Ze hebben mij netjes een mail gestuurd. Dat het product wat ik besteld heb niet meer hadden en eind juli er weer zou zijn. Ze zeiden de pakjes die we nog hebben sturen we zowiezo op naar jou en g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst bij CodaCollect en ben altijd zeer tevreden. De bestellingen werden altijd op tijd verzonden en de prijs/kwaliteit verhouding is top. Daarnaast heb ik de e... Ver mais
De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Tevens had ik een vraag over mijn order en werd snel en goed door de klantenservice geholpen. Tevens zat er een leuk extraatje... Ver mais
Coda Collect maakt al een hele tijd de beste TCG accessoires, en blijven ook continu werken aan goede, nieuwe producten. Ik ben er al lang erg tevreden mee en blijf bestellen. De nieuwe perfect fit sl... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Coda Collect specialiseren we ons in het bieden van hoogwaardige beschermende accessoires voor Pokémon, Yu-Gi-Oh!, MTG en nog veel meer TCG. Ons doel is om verzamelaars te helpen hun kostbare items in topconditie te houden en hun verzamelingen op een stijlvolle en veilige manier te presenteren. Bij Coda Collect begrijpen we de waarde van je collectie en bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je kaarten en verzamelobjecten veilig, zichtbaar en in topconditie blijven. Of je nu een beginnende verzamelaar bent of een doorgewinterde expert, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Top service zeker aan te raden
Ze zeiden de pakjes die we nog hebben sturen we zowiezo op naar jou en geld krijg je gewoon terug.
Top bedrijf en goeie service
Zeker aan te raden
Altijd geweldige service
Altijd geweldige service, ook als een product tijdelijk niet beschikbaar is. Blijft een grote aanrader om hier je spullen te halen!
Zoals het hoort
Very fast and security shipping
Very fast and security shipping. Thank you so much. Appreciate 😍
Snel en goed, top service!
Snel verzonden, goed verpakt en een leuk extra'tje. Top service zoals altijd, bedankt weer Coda!
De bestelling was goed bezorgd
De bestelling was goed bezorgd. Netjes ingepakt en binnen 5 dagen thuis.
We gaan zeker meer bestellen !
Top kwaliteit!
Super bedrijf bestel nergens anders…
Super bedrijf bestel nergens anders sleeves en toploaders
Super goed bedrijf met mooie kwaliteit…
Super goed bedrijf met mooie kwaliteit aan producten. Ontzettend tevreden, ook met de snelle versturing tijdens de feestdagen. Ik hoop dat ze in de toekomst hier in uitbreiden.
Top producten en altijd een super…
Top producten en altijd een super snelle levering!
Snelle verzending en goede product…
Snelle verzending en goede product informatie. Heel erg tevreden met alles.
snel & goed
snel & goed
ik kreeg snel de producten heb het snel gebruikt.
heb mijn 7 belangrijke kaarten (2 met handtekening) mooi veilig op hun plek.
Topbedrijf!
Wat een topbedrijf is dit! Ik schreef al eerder een goede review en blijf bij mijn punt!
Deze mensen weten waar ze het over hebben. Ze leveren een goed product om je kaarten en dozen te beschermen tegen een eerlijke prijs met klantenservice!
Goede eerste indruk!
De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals omschreven.
Tevens had ik een vraag over mijn order en werd snel en goed door de klantenservice geholpen. Tevens zat er een leuk extraatje bij!
Geweldige eerste ervaring, kom zeker vaker terug!
Super ervaring
Super ervaring! Al meerdere keren besteld alleen was er dit keer iets misgegaan en dit is perfect opgelost. Niets dan lof.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.