Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så god service skal man lede længe efter. De har været meget hjælpsomme under hele processen, og da pakken med invitationer desværre blev væk med posten, sendte de straks nogle nye, så de varmeste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, søde piger og virkelig flotte invitationer, som blev rettet til præcis det vi ønskede efter hver korrektur. Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte invitationer, bordkort og skilte til gave- og børnebord til vores datters konfirmation - og det var en sand fornøjelse at bestille hos cloudcelebration. Vi havde et ønske om nogle af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige købt vores fine bryllupsinvitationer hos Cloud Celebration. De er super flotte i god kvalitet, og jeg havde haft det svært med at finde invitationer andetsteds i min smag. De var super hjæ... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Invitationer dine gæster vil huske! Unikke designs til bryllup, barnedåb og konfirmation - hurtig bestilling, og levering indenfor 72 timer.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside👍🏻 Fra vi…

Nem og overskuelig hjemmeside👍🏻 Fra vi lavede invitationerne derhjemme til første udkast gik der kun lidt over et døgn, trods det var weekend. Og efter en enkelt justering/forglemmelse fra min side kunne vi dagen efter hente de fineste invitationer♥️ De bedste anbefalinger herfra.

17 de janeiro de 2026

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak Camilla, fordi du har taget dig tid til at indsende denne anmeldelse. Det sætter vi utrolig meget pris på :)

Så flotte invitation

Så flotte invitation, personlig hjælp og hurtig levering.

22 de janeiro de 2026

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for anmeldelse Sidse, det sætter vi pris på :)

konfirmations invitationer

Vi bestilte konfirmations invitationer og de ramte bare plet super nemme at folde og mega flotte de var alt hvad jeg kunne ønske mig

23 de janeiro de 2026

Resposta de Cloudcelebration

Dejligt at vi har kunne ramme plet på jeres invitationer! Det glæder os meget og tusind tak for anmeldelsen!

Produkterne er SÅ fine

Produkterne er SÅ fine! Jeg har modtaget de flotteste invitationer og bordkort til vores bryllup og jeg glæder mig til at sende det ud til gæsterne. De første er afleveret og de synes virkelig de var flotte.
Servicen inden modtagelse var i top og det er virkelig rart man kan justere til løbende inden de bliver trykt. Tryk og forsendelse tog kun et par dage, så jeg har kun godt at sige om Cloudcelebation.

7 de janeiro de 2026

Virkelig flotte invitationer

Virkelig flotte invitationer. Nemt at bestille og hurtigere levering, end vi havde forventet, da vi bestilte hen over jul og nytår.

19 de dezembro de 2025

Kære Katrine

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi er glade for, at det hele levede op til dine forventninger. Jeg lover dig, at vi hver dag gør vores allerbedste, for at alle vores kunder får den samme gode oplevelse, som du havde :)

Rigtig godt nytår

Festlige hilsner

Nem at bestille

Nem at bestille, hurtig på tasterne og hurtig levering.
Pakket fint ind så der ikke sker noget med indbydelserne. Vil klart anbefale jer:-)

12 de dezembro de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for den finde anmeldelse - og for din anbefaling af os - det betyder alverden for os <3

Rigtig godt nytår

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig tilfreds med mine fine…

Virkelig tilfreds med mine fine bryllupsinviationer! Udover jeres smukke arbejde , så yder I den bedste service man kan tænke sig til. Hurtig svar tid ved spørgsmål , ved rettelser og endelig resultat - og så bare en virkelig hurtig levering. Meget meget tilfreds

6 de dezembro de 2025

Kære Violeta

Hvor er vi glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse både med os og andre - det sætter vi stor pris på!

Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores mål om at yde nærværende og fantastisk service til vores kunder. Det er derfor ekstra dejligt at få at vide, at det virkelig mærkes. Tusind tak for det :)

Kæmpe anbefaling

Vi har fået lavet vores bryllups invitationer.
Så smukt og stilfuldt.
Meget nemt og lige til.
Vi fik tilrettet fejl inden de blev trykt.
Man følte sig i gode hænder og det faktisk var et menneske i den anden ende, der ydet god service
Kæmpe anbefaling. ❤️

4 de novembro de 2025

Hej Helle
Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det gør os simpelthen så glade <3

Vores service er hjørnestenen hos os, og det gør os altid ekstra glade, når vi kan få det til at mærkes så tydeligt hos modtagerne. Tak for at vi fik lov at være en lille del af jeres store dag :)

Hurtigt, effektivt og professionelt

Vi har fået lavet invitationer til begge børns barnedåb hos Cloud Celebration. Effektivt og professionelt - og samtidig med følelsen af, at der sidder et menneske på den anden side, klar til at hjælpe. Vi gør glædeligt brug af deres ekspertise og skønne service igen. Uden tvivl.

15 de maio de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er virkelig noget som vi sætter pris på. Dejligt at høre at I har brugt os flere gange og har været glade for resultatet hver gang.

Havde en god dialog.

Havde en god dialog.
Bestilt en stor gave chek mandag og den var klar tirsdag til afhentning.
Alt i alt en god oplevelse.
Vh Finn

19 de novembro de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Finn, dejligt at du har været tilfreds med vores service! Vi er glade for at kunne hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En lille virksomhed der virkelig står…

En lille virksomhed der virkelig står klar på at hjælpe hvis man har et speciel ønske. De opfyldte mit som vi skal bruge til vores datters konfirmation næste år. Sindsyg venlige og meget hjælpsomme
Hilsen Anni Byskov

28 de novembro de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Sikke den dejlig anmeldelse, tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen, det er virkelig noget vi sætte meget pris på!

Så smukke indbydelser

Så smukke indbydelser. Fedt at kunne se et udkast inden bestilling

24 de novembro de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Lone, tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejlig at du er tilfreds med vores service i forhold til udkastet :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med vores bryllup

I forbindelse med vores bryllup, kom vi i kontakt med cloud celebration på bryllupsmesse i Aarhus. Vi fik en fantastisk hjælp til at spore os ind på vores tema og røde tråd til indbydelser, menukort mm. Lige inden bryllup vælger vi at tilføje et velkomstskilt. Vi skrev blot vores tidligere ordre nr. ved bestilling også blev skiltet lige som vi ønskede det. Det har været meget let og nemt hele vejen igennem- høj kvalitet og lækkert stykke arbejde. Vi glæder os til at vores ting skal fremstå flot til vores fest.

21 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ualmindelig god service og oplevelse!

Sådan en god oplevelse. Cloudcelebration har gjort det SÅ nemt for forbrugeren.
Vi har bestilt alt tryk til vores bryllup. Deres bryllupskatalog giver sådan et fint overblik over alle de mange muligheder. Både fordi vi kunne mærke på materialerne og se det for os fysisk, men også fordi, at prisen på kataloget bliver modregnet en eventuel ordre.! Så god service.
Hele bestillingsarbejdet har været let og der er ikke noget at sætte en finger på.
Fuld tilfredshed og vi kommer 100% igen når vores søn skal konfirmeres i foråret næste år!

20 de agosto de 2025

indbydelse til guldbryllup

Jeg fik hjælp med at forme indbydelserne, da jeg havde lidt udfordringer

Hejsa Jutta
Tak for din anmeldelse <3
Vi er glade for at høre, du har følt dig hjulpet i processen. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig trygge, når de handler hos os.

Smukt

Jeg brugte mange timer på at søge nettet igennem for de flotteste invitationer til min datters barnedåb. Jeg faldt hurtigt over jeres, som ingen andre kunne slå i forhold til, hvad jeg ønskede.

Det var nemt at bestille, udkastet kom retur inden for den oplyste tid, med en enkelt rettelse og inden for meget kort tid herefter, fik jeg besked om, at invitationerne var sendt.

Da vi modtog invitationerne var de fint pakket ind, og levede endnu en gang helt op til vores forventninger.

Vi har allerede fået glade kommentarer fra gæster for de flotte invitationer - og selvfølgelig gemt en som et minde om en stor dag :-)

Hej Emilie

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af vores produkter og service. Det betyder virkelig meget for os <3

Vi håber, I får verdens bedste dåbsfest - og at vi "ses" igen en anden gang :)

Meget fint

Meget fint, nemt og hurtigt

Resposta de Cloudcelebration

Tak for den fine anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Utroligt flotte resultater!

Utroligt flotte resultater! Vi bestilte save-the-date, invitationer og takkekort til vores bryllup og de var simpelthen så smukke. Vores gæster var også utrolig imponeret over kvaliteten og stilen vi havde valgt. Vi havde en enkelt misforståelse, hvor udkastet ikke blev sendt på mail ved en fejl. Dette rettede virksomheden op på, ved at lave leveringen til ekspres, hvilket var mega god stil og service. Kan klar anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.

21 de junho de 2025

Hej Mikka
Tusind tak for at tage dig tiden til at sende en anmeldelse vores vej - det betyder alverden <3
Vi håber at "se" jer igen i fremtiden i forbindelse med endnu en fest, der skal fejres.
Celia /Cloud Celebration

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais