Arrogant sælger. Snakker ned om detail butikker. Kan ikke anbefales.. tager overpris. Glad for de ikke er i Netto længere fordi de ikke er et discount brand. Så ud fra hvad han siger er Coca cola et d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fast inventar på kontoret!! Det startede med delte meninger omkring Clutch og holdningen var at folk hellere ville have en almindelig sodavand. Vi fik en aftale med Marcus omkring et par testkasser... Ver mais
A empresa respondeu
Vi testede en smagspakke på de 3 varainter, og jeg må uden tvivlt sige at de alle var gode, dog var favoritten med længder Yuzu! Lækkert med en "Sodavand" som gavner de sunde vaner. En god køber oplev... Ver mais
A empresa respondeu
EDIT: Hej Clutch, Det har i sku da os ret i. Jeg læste lidt forhurtigt... ------------------------ No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mængde koffein ift. ca... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernæring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriøst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernæringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gør det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores første produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understøtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernæring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fælles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fødevarekoncepter. I Clutch Nutrition ønsker vi at gøre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernæring og dens betydning for en bedre livsførelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernæringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernæring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernæring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan være en udfordring at føre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal være nemmere for alle at udnytte funktionel ernæring, men på en måde, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.
Informações de contato
Michael Drewsensvej 13, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- +4570604097
- brain@clutchnutrition.com
- clutchnutrition.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste drink på markedet
Til dagligt arbejder jeg med IT og musik, og har derfor brug for at holde hovedet skarpt igennem hele dagen.
Clutch giver mig det mentale boost jeg har brug for, så jeg kan komme igennem dagen med gode resultater.
Jeg har efterhånden bestilt rigtig mange gange, og er aldrig blevet skuffet.
Hurtig leveringstid.
Skide godt smag.
Hvad er der at klage over? Absolut intet.
Jeg er mega fan af den her energidrik
Jeg er mega fan af den her energidrik - en ‘sund’ udgave af brændstof til hjernen og kroppen. Vi bestiller tit til kontoret og teamet bag mærket er søde og super serviceminded. Anbefaler det til alle der leder efter et godt alternativ til energidrikkene.
Jeg drak en Clutch og bagefter….
Jeg drak en Clutch i toget og nød både smagen, at jeg fik stillet både tørsten og den lille sult med langsomt optagelige kulhydrater og fibre( ikke til at smage, men de var der!). Plus jeg følte mig mere vågen og mentalt fit for fight.
Lækker drik
Spændende innovativ drik med dejlig forfriskende smag. Jeg kan varmt anbefale at prøve produktet og så er det ovenikøbet sundt. Det har fået en fast plads i vores køleskab herhjemme ;-)
Vi har clutch på arbejdspladsen
Vi har clutch på arbejdspladsen, og er super begejstret for dem. De er friske og smager godt, og syns det er lagt federe at drikke end kaffe eller energi drikke der i det lange løb dræner dig for energi.
Så kan kun anbefales her fra.
Sund og velsmagende
Godt alternativ til alverdens usunde energidrikke. Clutch er læskende, velsmagende - slukker tørsten så godt som alm. sodavand 👍
Clutch klarer hjernen …
Har prøvet Clutch mange gange og i mange sammenhænge. Fantastisk produkt, ser klarer hjernen … så hjernen klarer mere😊. Har også mødt founderne på messe, hvor produktet blev præsenteret og forklaret. Jeg er ikke i tvivl om egenskaberne - og smagen er samtidig super!
Lækkert danskproduceret performance drik
For en person der interesserer sig for biohacking og nootropics er det dejligt at se et over-the-counter produkt vinde indpas på det danske marked. Et produkt der kan give fokus og tilmed en fornuftigt smag der ikke føles som om der er en masse søde-additiver tilsat. Stærkt at lille DK har et firma der blæser til angreb på koffein og sukkerhelvedes-industrien fra de fesne energidrikke som Monster, Cult, Red Bull etc.
Fantastisk smag & fedt design
Fantastisk smag, skønt design og fedt koncept.
Godt!
Lækkert produkt! Bruger dem på mit arbejde, hvor det hjælper mig med at holde fokus i løbet af dagen :-)
Lækker smag og endelig et godt…
Lækker smag og endelig et godt alternativ til de usunde drikke.....
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.