Clubfabriek.nl Avaliações

3. Estamparia
  4. Loja de artigos esportivos
  5. Loja de roupas esportivas
  6. Atacado

Totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van kleding tot materialen en van merchandise tot verbruiksartkelen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Keurig!

De communicatie naar de klant verloopt zeer professioneel. Na het plaatsen van een bestelling wordt direct een track & trace-code verstrekt, waarmee de levering nauwkeurig te volgen is. De verzending is vlot en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast is de website overzichtelijk en verzorgd, wat bijdraagt aan een prettige en betrouwbare winkelervaring.

30 de maio de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos, onbetrouwbaar, geen contact

Een paar dagen na plaatsen van bestelling (broekje + shirtje) kreeg ik plots een e-mail dat 1 artikel niet geleverd kon worden en in mindering gebracht zou worden op de rekening. Waarop ik reageer dat ik dat het andere item ook niet meer hoeft (was bedoeld als een setje namelijk). En dus de bestelling dus in zijn geheel wil annuleren. Geen reactie meer ontvangen en na 1,5 week (!) alsnog het item dat wel leverbaar was alsnog ontvangen. Retouren is niet gratis dus artikel toch maar gehouden. (Hoewel ik het een kwalijke zaak vind dat ze hier na 1,5 week pas lever nog mee wegkomen! Maar goed, dat was nog niet alles. Ik had gekozen voor achteraf betalen met Klarna, maar daar is de factuur niet aangepast! Na contact met Klarna blijkt dat de webshop dat moet aanpassen/doorgeven. Maar clubfabriek.nl is zowel per e-mail als telefonisch onbereikbaar. Heel onbetrouwbaar en onprofessioneel dus.

1 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top kwaliteit en goeie service

26 de fevereiro de 2021

Resposta da Clubfabriek.nl

Bedankt voor je positieve woorden en je bestelling, Mick! Dat wordt gewaardeerd. 👌 Graag tot ziens en veel sportplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedrijf Clubfabriek heeft een…

Bedrijf Clubfabriek heeft een overzichtelijke website.
Het product voldoet aan de verwachtingen met een faire prijs, bovendien een zeer snelle levering die ook nog eens te volgen is via track en trace.

24 de fevereiro de 2021

Resposta da Clubfabriek.nl

Kijk aan, dit zijn mooie berichten zo op de rand van het weekend! 👍 Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Bedankt voor je review!

Snel geregeld

Snel geregeld. Vandaag besteld en morgen in huis.

9 de fevereiro de 2021

Resposta da Clubfabriek.nl

Veel plezier met je bestelling! Ondanks de drukte bij PostNL is het goed te zien dat je bestelling gewoon de volgende dag bezorgd kon worden. 🚛😀 Dank voor je vijf sterren en tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en correcte afhandeling!

Resposta da Clubfabriek.nl

Bedankt voor je bestelling en terugkoppeling, Wybren! 😁 We zijn erg blij met jouw vijf sterren. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hierbij. Goede service snel. Zelf bij verandering kon dit gelijk aangepast worden.

Resposta da Clubfabriek.nl

Dank, Hoekstra! ✔️ We horen graag van onze klanten en denken altijd met je mee. Uiteraard proberen we je altijd zo goed mogelijk te helpen als er iets gewijzigd moet worden, geen probleem. Goed weekend!

👍🏻👍🏻👍🏻

Meer dan tevreden, Clubfabriek.nl is een aanrader voor verenigingen en klanten.

Resposta da Clubfabriek.nl

Dat horen we graag! Bedankt voor de duimpjes omhoog! ⚽ We helpen graag en hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn.

Witte sneakers besteld

Witte sneakers besteld. Goede service en snelle levering 👍

27 de janeiro de 2021

Resposta da Clubfabriek.nl

Goed te horen, Arjen! Fijn dat we je hebben kunnen helpen. 👟 Bedankt voor je review en tot ziens!

Vlotte leveringT

Trainingsjacks vlot geleverd, uitstekend passend en in de juiste, bestelde kleur.
Door de opvallend gele kleur goed te zien in het donker bij het hardlopen.

27 de janeiro de 2021

Resposta da Clubfabriek.nl

Bedankt voor je positieve review, Ridzert! 🏃‍♂️ Veel hardloopplezier gewenst in je nieuwe trainingsjack. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.