Vorig jaar bij Collett in Den Bosch een paar sneakers aangeschaft. Het personeel was zeer behulpzaam. Wij vonden het een fijne ervaring. Gezien ik niet in de buurt van Den Bosch woon heb ik besloten e... Ver mais
Lang op zoek naar specifieke schoen - collectie kreeg het voor elkaar hem te bestellen in gewenste maat en kleur - top! Redelijk vlotte levering (sneller dan aangegeven). Wel 12,5% extra betaald hierv... Ver mais
Lief personeel💛 Heel behulpzaam en regelen mijn speciale aanvraag super snel. Was zelf al 3mnd aan het zoeken.
De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Ver mais
Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.
Hinthamerstraat 13, 5211MD, ‘s-Hertogenbosch, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Vandaag nieuwe schoenen gekocht voor mijn dochter in de winkel. Super goed geholpen door een aardige en enthousiaste medewerker. Ik kom zeker nog eens terug!
Goed geholpen in de winkel door de aardige verkoper, nieuw paartje schoenen gescoord!
Good store with friendly people who are glad to help. They have a nice assortment of merchandise!
Onlangs was ik in de winkel in Den Bosch. Hier vond ik een mooi paartje air max, voor een schappelijke prijs. Helaas was mijn maat niet op voorraad, maar werd ik goed geholpen en konden de schoenen nog nageleverd worden. De schoenen kwamen netjes op tijd binnen. Ik heb een top ervaring gehad.
Niet geleverd, pas na vragen uiteindelijk aangekomen.
Producten goed van kwaliteit, dat wel. Ik koop zeker nog in de winkel, maar na drie mislukte bestellingen nooit meer online.

Resposta da Collett.
Verzending niet binnen gestelde tijd, vervolgens word je niet geïnformeerd over de vertraging bijna 2 weken moeten wachten eerste en laatste keer dat ik hier wat bestel.

Resposta da Collett.
Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, binnen gekomen. Ondanks het lange wachten ben ik achteraf super tevreden met mijn schoenen en het contact met Wessel van de klantenservice. Er is netjes uitgelegd waarom het zo lang duurde, en als compensatie heb ik een cadeaubon gekregen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen. Bedankt!
Super netjes geholpen, schoenen (Jordan 4) waren online bij andere winkels een stuk duurder (paar deuren verder werd zelfs gezegd dat ze hier het vel over de oren trekken maar dus echt niks van waar)
Zeer goed geholpen, erg klantvriendelijk en ook een zeer mooi assortiment
leuke schoenen alleen als je belde via het nummer op de website kreeg je altijd de voicemail.
Vriendelijk personeel en een hele fijne service.er wordt met je meegedacht en gaan tot het uiterste om je te helpen.echt een aanrader

Resposta da Collett.
Fijne winkel, goede service. Ik zocht een bepaald soort Nike Air Max van vorig jaar en zij hebben deze voor me gevonden. Super fijn!

Resposta da Collett.
Heel behulpzaam en klantgericht super aardig en hele toffe collectie. We kregen een gratis suède borsteltje omdat we wel vaker wat kopen daar

Resposta da Collett.
Zeer goed geholpen in de winkel en toen mijn maat niet op voorraad bleek, werd deze gratis en snel naar mijn huisadres verzonden.

Resposta da Collett.
Super leuke zaak, mooi aanbod, gezellige babbel gemaakt met het personeel. Mooi paar gescoord