Clausdalby Avaliações 2.526

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside! Jeg skulle egentlig bare have en haveslange.. men wow nogle gode råd, lækre ting til haven og nogle smukke lanterner jeg har fået bestilt nu, vi har fået tivoli i vores pergol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 4 solcellelanterner, som er utrolig smukke. Den ene havde et sløjt batteri. Efter kontakt med kundeservice, fik jeg straks tilsendt et nyt. Super service 👍🏼 Kan varmt anbefale denne side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Claus Dalby har så mange spændende produkter. Advarsel: Jeg købte keramikfuglebadet som jeg lod stå ude i vinters. Det skulle jeg fog ikke have gjort; det gik i mange stykker, kunne åbenbart ikke tå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en gave på webshoppen,men min betaling gik desværre ikke igennem. Jeg modtog besked om dette og fik mulighed for at starte ordren hurtigt op og gennemført med hjælp fra Claus Dalby's ku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de artigos para paisagismo

Escrito pela empresa

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og fin service.Jeg købte 3 staldlamper m solcelle.

Jeg købte 3 staldlamper m solcelle.
De er nydelige, passer i str. og kvalitet til forventningen. “Pæren” er rigtig fin og lampen giver et pænt lys og lyser forbavsende længe selv på gråvejrsdage. Virker gedigen og stærk.

8 de março de 2026

Hej Hanne

Hvor er det godt at høre, at du er glad for dine staldlamper - tak fordi du deler.

Hurtig levering. Flotte produkter. Miljø rigtig pakket

7 de março de 2026

Hej Marianne

Mange tak for de fem stjerner og dine rosende ord om produkterne - dejligt, at du er tilfreds.

Tilfredshed ;)

Super fine ting og hurtig levering;)
Alt ok;)

7 de março de 2026

Hej Maibritt

Sikke en fin overskrift - dejligt at høre, at du er glad for dit køb.

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel. Flotte lamper.

Hej Jette

Det er godt at høre, at du er glad for dine lamper - tak fordi du deler.

Hurtig levering.
Der var en fejl på en lampe.
Tog billede og sendte det til kundeservice.
Hurtigt svar, at der blev leveret en ny lampe.
Så også blev hurtigt leveret.

6 de março de 2026

Hej Pia

Det glæder mig, at du er tilfreds med håndteringen af din reklamation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitet & service er I top!

Kvalitet & service er I top!
Produkterne er super.Svarer hurtigt på henvendelse OG jeg modtog grundig skriftlig vejledning i at bruge og vedligeholde solcelle lanternerne.

6 de março de 2026

Hej Anne

Mange tak for den flotte anmeldelse af både produkter og kundeservice. Det glæder mig, at du finder den skriftlige vejledning nyttig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, hurtig levering og godt tilfreds

23 de fevereiro de 2026

Hej Jonna

Det er godt at høre, at du er tilfreds med forløbet omkring din ordre - tak fordi du deler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt gik som jeg forventede

Alt gik som jeg forventede. Hurtig levering, varen var godt emballeret. Ingen klager herfra.
Jeg kunne sagtens handle på webshoppen en anden gang. Det største problem er at man bliver så fristet af alle de fine ting han har.

5 de março de 2026

Hej Mette

Mange tak for den fine anmeldelse - det glæder mig, at du synes godt om mit sortiment, og at du gerne vender tilbage som kunde.

Beautiful items

Beautiful items - as always. Quickly despatched. Good tracking.

5 de março de 2026

Hello Lizz

Thank you very much for this lovely review - it is much appreciated.

Kind regards Claus

Solcellelamper

Hurtig levering og varerne var som forventet, skønt lys i haven efter solnedgang 👏

Hej Lene

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine solcellelamper - tak fordi du deler.

Absolut højkvalitets butik

Hvis man handler for 25 - 30.000 hos Claus Dalby på 15 måneder - så er det overflødigt at nævne, at dette er en absolut højkvalitets butik!!

Hej Katharina

Vi er meget glade for tilbagevendende kunder, og du er da helt i særklasse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter.
Tusind tak for dine rosende ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Claus Dalby har de fineste og smukke…

Claus Dalby har de fineste og smukke varer ikke mindst hans solcelle lamper til haven.
Der er en meget god service med en mail om hvordan lampen tændes 💛
Varerne kommer hurtigt og er pakket så godt ind så skader indgåes.

3 de março de 2026

Hej Anette

Sikke en flot anmeldelse - mange tak skal du have. Det glæder mig, at du synes godt om sortimentet i webshoppen.

Hurtig levering.
Rigtig fine og gode potter. Jeg tænker at jeg bliver glad for dem , fylder ikke så meget som kapilærkasser.

3 de março de 2026

Hej Pia

Rigtig god fornøjelse med dine selvvandingspotter - jeg håber, at du må få megen glæde af dem.

De bedste hilsner Claus

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais