Clausens Fiskehandel Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Clausens Fiskehandel. Vi købte pil selv rejer, kulmulemousse, krabbesalat og rokkefinne, og det hele var virkelig lækkert og friskt. Vi havde aldrig lavet rokkefinne før, m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej Clausen fiskehandel. Tak fordi du har startet den dialog med bur Laks 👍 noget der burde være sket for lang tid siden - og håber at det bliver forbudt at opdrætte fisk på den måde,som både er u... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god forretning med venligt personale. En gang om året i vores familie har vi en tradition med at skal have Fruit De Mare (havets frugter/skaldyr) og her er Clausens fiskehandel altid levering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk at man nu ikke længere kan købe opdrættede laks og at Clausens Fiskehandel er fremsynet og tænker på at dyr er er et levendevæsen. Stor respekt herfra for fremsynethed og at have hjert... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Peixaria
  2. também em
  3. Atacadista de frutos do mar
  4. Mercado de peixes e frutos do mar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi er landets ældste fiskeforretning - og det vi stolte af. Fokus på kvalitet og arbejdsglæde er forankret i alle familiens generation. Køb frisk fisk online!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvor er det gamle Clausen?

Var på cykel ned for at købe en røget makrel, og havde virkelig glædet mig til at sætte tænderne i en friskrøget makrel, specielt når der ligger et røgeri i baghaven, men nej, makrellen kunne jeg smide ud, den var absolut ikke friskrøget, og jeg orkede at køre ned og brokke mig, slut med Clausen..

26 de setembro de 2026

Kvalitet og god betjening

Top betjening af venligt personale,- både om tilberedning og anbefalet mængde fisk til 3 personer, som jeg købte til.
Friske og lækkert. Rejesalat er ualmindelig lækker!

12 de agosto de 2026

Køb Køb Køb

Det kan lyde misvisende, men fiskene er piv friske og iskolde når de ankommer. Det kan varmt anbefales at bestille, hvis man ikke har mulighed for at hente dem. God variation i kassen.

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Clausens…

Vi havde aldrig lavet rokkefinne før, men fik super god hjælp til, hvordan vi skulle tilberede den. Det var virkelig god service!

Helt sikkert et sted vi kommer igen.

7 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig ringe

Købte fiskefileter og fiskefrikadeller til den forventningsfulde familie. Aldrig har vi spist så ringe en kvalitet, dvs. spise gjorde vi ikke rigtigt. Det meste blev smidt ud.

Fiskefrikadellerne havde en knastør skorpe, som var stort set umulig at skære i, og fiskekødet var melet og kan ikke have været stegt samme dag. Fiskefileterne havde fået alt for lang tid i frituren og bestod stort set kun af panering.

Det kan godt være, at Clausens Fiskehandel er Danmarks ældste, men det er altså ikke nogen garanti for kvalitet. Her handler vi ikke igen.

27 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestillte jeres luksus anretning til…

Vi bestillte jeres luksus anretning til 10 personer. Jeg var måske lidt skeptisk for indholdet. Det ændret sig . Det var super lækkert og alle var vilde med det, det smager bare rigtig godt og der var mere end rigeligt til alle. Mums siger jeg bare.

17 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forkert pris

Ekspedienten solgte mig 2 fisk, jeg kunne se, at han tastede ind som 'filet' på kassen, men jeg fik at vide af ham, at når fisken var flået, var det filet-prisen som gjaldt.
Da jeg kom hjem, kiggede jeg på kvitteringen, i stedet for kg pris på 280, som jeg kunne huske fra skiltet, havde han taget 550 kr.
Jeg måtte tilbage igen for at få refunderet for meget betalt. Ikke mange beklagelser fra hende som jeg talte med (chefen?), nærmere irritation, for 'Jeg må jo kunne forstå, at det er den unge mands første dag!' og at 'Nu skal vi jo holde den gode tone!'
Og det var jeg da glad for, at hun også gjorde :) :) :)
Men fisken var god.

23 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hyggelig forretning med holdninger

En skøn fiskeforretning med "alt godt" fra havet. En hyggelig forretning med holdninger.
Spændende friske råvarer og et dejligt udvalg af små lækkerier til at tage med hjem eller nyde på havnen. Tak for mad.

19 de março de 2025

I fiskens tegn

6. Marts var der foredrag om fiskens verden på 1,5 time i butikken i Aarhus.
Tak Jacob, for en fantastisk aften 🐟🐟🐟
Du er en af de få der virkelig kan få "publikum" med på en interessant rejse ind i- og omkring fiskens univers.

6 de março de 2025

Tak.

Hej Clausen fiskehandel.
Tak fordi du har startet den dialog med bur Laks 👍 noget der burde være sket for lang tid siden - og håber at det bliver forbudt at opdrætte fisk på den måde,som både er uetisk korrekt og usundt for mennesker og ikke mindst for hav og fjord miljøet.
Næste gang jeg kommer forbi Århus vil jeg ind og takke dig personligt og hvis du har tid,et varmt håndtryk.
De bedste hilsner fra Bendt Petersen fra Saltum 😊

9 de janeiro de 2025

Bur laks - Nej tak !

Bakker fuldstændig op omkring at bur laks er elendigt. Her på sjælland kalder vi den havets rotte.
Det giver sig selv at ethvert dyr som opdrættes til mad, og som går i et bur, hvor der ikke er plads, og hvor der ligger afføring overalt, er utrolig ulækkert.

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk at man nu ikke længere kan…

Stor respekt herfra for fremsynethed og at have hjertet med samt ikke kun gør som alle andre.

Kommer snart forbi og handler.

10 de janeiro de 2025

Godt gået Jakob

Godt gået Jakob, vi bakker dig 100% op.
Typisk dig, du springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.
Altid friske og lækre fisk, og samtidig et herligt humør i butikken.

7 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais