A empresa respondeu
Kop og Kande, Hellerup, Fredag 24 april: Helt fantastisk god service, selv for det mindste køb (2 el pærer). Til og med med selveste ejeren af butikken, venlig og morsom!
A empresa respondeu
Hurtig levering og gode tilbud Nemt at bestille på hjemmeside og levering til butik ved små ordre eller gratis til pakkeshop ved større køb Min ordre kom sikkert frem og var godt emballeret, så in... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste kundeservice oplevelse. Jeg havde bestilt en varer, som jeg ikke fik hentet rettidigt ved udleveringssted. Pakken blev derfor sendt retur til lageret hos Kop & Kande. Kontaktede derfor k... Ver mais
Find brugskunst, gaver og køkkengrej hos Kop & Kande
Langs Skoven 22, 8541, Skødstrup, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Kop & Kande webshop
Elsker at handle hos jer
Altid et smil og god kundepleje.

Resposta da Kop & Kande webshop
Den 30.4.2026 snakkende jeg med en kvindelige medarbejder i Kop & Kande Greve Midtby Center 12E og havde aldrig nogen sinde oplevet sådan en dårlig behandling før. Medarbejderen talte med meget høj stemme, afbrudte mig hele tiden og sagde, at hun ikke havde tid til mig, da hun havde 6000 kunder i butikken.
Jeg blev ret rystet efter denne telefonsamtale.
Tak for jeres hurtige svar.
Jeg kan godt forstå, at man ikke har tid til snakke i telefonen, når der er kunder i butikken, men så skal man enten ikke tage telefonen, eller tage telefonsamtalen alvorligt, når man har taget den.
Men ekspeditricen har under ingen omstændigheder ret til at opføre sig uhøfligt og råbe ad kunden.

Resposta da Kop & Kande webshop
Fine ting at købe til hjemmet, ordren ankom meget hurtigt. Tak.

Resposta da Kop & Kande webshop
Kundeservice kan man ikke bruge til ret meget - jeg får en dyr vare tilsendt med en bytteseddel i fra en anden kunde, så jeg spørger selvfølgelig ind til det og jeg får at vide at jeg bare kan sende den retur og får intet at vide om den er tjekket, så det er en ny vare jeg har købt eller den er brugt - de vil ikke sende en til butikken, hvor jeg har afhentet den, så jeg bare kan gå ned og få den byttet
Så nu skal jeg finde et fragtfirma og sende den retur den vej, det er godt nok en ommer

Resposta da Kop & Kande webshop
Bestilte via webshop til afhentning i butikken i Skanderborg. Ved afhentning blev jeg mødt af chefen, som oplyste, at fordi jeg havde bestilt online, ville han ikke pakke varen ind. Hvis jeg derimod havde reserveret og betalt i butikken, ville det gerne kunne lade sig gøre.
Derudover ville han heller ikke hjælpe med at fremskaffe en kvittering for mit køb.
Jeg vælger fremover enten afhentning i en anden butik eller hjemmelevering, da jeg ikke ønsker at støtte Kop & Kande i Skanderborg. Jeg oplevede servicen som både dårlig og arrogant.
Som kunde er det svært at kende butikkens interne retningslinjer, når man blot bestiller en vare online. Det virkede desværre som om, at online køb blev set negativt, selvom det er samme kæde.

Resposta da Kop & Kande webshop
Bestilt varer den 15.4.26.
Ved ikke om jeg er blevet snydt, men har ingen mail fået, og har heller ikke set skyggen af varer. Håber meget de kommer.

Virkelig skuffende oplevelse.
Jeg har købt en mælkeskummer hos Kop & Kande, som stoppede med at virke efter kort tids brug. Jeg sendte den ind, men fik afslag på reklamation med begrundelsen, at jeg skulle have fyldt for meget mælk i – uden nogen form for dokumentation.
Jeg har aldrig overfyldt produktet, og det virker som en standardundskyldning for at slippe for at tage ansvar. De henviser til “interne skader”, men viser intet bevis for det.
Det er især frustrerende, da der burde være formodningsret inden for de første måneder, hvor det er op til dem at bevise fejlen skyldes forkert brug – hvilket de ikke gør.
Kundeservice svarer hurtigt, men hjælper ikke reelt. Det føles som om man bliver afvist på forhånd.
Vil ikke handle der igen.

Resposta da Kop & Kande webshop
Kom hurtig frem nax 2 dage,og endda under black friday 😊👍hvor levering kan tage længere tid

Resposta da Kop & Kande webshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.