Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een afzetters!!!!!! Ik bestel 2 puzzels en krijg er maar 1 binnen. Zij blijven beweren dat ik de allebei ontvangen heb. Dit is absoluut niet waard. Na heen en weer gemaild te hebben willen ze 50... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTERS 10 rollen Reparatie tape besteld 15 euro per rol blijkt uit China te komen voor 3 euro per rol voor 7 euro per rol opgelicht... Verzendkosten zogenaamd gratis Nu problemen met douane moe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET DOEN Bestelling van Dec 2022 nooit ontvangen welke achteraf gezien uit China zou komen. Toch aantal betaal verzoeken gehad ondanks meerdere mailings. Maanden mee bezig geweest om het uiteindelij... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onlangs 3 setjes accessoires gekocht voor mijn Dremel tool. Slijpschijfjes, mini zaagbladen en een haakse adapter, totaal ca. 50 Euro Alle schijfjes en bladen wiebelen, niet goed centrisch, de ha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de cupons
  2. Comércio online

Informação fornecida por fontes externas variadas

Iedere dag één nieuwe top aanbieding die slechts 24 uur geldig is en OP=OP!

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

289 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een onkruid en gras trimmer…

Ik heb een onkruid en gras trimmer besteld en betaald ik krijg niks van hun heb geen orde nummer ook geen bedankje dat ik besteld heb gekregen hoop niet dat ik opgelicht ben zou ik vreselijk vinden . Willy dekker uit emmercompascuum

13 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My negative view of this seller.

First of all I would like to start out with the item I purchased on this supposedly FL based web site is more than likely being shipped from China. I made my purchase on 04/22/20 assuming that this transaction was a state side one. It was only after viewing my Visa card account activity did it indicate a Chinese connection. On the 28th and not receiving any further information regarding the shipping status I emailed customer service. Their response was "the item has been shipped, give it another couple of days". Wrote customer service on 05/03/20 again requesting status information. That if the item has not been shipped requesting a full refund. On 05/04 when again I received no response, I advised customer service out of a courtesy that I would be pursuing this matter with Visa. Not receiving a response as of 05/05 I filed a complaint with both PayPal and my Visa card provider. Today is the 10th with no further contact with the seller and an open Dispute case.

10 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 18 februari jl een gespriem…

Ik heb op 18 februari jl een gespriem besteld en betaald en nog steeds niks ontvangen.
Ook steeds dezelfde berichtjes terug als je ze een berichtje stuurt.
Misschien moeten we met zijn allen die iets besteld hebben en niet ontvangen een klacht bij de politie neerleggen voor freude en oplichting.
Het leven is al duur genoeg voor heel veel mensen.
Het komt steeds vaker voor dat dit soort bedrijven mensen geld afhandig maken.

2 de maio de 2020

Wacht nu al 2 maanden op mijn pakketje

Wacht nu al 2 maanden op mijn pakketje. Na een paar dagen kreeg ik een track and tracé. Waarop alleen maar aangegeven werd is verpakt en klaar om te versturen. Heb ze al diverse malen gemaild en kreeg steeds en standaard antwoordt met het is erg druk. Maar kreeg weer een track and tracé maar deze doet het niet eens. Maar heb aangeven dat ik mijn geld terug wil. Maar volgens hun kan dit alleen als ik de spullen heb dan terug sturen en dan pas geld terug.
Ik ga nu juridische stappen ondernemen.

Ben klaar met die club. Als ik bij Ali bestel zie je waar je pakketje is Maar nu..... ben gewoon mijn geld kwijt denk ik.

Niet kopen bij die club. Dieven zijn het.

1 de maio de 2020

Zeer slecht

Zeer slecht, besteld op 4 april, niets ontvangen, diverse malen contact gehad met klantenservices. Na 20 dagen was de smoes dat ze mijn adres niet hadden. 3 x!!!!! bestelnummer doorgegeven met alle gegevens ...maar nu is het verstuurd...en oja, het duurt nog een dag of 20...........ik ben benieuwd...nooit weer!

29 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product volgens website geleverd. Niets ontvangen.

Er staat dat mijn product geleverd is, maar ik heb niets ontvangen. Automatische email ontvangen nav mijn bericht, met vreemde spelfout. Hier staat in dat ik aangifte moet gaan doen, of dat zij dit gaan doen. Verdere informatie krijg ik niet.
Koop hier alsjeblieft niks. Het is het niet waard.

28 de abril de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen bevestiging van bestelling.

Op 18 april 2020 een onkruidborstel voor bosmaaier besteld en betaald via Mollie, tot op vandaag nog geen bevestiging van de bestelling gehad en dat vind ik slordig. Klantenservice communiceerd via chatbericht op facebook of via email. In beide gevallen een automatisch antwoord. Dat kan dus wel, een bevestiging sturen van een bestelling en een eventuele verzendstatus is kennelijk al te veel moeite. Ik ben benieuwd naar hun antwoord maar vrees het ergste.

UPDATE (21 april = 3 dagen na bestelling) : Na een verzoek via chat en per email het volgende bericht van Clicktobuy:

Veel dank voor uw bericht. Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen.
De levering duurt vervolgens 5- 15 werkdagen, soms wat langer vanwege de drukte.
Onze excuses voor het ongemak, wij hopen op uw begrip.

Goed, dat had dus ook direct gekund, ook had er duidelijk op de website de te verwachtte levertijd vermeld kunnen worden.

We wachten het verder af

21 de abril de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.