Veja o que dizem as avaliações
Dyrt att lösa en check om man nu kan det! Är du under 18 så funkar inget ställe trots alla deras fantastiska samarbeten så som pressbyrån som vägrade eller 7/11 som hade problem med sitt systen Vil... Ver mais
Superbra att kunna skicka mobilt presentkort som kan lösas in typ överallt. Min mamma hade råkat radera sms:et med presentkortet men kundtjänsten kunde skicka om det supersnabbt!
Detalhes da empresa
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Jag fick en utbetalningsavi från…
Jag fick en utbetalningsavi från Plusgirot som skulle kunna lösas in på "Pressbyrån" eller "SevenEleven"och detta utan kostnad enligt brev ifrån just Postgirot.
Jag besöker så SevenEleven på Sveavägen 55.
Aningen förvirrade småflickor blir helt ställda då jag presenterar mitt ärende, varpå dom hämtar en äldre kille i 35-40årsåldern som kanske är föreståndare.
Efter ett antal frenetiska försök så lyckas han skanna av utbetalningsavi´n och därefter min SWICH-QR.
I texten ifrån PLUSGIROT står det att hela beloppet skall sättas in på anslutet SWICH-konto.
Nu gick ganska bra men man tog 179 kronor för tjänsten !!!
Jag skiter högaktningsfullt i den skitsumman men efter som CLEARON såväl som Plusgirot är reglerade av Finansinspektionen så inkommer det en anmälan till denna myndighet samt även en polisanmälan.
När jag söker telefonkontakt med ClearOn hamnar jag hos "Butikssupport" som lägger på luren.
Sammanfattningsvis ....ett riktigt s...tföretag som borde sättas i Konkurs .
Oseriöst scamföretag
Oseriöst scamföretag. Håll er borta.
Kommunen har anlitat ett företag som ägnar sig åt bedrägeri
På grund av att Handelsbanken drabbats av tekniskt fel så fick jag en påminnelsefaktura från Orust kommun via Visma, som jag betalade. Det visade sig att jag då betalat två gånger och skulle få tillbaka 1603 kr.
Idag fick jag en inlösningsavi från ClearOn AB som jag enbart kan lösa ut i butik för en avgift om 119 kronor. Även om det är en struntsumma, så är tillvägagångssättet så djupt ohederligt och oseriöst, att jag ska tvingas betala det externa företaget ClearOn pengar för en undermålig tjänst jag inte ens efterfrågat, på grund av fel som Handelsbanken begått.
Existensberättigande?
Ockerpriser
Det finns enkla moderna lösningar med bank-id, swish etc. Men det är inget för detta bolag vars affärsidé är att ta ut svindyra avgifter för en gammalmodig hantering med pappersavier som skall lösas in i butik. För säkerhets skull med mycket kort giltighetstid så att de oftare glöms att lösas in i tid.
Det blir ofta så lite kvar av värdekupongen när de tar ut sina av avgifter att det knappt är lönt. Vilket säkert är en del av affärskonceptet, mer pengar till vinsten när det inte är lönt för kunderna att ta sig till butik för att lösa en de futtiga slantar som blir över och avin brinner inne.
Existensberättigandet kan starkt ifrågasättas. Alla företag som anlitar ClearOn borde skämmas. Hitta något som är kunden till gagn istället för att göda en mellanhand, kvar i 1990-talet, som tar en stor del av kakan.
Varning Mobila Presentkort
Varning: Köpte present chokladask till två stycken på 'Mobila Presentkort' som Clearon driver. Dessa kom ej fram, efter jag ringt och påpekat detta två gånger som kom det ena fram till mottagaren. Det har hänt flera gånger, verkar som de satt i system att inte leverar för att tjäna på dessa, inte förrän man efterlyser att mottagaren inte fått presenten så aktiverar de ibland skickningen.
Kundservice
Kundservice, varför då inget telefon nr?
känns som lagligt bedrägeri att man ska betala för att få tillbaka sina egna pengar!
Dottern fick 100 kr tillbaka som hon…
Dottern fick 100 kr tillbaka som hon tänkte handla för. 30 kr fick hon behålla. Då skulle vi lösa in den med Swish, så hon kunde behålla alla sina pengar. Detta görs bara via Pressbyrån eller 7-eleven. Hon har sju mil till de ställena…. Borde vara lägre, alternativt procentuell avgift om det fanns någon rimlighet.
På hemsidan skryter de om hur bra och lättillgängliga de är. Dessutom ”glömde” de skriva dit avgiften på förstasidan på nätet.
Bluff och båg
Missnöjd och besviken
Håller med er. Dock än värdechwck på 80 kr men sen gäller den typ bara på pressbyrån och en tobaksaffär som är svindyra. Det är bluff och båg med alla företag när man reklamerar mat så fårman aldrig en värdechwck däran har köpt den vara. Utan man får va glad om man får nånting för dom vördecheckarna. Vader det för mening att reklamera mat närman får en värdecheck som man endast kan handla i utvalda butiker? 🤬😡🤬😡
Dyrt att lösa en check om man nu kan…
Vill du ha ut dina pengar boka tid på en bank....
Har ni varit inne på deras hemsida. Hemsk. Allt är fantastiskt. Ingen info om man har problem och hur det kan tänkas lösas. Bara en massa svammel om hur fantastisk deras tjänst är
Uselt
Dom tjänar pengar på att förmedla…
Dom tjänar pengar på att förmedla inlösningsavier. Minst 69kr per avi. Rent ut sagt pinsamt!!!
Lurendrejeri !
Fick en avi på 66 kr i utbetalning som det kostar 69 kr att lösa in. Kontaktar ClearOn för att fråga om det verkligen kan stämma ?
Svaret : Tack för ditt mail, exakt det stämmer det som du skriver . Att lösa in en värdeavi i butik tar vi ut en hanteringsavgift på 69 kr. Uselt !
Lämnade in flera säckar pant på Bromma…
Lämnade in flera säckar pant på Bromma återvinningsstation och fick kvitto på 255 kr. Ville betala på Ica samma vecka men fick svaret att kvittot redan var inlöst. Så Kupongvärde 255 kr är alltså noll kr. Tvärbluff rakt igenom eftersom vi inte använt det överhuvudtaget. Lämna aldrig pant där någonsin.
Varning
Varning! De är otydliga på sina kuponger och du som företagare får ingen hjälp eller kompensation om du av misstag tar emot något. Det står "i butik" på kupongen. Men ingen info om att det bara gäller vissa utvalda butiker. Jag som företagare blev lurad och avråder därför alla butiker att ta emot dessa. Oseriösa.
69:- kostar "tjänsten" de påstår sig…
69:- kostar "tjänsten" de påstår sig tillgodose.
Jag har inte valt dem, utan det har kommunen gjort. Clearon utför en tjänst åt kommunen och därför tycker jag att kommunen ska betala för tjänsten.
69:- för att skicka ut ett A4 med streckkod på är ofattbart. Otroligt att kommunen inte bara kan skicka tillbaka pengarna från det konto vi skickade det ifrån eller swisha tillbaka beloppet, varför blanda in en dyr tredje part som fått sanktionsavgifter till Finansinspektionen 2022?
Riktigt värdelöst företag skickar ut…
Riktigt värdelöst företag skickar ut återbetalning från ett försäkringsbolag på bankgiroavi på 65 kr som kostar 69 kr att lösa in, snacka om luredrejeri
Skickade ett Marabougram till min son…
Skickade ett Marabougram till min son på alla hjärtans dag. Han gick till Willys för att lösa in det eftersom de står som ett alternativ. Det gick inte. Ser att precis under QR-koden står att den ska scannas på Pressbyrån eller 7eleven. 7eleven finns inte i Borlänge, ser också att nån skriver att uthämtningsstället måste vara knutet till ATG för att fungera. Mycket otydlig och vilseledande information, blir inget mer köp där.
Superbra att kunna skicka mobilt…
Jag har fått "mobila" presentkort av en…
Jag har fått "mobila" presentkort av en god vän, utfärdade av/via Clearon.
Jag är uppriktigt förbannad över svårigheterna att kunna lösa in dessa presentkort i butik och har uppmanat dem att se över vilka butiker, och i vilka sammanhang, man kan lösa in dessa presentkort i!
Det är nämligen nästintill omöjligt att få dem inlösta vid de inköpsställen som de nämner på presentkorten!
Butikerna måste uppenbarligen vara anslutna till ATG, för att kunna lösas in och den informationen finns ingenstans att läsa på de "mobila" presentkorten!
Jag som kund, och mottagare av presentkorten, ska väl för f*n inte behöva jaga runt och leta upp butiker som faktiskt tar emot dem!?
Jag kunde, som ett utmärkt exempel, inte lösa in presentkorten via Pressbyrån på Södersjukhuset där jag var inlagd under en längre tid, och detta även om företaget Clearon påstår att de är samarbetspartner med just Pressbyrån!
Jag tycker att det är förbannat dåligt av Clearon, att inte vara tydligare och mer uppdaterade kring sina samarbetspartners och vad som gäller och vad som inte fungerar för dessa presentkort!
Vänd er till andra företag istället, eller köp klassiska fysika presentkort, för dessa fungerar inte, med enkelhet och smidighet!
Ett riktigt dåligt fungerade företag, med en tillika dålig kundservice!
Nej tack
en riktigt dålig affär för konsumenten
Mahognyport och husa...
Riktigt uselt företag
Riktigt uselt företag. Inget sätt att få ut pengarna som mot min vilja har skickats som en "Värdeavi" utan att behöva betala 69kr och uppåt. Borde vara olagligt att utföra stöld på detta viset.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.