Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så god service skal man lede længe efter. De har været meget hjælpsomme under hele processen, og da pakken med invitationer desværre blev væk med posten, sendte de straks nogle nye, så de varmeste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, søde piger og virkelig flotte invitationer, som blev rettet til præcis det vi ønskede efter hver korrektur. Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte invitationer, bordkort og skilte til gave- og børnebord til vores datters konfirmation - og det var en sand fornøjelse at bestille hos cloudcelebration. Vi havde et ønske om nogle af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige købt vores fine bryllupsinvitationer hos Cloud Celebration. De er super flotte i god kvalitet, og jeg havde haft det svært med at finde invitationer andetsteds i min smag. De var super hjæ... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Invitationer dine gæster vil huske! Unikke designs til bryllup, barnedåb og konfirmation - hurtig bestilling, og levering indenfor 72 timer.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestilling af invitationer

Min partner og jeg skulle bestille invitationer til vores bryllup. Og hold da op hvor var det en god oplevelse. Der er mange forskellige designs og vælge imellem. Og når man så skal gøre dem personlige med tekst, så er det så pænt skrevet hvad man skal. Og det er overskueligt og finde ud af.
Fr avi begynte til vi fik invitationerne gik der under en uge.
Og vi er blevet så tilfredse med resultatet. De er det hele værd, så alt i alt nogen virkelige søde damer der sidder på den anden side og en virkelig god oplevelse.

17 de julho de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Nina, sikke en dejlig anmeldelse at læse i sin ferie når man lige lukker computeren op for en stund :) Det sætter vi meget pris på her i Cloud Teamet. Vi håber I have en fantastisk fest!

De bedste hilsner Amanda & Celia

Wow bare Wow!!!!!

Simpelthen SÅ søde og skønne kvinder der har hjulpet os igennem invitation kaos (for mit vedkommende). Havde et online møde først og der var bare mega god afslappende stemning, god fremvisning af alle de forskellige papirs typer og forklaring på hvad der var godt til de forskellige ting. Rigtig hurtig svar tilbage på mail ved spørgsmål og behagelig tone. Vi har hele vejen igennem følt os så godt tilpas og trygge ved at skulle bestille vores bryllup invitationer hos Cloud celebration og der er et mega fedt koncept med at få tilsendt et udkast på mail, inden tryk, så vi var sikker på det var sådan vi havde forestillet os det skulle se ud.
Kan varmt anbefale at bruge Cloud celebration!!!!

9 de junho de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Åh Charlotte, det var en fornøjelse at læse denne anmeldelse her til morgen! Tusind tak for at tage dig tid til at skrive den og vi håber I får den mest fantastiske dag!
Festlige hilsner
Amanda & Celia

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

virkeligt grimme triste og dyre…

virkeligt grimme triste og dyre lommekuverter. 25 kr for noget udstandset pap.

23 de junho de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Sia, Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – selvom vi selvfølgelig er rigtig kede af at læse, at du ikke har haft en god oplevelse hos os.

Vi tager alle henvendelser alvorligt og har derfor også valgt at refundere hele beløbet uden bøvl, fordi vi kun ønsker glade kunder – uanset hvad der er gået galt. Det er vigtigt for os at møde vores kunder med forståelse og respekt.

Du nævnte, at du har valgt at købe lignende invitationer på Temu, og det er helt i orden – vi forstår godt, at pris kan være afgørende. Vores Pocket Fold invitationer er dog dansk design, trykt her i huset, med fokus på kvalitet, fleksibilitet og personlig tilpasning (foruden at nævne at vi bruger Gmund papir, hvilket er en af de bedste kvaliteter man overhovedet kan få). Det afspejles naturligvis også i prisen – og i det vi tilbyder.

Vi har heldigvis mange kunder, som er virkelig glade for både deres invitationer og den service, vi yder. Det er vi stolte af – og vi håber, du på sigt også vil se, at vi har gjort vores bedste for at rette op på situationen.

Mange hilsner
Amanda
Cloud Celebration

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sublim kundeservice og hurtig levering

Sublim kundeservice og hurtig levering i god kvalitet!

Jeg skulle have printet mine bryllupsinvitationer som jeg selv havde designet i Canva. Alle invitationer havde unikke forsider, og dette var der mange virksomheder der enten tog urimeligt mange penge for at imødekomme, eller også var det slet ikke en mulighed. Cloud Celebration tog opgaven til sig straks, og gav mig fine instrukser og hjælp undervejs. Hvis jeg skal have printet noget større nogensinde igen, så er det dem jeg vil bruge :) Kun stor ros herfra.

10 de junho de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Siri, tusind tak for dine meget fine anmeldelse. Det glæder os meget at du har fundet vores kundeservice og kvalitet i så høj standard. Det var en fornøjelse at printe dit fine design!
Kærlige hilsner Cloud teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og flot resultat

Super hurtig service, kommunikation, og levering. Også er de færdige trykprodukter virkelig flotte og fuldstændig uden trykfejl.

10 de maio de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Hej Julie, tusind tak for din fine anmelse, det værdsættes meget! Kærlige hilsner Cloud Teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De smukkeste bryllupsinvitationer og fantastisk service

Vi har bestilt bryllupsinvitationer ved Cloud Celebration og de var så flotte og gennemførte. Pigerne er virkelig dygtige og professionelle, de er venlige og utrolig hjælpesomme, de besvarer mails super hurtigt, så alt i alt føler man virkelig, at det hele er i gode hænder. Hurtig levering, mega flot og god kvalitet, og vi er bare så tilfredse!

8 de maio de 2025

Resposta de Cloudcelebration

EJ hvor gør det os så glade at høre at I har været så tilfredse med jeres oplevelse hos os! :)

Knus Cloud Teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter og super god kundeservice

Jeg har handlet hos Cloudcelebration flere gange og hver gang har servicen været helt i top og produkterne er altid så fine.

Inden man modtager dem, får man dem til gennemsyn, så man er sikker på, at alt er som det skal være. Det fungerer virkelig godt.

I påsken var jeg så heldig at vinde et gavekort på 1500kr. og da min datter skulle konfirmeres efter påsken, ville jeg gerne købe ting dertil. Trods hellig dage var kundeservicen helt fantastisk og det lykkedes at få det hele klar til festen.

Jeg er meget tilfreds! Og jeg ved godt, hvor invitationer, takkekort, gavebordsskilt mm. skal købes, når min søn skal konfirmeres om 2 år 😍👌🏻

1 de maio de 2025

Kære Mie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Du indrammer så fint alt det, vi hver dag bestræber os på at levere til vores kunder <3

Vi glæder os til at hjælpe jer igen om 2 år. Celia /Cloud Celebration

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Du betaler selv for deres fejl i layout

Søde mennesker men man skal selv tage 100% ansvar for deres fejl. Vi bestilte en helt serie tryksager til konfirmation og det dyreste skilt (ø70) havde de sat forkert dato på!! Selvom alt andet var korrekt dato. En grafiker fejl som vi skulle ha opdaget i korrektur selvom tekst var korrekt og dobbelt tjekket på ordrebekræftelse og følgeseddel. Overvejer hvordan mit arbejde ville se ud, hvis mine kunder stod til ansvar for mine fejl,
Fik tilbud om 50% betaling af nyt skilt. Men har allerede brugt for mange pernge der.
Den første invitation var ok sat op men ikke særlig æstetisk. Vi lægger vores ordrer et andet sted næste gang. Desværre.

8 de maio de 2025

Kære Christina
Tak for din anmeldelse :)

Vi har jo haft lidt korrespondance frem og tilbage på mail, hvor vi har forsøgt at imødekomme dig på bedste vis - vi er selvfølgelig ked af at høre, at du sidder tilbage med en 2-stjernet oplevelse alt i alt.

Som anerkendt tidligere er det korrekt, at vi ikke har fået overført den indskrevne dato til velkomstskiltet. Men som skrevet tydeligt i vores handelsbetingelser og i vores guide til rettelser, som er vedhæftet sammen med levering af udkastet, er det vigtigt, at man læser korrektur på det hele og dobbelttjekker, at alt indtastet tekst fra bestillingen er overført korrekt. Velkomstskiltet har du modtaget udkast på af to omgange, da du havde en rettelse hertil - hverken du eller vi har opdaget den forkerte dato i opsætning/korrekturgangen. Vi er alle mennesker, og fejl sker desværre fra tid til anden. Det er beklageligt, men vi har imødekommet det med 50% (delt udgift) på et nyt print, hvilket du takkede nej til.

I forhold til invitationen er vi kede af, at din oplevelse har været, at den ikke var særlig æstetisk. Det har vi ikke hørt om tidligere i processen. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, hvor man kan sende produkterne tilbage, hvis de ikke lever op til ens forventninger og få hele beløbet refunderet.

VI er kede af, at vi ikke har kunne gøre mere fra vores side for, at din oplevelse samlet har været bedre. Vi har netop vores korrekturgangproces for at sikre os mod fejl som denne og ved, at vores kunder generelt er meget trygge og glade for den måde at gøre det på. Netop fordi man har tid til at få kontrolleret, at alt er som det skal være inden, man godkender sine personliggjorte produkter til produktion.

Vi håber, at du finder et sted at handle tryksager næste gang, der passer bedre til dine forventninger og behov.

Til sidst vil vi ønske jer en rigtig god fest i weekenden og håber, at din datter får en fantastisk dag.
Celia /Cloud Celebration

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, skøn kommunikation og professionel arbejde, tak😎

7 de maio de 2025

Hejsa Torben
Tusind tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse. Dejligt, at det hele har levet op til dine forventninger. Vi håber at "se" dig igen på et senere tidspunkt :)
Rigtig god dag. Celia /Cloud Celebration

Alt fungerer så godt

Alt fungerer så godt. Hurtig behandling og sød pg hjælsom personale .
Anbefale stærk denne firma.

7 de maio de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for din fine anmeldelse :)
Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Rigtig god dag. Celia /Cloud Celebration

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De sødeste og skønneste mennesker

De sødeste og skønneste mennesker, som bare rammer helt præcist med, hvad man ønsker ❤️
Vi har modtaget de smukkeste indbydelser til vores datters konfirmation ❤️
Et styks glad datter ❤️
1000 tak for jer! ❤️

15 de abril de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tusind tak, for denne søde anmeldelse! Det sætter vi meget pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og lynhurtig service

Super god og lynhurtig service. Kvaliteten af printet var i top 👌🏻

10 de abril de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe jer :)

Super god oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Høflig kundeservice. Hurtig betjening.
Flot udførsel af det bestilte produkt.

De bedste anbefalinger herfra ⭐️

3 de abril de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Tusind tak for din anmeldesle Mette, den sætter vi meget pris på!

Så god service

Så god service , svare hurtigt , så hjælpsomme og dygtige til det hele.
Fik lavet de flotteste indbydelser og kan kun anbefale 100 procent.
Så helt klart 5 tjenere herfra.
Vil klart bruge dem igen.

20 de fevereiro de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Det var en fornøjelse at opsætte og producere din ordre Josefine, og tusind tak fordi du tog dit tid til at lave denne anmeldelse!

De flotteste invitationer

Jeg har benyttet Cloudcelebration til invitationer til begge børns dåb. Der er mange flotte valgmuligheder af layout, du hjælpes godt igennem alt hvad der skal udfyldes. Der er hurtigt tilbage melding med udkast og vi har begge gange fået de flottest invitationer som er blevet beundret meget af vores gæster.
Jeg vil til hver en tid anbefale og selv bruge Cloudcelebration igen.

9 de novembro de 2024

Resposta de Cloudcelebration

Åh tusind tak Caroline, det varmer virkelig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke indbydelser og god service

Har bestilt ved Cloud Celebration flere gange, og de fineste indbydelser de levererer, og folk roser dem meget når de modtager dem🥰
Hurtig respons når man har bestilt omkring udkast og tilretninger og hurtig levering. Jeg bestiller der helt sikkert igen i fremtiden 👏🏼

3 de abril de 2025

Resposta de Cloudcelebration

Vi er så glade for at du vender tilbage gen og igen Kathrine, det betyder mere end du tror. Og tudinf tak for denne flotte anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den beste oplevelse med…

Vi havde den beste oplevelse med bestilling af invitationer, bordkort og takkekort til vores bryllup. Rigtig god service, fantastiske produkter og hurtigt levering. Vi kommer helt klart til at bruge dem igen 😍

10 de setembro de 2024

Resposta de Cloudcelebration

Ihh tusind tak Helene, det er virkelig dejligt at høre at du har været tilfreds :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais