikke en god oplevelse.

Hej Solveig,

Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ked af din anmeldelse.

Under beskrivelsen står der ikke noget om, at huset er til fem fugle, men blot, at der er fem åbninger.

Du skriver også, at det er alt for dyrt.

Kr. 199,95 er prisen for det håndlavede hus. Det finder jeg meget rimeligt. Ja ligefrem billigt. Men alt er jo relativt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alt bortset for levering okay

Alt bortset for levering okay
besked om levering 30 min før men kom over en time efter
det var alt for længe at vente

Hej Tonny,

Tak for din respons. Vi er selvsagt glade for, at du er tilfreds med vores produkter.

Leveringen er desværre helt ude af vores hænder.

Sød dame der afleverede pakke

Sød dame der afleverede pakke
Hurtig svar fra Claus Dalby

Hej Agnete

Mange tak for de 5 stjerner - dem sætter jeg stor pris på.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

OK returnering for handel der takket være GLS gik i vasken

Jeg bestilte en dosis sneglegift, med levering til dørtrinnet, og betalte for dette.
Så kom pakken, siger GLS, men i stedet for blot at levere den på adressen, så ringer de på og det hører vi ikke, vi bor ude på landet, så vi ser som regel ikke leverandørerne, men de aflever ALTID ved vores kælderdør.
Men GLS tager pakken med til en pakkeshop, som jeg aldrig bruger...
Jeg beklager mig til Claus Dalby, og han tager pakken retur, men JEG skal betale porto en gang til, så jeg ender med at få 1/4 af beløbet retur.
DET er fanme ikke i orden :-(
Efter at have brokket mig til Claus Dalby HAR jeg nu fået også fragten retur - så tak for god service :-)

12 de março de 2026

Hej Poul,

Dejligt, at vi fandt en løsning. Det er jeg glad for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og fin service.Jeg købte 3 staldlamper m solcelle.

Jeg købte 3 staldlamper m solcelle.
De er nydelige, passer i str. og kvalitet til forventningen. “Pæren” er rigtig fin og lampen giver et pænt lys og lyser forbavsende længe selv på gråvejrsdage. Virker gedigen og stærk.

8 de março de 2026

Hej Hanne

Hvor er det godt at høre, at du er glad for dine staldlamper - tak fordi du deler.

De bedste hilsner Claus

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais