Så god service skal man lede længe efter. De har været meget hjælpsomme under hele processen, og da pakken med invitationer desværre blev væk med posten, sendte de straks nogle nye, så de varmeste anb... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service, søde piger og virkelig flotte invitationer, som blev rettet til præcis det vi ønskede efter hver korrektur. Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert... Ver mais
A empresa respondeu
Vi købte invitationer, bordkort og skilte til gave- og børnebord til vores datters konfirmation - og det var en sand fornøjelse at bestille hos cloudcelebration. Vi havde et ønske om nogle af... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har lige købt vores fine bryllupsinvitationer hos Cloud Celebration. De er super flotte i god kvalitet, og jeg havde haft det svært med at finde invitationer andetsteds i min smag. De var super hjæ... Ver mais
A empresa respondeu
Invitationer dine gæster vil huske! Unikke designs til bryllup, barnedåb og konfirmation - hurtig bestilling, og levering indenfor 72 timer.
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nem og overskuelig hjemmeside👍🏻 Fra vi lavede invitationerne derhjemme til første udkast gik der kun lidt over et døgn, trods det var weekend. Og efter en enkelt justering/forglemmelse fra min side kunne vi dagen efter hente de fineste invitationer♥️ De bedste anbefalinger herfra.

Resposta de Cloudcelebration
Så flotte invitation, personlig hjælp og hurtig levering.

Resposta de Cloudcelebration
Vi bestilte konfirmations invitationer og de ramte bare plet super nemme at folde og mega flotte de var alt hvad jeg kunne ønske mig

Resposta de Cloudcelebration
Super hurtigt levering og meget smukke invitationer 👌🏻
Produkterne er SÅ fine! Jeg har modtaget de flotteste invitationer og bordkort til vores bryllup og jeg glæder mig til at sende det ud til gæsterne. De første er afleveret og de synes virkelig de var flotte.
Servicen inden modtagelse var i top og det er virkelig rart man kan justere til løbende inden de bliver trykt. Tryk og forsendelse tog kun et par dage, så jeg har kun godt at sige om Cloudcelebation.
Virkelig flotte invitationer. Nemt at bestille og hurtigere levering, end vi havde forventet, da vi bestilte hen over jul og nytår.

Resposta de Cloudcelebration
Nem at bestille, hurtig på tasterne og hurtig levering.
Pakket fint ind så der ikke sker noget med indbydelserne. Vil klart anbefale jer:-)

Resposta de Cloudcelebration
Virkelig tilfreds med mine fine bryllupsinviationer! Udover jeres smukke arbejde , så yder I den bedste service man kan tænke sig til. Hurtig svar tid ved spørgsmål , ved rettelser og endelig resultat - og så bare en virkelig hurtig levering. Meget meget tilfreds

Resposta de Cloudcelebration
Vi har fået lavet vores bryllups invitationer.
Så smukt og stilfuldt.
Meget nemt og lige til.
Vi fik tilrettet fejl inden de blev trykt.
Man følte sig i gode hænder og det faktisk var et menneske i den anden ende, der ydet god service
Kæmpe anbefaling. ❤️

Resposta de Cloudcelebration
Vi har fået lavet invitationer til begge børns barnedåb hos Cloud Celebration. Effektivt og professionelt - og samtidig med følelsen af, at der sidder et menneske på den anden side, klar til at hjælpe. Vi gør glædeligt brug af deres ekspertise og skønne service igen. Uden tvivl.

Havde en god dialog.
Bestilt en stor gave chek mandag og den var klar tirsdag til afhentning.
Alt i alt en god oplevelse.
Vh Finn

Resposta de Cloudcelebration
En lille virksomhed der virkelig står klar på at hjælpe hvis man har et speciel ønske. De opfyldte mit som vi skal bruge til vores datters konfirmation næste år. Sindsyg venlige og meget hjælpsomme
Hilsen Anni Byskov

Resposta de Cloudcelebration
Så smukke indbydelser. Fedt at kunne se et udkast inden bestilling

Resposta de Cloudcelebration
Vi har før bestilt fra Cloudcelebration og vi har været tilfredse alle gange. Der er hurtigt svar når man bestiller og skal godkende ordren. Der bliver hurtigt sendt retur når man venter på svar.
En rigtig god oplevelse.
I forbindelse med vores bryllup, kom vi i kontakt med cloud celebration på bryllupsmesse i Aarhus. Vi fik en fantastisk hjælp til at spore os ind på vores tema og røde tråd til indbydelser, menukort mm. Lige inden bryllup vælger vi at tilføje et velkomstskilt. Vi skrev blot vores tidligere ordre nr. ved bestilling også blev skiltet lige som vi ønskede det. Det har været meget let og nemt hele vejen igennem- høj kvalitet og lækkert stykke arbejde. Vi glæder os til at vores ting skal fremstå flot til vores fest.
Sådan en god oplevelse. Cloudcelebration har gjort det SÅ nemt for forbrugeren.
Vi har bestilt alt tryk til vores bryllup. Deres bryllupskatalog giver sådan et fint overblik over alle de mange muligheder. Både fordi vi kunne mærke på materialerne og se det for os fysisk, men også fordi, at prisen på kataloget bliver modregnet en eventuel ordre.! Så god service.
Hele bestillingsarbejdet har været let og der er ikke noget at sætte en finger på.
Fuld tilfredshed og vi kommer 100% igen når vores søn skal konfirmeres i foråret næste år!
Jeg fik hjælp med at forme indbydelserne, da jeg havde lidt udfordringer

Resposta de Cloudcelebration
Jeg brugte mange timer på at søge nettet igennem for de flotteste invitationer til min datters barnedåb. Jeg faldt hurtigt over jeres, som ingen andre kunne slå i forhold til, hvad jeg ønskede.
Det var nemt at bestille, udkastet kom retur inden for den oplyste tid, med en enkelt rettelse og inden for meget kort tid herefter, fik jeg besked om, at invitationerne var sendt.
Da vi modtog invitationerne var de fint pakket ind, og levede endnu en gang helt op til vores forventninger.
Vi har allerede fået glade kommentarer fra gæster for de flotte invitationer - og selvfølgelig gemt en som et minde om en stor dag :-)

Resposta de Cloudcelebration
Utroligt flotte resultater! Vi bestilte save-the-date, invitationer og takkekort til vores bryllup og de var simpelthen så smukke. Vores gæster var også utrolig imponeret over kvaliteten og stilen vi havde valgt. Vi havde en enkelt misforståelse, hvor udkastet ikke blev sendt på mail ved en fejl. Dette rettede virksomheden op på, ved at lave leveringen til ekspres, hvilket var mega god stil og service. Kan klar anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.

Resposta de Cloudcelebration
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.