Ze hebben mij netjes een mail gestuurd. Dat het product wat ik besteld heb niet meer hadden en eind juli er weer zou zijn. Ze zeiden de pakjes die we nog hebben sturen we zowiezo op naar jou en g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Tevens had ik een vraag over mijn order en werd snel en goed door de klantenservice geholpen. Tevens zat er een leuk extraatje... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Coda Collect specialiseren we ons in het bieden van hoogwaardige beschermende accessoires voor Pokémon, Yu-Gi-Oh!, MTG en nog veel meer TCG. Ons doel is om verzamelaars te helpen hun kostbare items in topconditie te houden en hun verzamelingen op een stijlvolle en veilige manier te presenteren. Bij Coda Collect begrijpen we de waarde van je collectie en bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je kaarten en verzamelobjecten veilig, zichtbaar en in topconditie blijven. Of je nu een beginnende verzamelaar bent of een doorgewinterde expert, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik koop al jaren hier de beste…
Ik koop al jaren hier de beste bescherming voor mijn TCG. Niet alleen bieden ze snelle service, ze zijn ook uiterst klantvriendelijk en behulpzaam. Hopelijk kan ik hier nog jaren mijn bescherming kopen.
Goede, goedkope shop om je kaarten te beschermen!
Snelle verzending, goedkope en kwalitatieve producten. Producten komen wel los in een doos zonder bescherming. Verpakt in bijvoorbeeld papier zou al beter zijn, zeker om krasjes op bijvoorbeeld magnetic holders te voorkomen.
Perfect aanbod voor het beschermen van tcg producten
Kwalitatief uitstekende producten en snel verzonden/ontvangen
10/10 not a single sleeve from the 2000…
10/10 not a single sleeve from the 2000 I purchased was too tight for the cards (this is a problem with the perfect fit brand). Will be buying all of my sleeves from coda collect from now on.
Top bedrijf
Top bedrijf, kwalitatief goede producten. Vooral handig als je veel kaarten naar psa wilt sturen. De pull tab sleeves zijn echt fantastisch. En tot nu toe elke keer een freebie bij de bestelling!
Al met al zeer tevreden!
Coda Collect, de beste bescherming!
Coda Collect maakt al een hele tijd de beste TCG accessoires, en blijven ook continu werken aan goede, nieuwe producten. Ik ben er al lang erg tevreden mee en blijf bestellen. De nieuwe perfect fit sleeves zijn ook zeker een aanrader! De verzending is snel en goed. Het contact altijd even vriendelijk. Kortom: top!
Goede prijs / kwaliteit / altijd snel…
Goede prijs / kwaliteit / altijd snel geleverd. Top bedrijf!
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst…
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst bij CodaCollect en ben altijd zeer tevreden. De bestellingen werden altijd op tijd verzonden en de prijs/kwaliteit verhouding is top. Daarnaast heb ik de eigenaar een paar keer ontmoet op een evenement. Hij is erg relaxed en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het kopen van TCG-producten. Bedankt voor de geweldige service!
Betrouwbaar en eerlijk!
Groet,
JirensRevolution
Top kwaliteit voor een mooie prijs
Top kwaliteit voor een mooie prijs, snelle levering
Super producten voor je TCG
De communicatie via Instagram verliep al goed, ik stelde een vraag over een product en kreeg snel een reactie!
Verder;
- Goed assortiment
- Goede prijzen
- Goede kwaliteit
- Snelle verzending!!!
Top kwaliteit en top service
Top kwaliteit en top service. Bestel altijd hier en heb me bestelling altijd snel in huis!
Echt een aanrader!
Al een aantal keer besteld en altijd snel en top verpakt. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit wat je ook wilt voor zo een high price kaartje op doos 😉
Kwalitatief ontzettend goed.
Kwalitatief ontzettend goede producten.
Gebruik al een ruime tijd de semi-rigids en graded card sleeves met regelmaat en heb er echt niets op aan te merken.
Een professioneel bedrijf gerund met…
Een professioneel bedrijf gerund met passie door een TCG liefhebber. Producten zijn van hoge kwaliteit en goede service!
Top service!
Top bedrijf!
Alles super geregeld! Top kwaliteit! Erg snelle verzending! Ik heb al Meedere bestellingen gedaan en alles wat geweldig!
Hele goede spullen en fijn te…
Hele goede spullen en fijn te gebruiken.
Snelle verzending en goed verpakt.
Ik koop hier voortaan altijd ✌🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.