Collett. Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lief personeel💛 Heel behulpzaam en regelen mijn speciale aanvraag super snel. Was zelf al 3mnd aan het zoeken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Roupas

Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

101 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lief personeel💛 Heel behulpzaam en…

4 de agosto de 2026

Hey Jeanine,

Wat tof om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen dat ze in het echt nog leuker zijn dan dat je had gehoopt. Tot de volgende keer!

Mvg Wessel - Collett.

Collett it is!

Vorig jaar bij Collett in Den Bosch een paar sneakers aangeschaft. Het personeel was zeer behulpzaam. Wij vonden het een fijne ervaring. Gezien ik niet in de buurt van Den Bosch woon heb ik besloten een paar sneakers bij Collett online te bestellen. Wederom een keurige snelle afhandeling. Mijn beslissing voor een nieuw paar is al genomen. Collett it is!

4 de agosto de 2026

Hii Gary,

Dit zijn de reacties waar we blij van worden en waar we het voor doen. Heel erg bedankt voor je fijne woorden. Tot snel!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht bijna 4weken verder en nog…

Zeer slecht bijna 4weken verder en nog steeds geen schoenen wel al betaalt met de belofte dat het 1 tot 1 ,5 weken zou duren wij kijken voortaan wel bij n andere winkel

23 de agosto de 2026

Hii Berry,

Vervelend dat je nalevering vertraging heeft opgelopen. 90% van de nabestellingen die we doen voor mensen komen optijd binnen, met soms enkele dagen uitloop door mondiale vertraging bij de post. Helaas was in jouw geval de vertraging buitengewoon lang. Daarvoor excuses. We zullen proberen te voorkomen dat een dergelijke vertraging zich nog eens voordoet, hoewel we het niet altijd in handen hebben.

We wensen je alsnog veel plezier met de bijzondere Jordan sneakers.

Goede service, Frisse schoenen. Happy me! 👌🏾

9 de julho de 2026

Toffe woorden! Dankjewel. Veel plezier met je Air Maxes 🫶🏻

Eindelijk gevonden

Lang op zoek naar specifieke schoen - collectie kreeg het voor elkaar hem te bestellen in gewenste maat en kleur - top! Redelijk vlotte levering (sneller dan aangegeven). Wel 12,5% extra betaald hiervoor - best fors, vandaar geen 5 maar 4 sterren.

10 de junho de 2026

Hii Roos!

Fijn dat je blij bent met je sneakers, gelukkig hebben we de sneakers nog voor je kunnen regelen via ons importkanaal. Wij begrijpen volledig je gedachtegang wat betreft de kleine meerprijs van de sneakers, dit hebben wij doorbelast omdat de sneakers lokaal nergens meer verkrijgbaar waren in jouw maat. Onze enige optie om dan tóch nog aan je specifieke sneakerwens te voldoen, is door te importeren. Daar komen helaas wat kosten bij kijken, waardoor wij in dit geval niet voor de nominale waarde konden aanbieden. Als dit had gekund hadden wij dit vanzelfsprekend gedaan. We hopen dat je dit begrijpt, en dat je blij bent met je aankoop!

Tot de volgende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier stage lopen was echt top

Hier stage lopen was echt top. Ze zijn echt bereid om je te helpen en je veel te laten leren. Bedankt!!

16 de junho de 2026

Resposta da Collett.

We kijken met veel plezier terug op de gezellige stageperiode Aaron. Tot snel !

-Wessel

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie schoenen maar 2 keer moeten…

Mooie schoenen maar 2 keer moeten bellen waar ze bleven. Vervolgens is er van een paar niet de maat.
De andere maat die er nog wel was hebben. Ze opgestuurd gelukkig was dit ook oké.
Mooie schoenen

3 de maio de 2026

Resposta da Collett.

Hii Joyce, helaas was er een tegenslag met de gedeeltelijke nalevering van de Rhinestones, zoals gecommuniceerd. Dit lag helaas buiten ons kunnen. Gelukkig dat de halve maat omhoog uiteindelijk goed bleek te zijn! Groetjes, tot de volgende.

-Wessel, Collett.

Top service!!

Super goed geholpen en personeel neemt de tijd voor je. Ben super blij met mijn aankoop bij Collett!

25 de maio de 2026

Resposta da Collett.

Heel erg bedankt voor de fijne woorden Elroy <3 Tot de volgende keer! Veel plezier met je sneakers.

-Wessel, Collett.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great shop to deal with!

Great communication, and great deal! Will do business again!
Thanks!
Georgios

22 de maio de 2026

Resposta da Collett.

Thankyou Georgios, until next time!!

Goede adviezen

Goede adviezen, mooie collectie.
Communicatie kan beter.

11 de abril de 2026

Hii Janny,

We zullen je de volgende keer wat frequenter updaten met betrekking tot de bestelling. Bedankt voor de waardevolle feedback.

Groetjes!

Prima

De aangekochte schoenen waren niet op voorraad. Bestellen liet lang op zich wachten.
Verder tevreden

11 de abril de 2026

Hii Joyce,

Bedankt voor je review, fijn dat je tevreden bent met de sneakers! We zullen de volgende keer sneller proberen na te leveren.

Service is gewoon geweldig

Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.

22 de março de 2026

Heel aardig contact en goede service

Heel aardig contact en goede service

16 de março de 2026

Resposta da Collett.

Bedankt voor je review, en fijn dat je een goede ervaring hebt gehad! Veel plezier nog met je Air Max 1’s !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Duur en ongeïnteresseerd personeel.

Duur en ongeïnteresseerd personeel.

3 de abril de 2026

Beste Pieternel,

We herkennen jouw ervaring niet. Gelieve contact op te nemen voor nadere toelichting via ons e-mailadres, info@collett.nl, of per telefoon. We horen graag over jouw ervaring!

Mooie exclusieve sneaker shop

Mooie exclusieve sneaker shop, waar je door 2 jonge ondernemers goed geholpen wordt.

7 de março de 2026

Resposta da Collett.

Bedankt voor je fijne woorden Monique! Hopelijk tot snel weer.