Vi havde cocktaiils ude og lave cocktails hos os, og de lavede virkeligt lækre cocktails. Bartenderne var søde og effektive så der overhovedet ikke var kø i baren. Kan klart anbefale dem.
Veja o que dizem as avaliações
Meget professionelle, dygtige og søde bartendere der sørger for god stemning. Meget lækre og flotte cocktails med gode råvarer. Derudover god kommunikation i opløbet til bookingen og fantastisk fleksi... Ver mais
Fantastisk Bar og Cocktails! Cocktaiils leverer fantastiske cocktails og seriøst god stemning – hver gang.
Deltog i en virtuell cocktailkurs och fick en härlig upplevelse tillsammans med mina nära och kära. Nyskapande och kreativt koncept, i tider då en vanlig barrunda är en omöjlighet. En kunnig och sympa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bartenderudlejning I Cocktailkursus I Islevering I DJ & Cocktail Catering Vi leverer profesionelle barløsninger nemt og billigt til hele Danmark. Priserne er lave og kvaliteten på højeste niveau - vi laver sirupper, friskpresset juice og frisk frugt til alle drinks. Vores bartendere er uddannede, stilede og service-mindede, så hvadend du holder fødselsdag i haven eller julefrokost for virksomheden, har vi den professionelle løsning klar. Med mere end 9 års erfaring på markedet, er Cocktaiils.dk blevet Danskernes foretrukne valg, når det kommer til catering og musik til festen. Vores Trustpilot-anmeldelser afspejler den gensidige glæde og vi sigter altid på det gode og lange venskab med alle vores kunder. Så hvadend du ønsker sommerfest, julefrokost, fernisering, cocktailkursus eller musik og underholdning til fødselsdagsfesten, står vi til rådighed med barer, glas, is, søde og smilende bartendere og en masse lækre råvarer.
Informações de contato
Amager Landevej 233, 2770, Kastrup, Dinamarca
- 40201627
- info@cocktaiils.dk
- cocktaiils.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prikken over i´et på en hotel weekend.
Var et lille smut i Kbh på hotel, men i disse coronatider er der hverken restaurant eller barer åbent på hoteller eller i nærheden, derfor var det dejligt at finde denne løsning.
Den smule skepsis der var ved bestilling, kom totalt til skamme, først ved afhentning af de bestilte varer, derefter når de skulle nydes.
Havde bestilt 3 forskellige cocktails, ved bestilling, var der en fejl i prissætningen, som efter lidt lang ventetid på chatten blev rettet.
Aftalte afhentning på firmaets adresse, let at finde. Der var også en meget detaljeret vejvisning, var dog ikke nødvendig.
Cocktails stod som aftalt, meget praktisk og let tilgængeligt.
Selve de 3 forskellige var virkelig lækre, smuk indpakning og fint tilbehør til de 3 drinks.
De smagte virkelig godt, bedre end mange drinks vi har fået mikset i forskellige barer igennem tiden.
Tusind tak for at gøre fredag aften en hel del hyggeligere.
Lækre smagsoplevelser, sofistikeret pynt og knivskarp levering - til særdeles fair pris.
Vi havde “akut” brug for lækre cocktails til en virtuel fødselsdagsfest. Jeg ringer til cocktaiils.dk om eftermiddagen og vi taler os frem til en rigtig god og fleksibel aftale - dvs. de fik frie hænder til at mixe deres bud på forskellige drinksoplevelser og leveringen blev aftalt inden for et vindue på 2 timer. Fødselaren blev selvfølgelig overrasket over leverancen, men i særdeleshed over smag og kvalitet. Der fulgte både glas, is, sugerør og pynt med, og pynten var virkelig lækker og “sofistikeret” og tilpasset den enkelte cocktail - og niveauet var lysår fra små parasoller og appelsinskiver på glaskanten. Det var 100% ligesom at være på en rigtig cocktailbar ude i det ægte natteliv, det eneste der manglede var bartenderen og fornemmelsen af at være i et rum med fremmede mennesker🕺🏼
Uovertruffen service og delikat smag
Jeg bestilte syv cocktails til syv forskellige adresser i forbindelse med et virtuelt fyraftensarrangement. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at jeg var i trygge hænder både med hensyn til levering og kvalitet. Dette blev bekræftet til selve arrangementet, hvor samtlige deltagere havde modtaget sin cocktail, og hvor smagen blev rost til skyerne. En gennemgående positiv erfaring. /Mads
Rigtig lækker og godt afstemt cocktail…
Rigtig lækker og godt afstemt cocktail med alt hvad der hører til i en flot og indbydende pakke. Varm anbefaling her fra!
Tak for et rigtigt godt arrangement i…
Tak for et rigtigt godt arrangement i fredags:-) Alt fra leveringen af ingredienser og redskaber til afvikling fungerede bare!
Super lækre drinks
Super lækre drinks, god pædagogisk undervisning, varm anbefaling 👍😃
Lækre drinks og god service
Super fin service og mega lækre drinks. Kan varmt anbefales til den virtuelle fredagsbar.
Meget velsmagende margarita leveret til…
Meget velsmagende margarita leveret til døren inkl. garnish og sugerør. Der var rigeligt, og det hele var flot pakket ind. Super service.

Resposta da Cocktaiils.dk
De er virkelig gode
De er virkelig gode. Det var nemt at følge med og alle ingredienser tydeligt markeret, så man nemt fandt det rigtige til den konkrete drink. Det fungerede også godt online. Drinksene var også virkelig gode. Alt i alt en fremragende oplevelse.
Virkelig et godt arrangement
Virkelig et godt arrangement ! Det kan på det kraftigste anbefales... godt initiativ med online drinks... virkelig sjovt!

Resposta da Cocktaiils.dk
Alt fungerede glimrende
Alt fungerede glimrende - fra levering af ingredienser, indholdet af det leverede til den virtuelle udførelse.
Superdrinks - fedt at se et par kollegaer blive "ramt" :-)
Jeg burde måske give 5 stjerner
Jeg burde måske give 5 stjerner, men der skal jo være plads til forbedring :-)
Et rigtigt godt event, hvor vi kan være sammen på afstand. I disse COVID tider skal fantasien slippes løs, og det er lykkes for jer.
Fremragene arrangement
Fremragene arrangement. Det var fedt, at det var så forberedt i forhold til pakken man fik inden det virtuelle arrangement. Det var en god måde, at være sammen hver for sig, og samtidig lære at mikse nogle flotte drinks.
Fantastisk arrangement
Fantastisk arrangement - en super fin måde at være sammen med kollegaerne, hver for sig.
Der var god tid til både læring og til at være sociale over skærmen 🍸
Virtuelt cocktailkursus
Virtuelt cocktailkursus? Kan man det? Ja! Fed oplevelse. Helt genialt indslag på Ensure Pensions virtuelle kick off 2021. Innovativt og MEGET velsmagende.
Super godt arrangement😊
Kanon hyggelig og lærerig tøseaften…
Kanon hyggelig og lærerig tøseaften med en tålmodig og super dygtig læremester!
Tak for drinksene!! De var sat helt fantastisk sammen og vi ses helt sikkert igen :)
Iben Roos
Jeg havde en fest i mit køkken!
Jeg var meget imponeret over den fine ingredienspakke, de hjemmepressede juicer og hvor nemt det var at følge instrukserne på skærmen. Jeg havde en fest i mit køkken og følte mig som cocktail queen. En fantastisk, sjov og lærerig virtuel fredagsbar med mine kollegaer!
Festligt og velforberedt virtuelt cocktailkursus
Jeg kontaktede Cocktaiils for at få hjælp til en virtuel cocktailaften for mine kolleger. De var hurtige til at stable et event på benene, som passede perfekt til vores behov, i form af et virtuelt cocktailkursus. Cocktaiils var meget velforberedte, materialerne var af høj kvalitet og smukt præsenteret, og det var en virkelig sjov og festlig begivenhed trods de begrænsninger det sætter når man er online. Jeg vil helt sikkert kontakte Cocktaiils igen næste gang.
Fantastiske cocktails
Aldrig har jeg fået så lækre, spændende, velsmagende og veltillavede drinks og virkelig god service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.