Comfycopenhagen Avaliações 1.287

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Compfy copenhagen er det fedest og blødeste tøj - elsker det😊 Fantastisk at webshoppen blev åbnet igen samt servicen i top🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækre produkter, fin og hurtig betjening, og hvis man har muligheden, skal man gøre sig selv den tjeneste at besøge havneskuret, for det er en helt fantastisk butik. Kan kun anbefales!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert tøj, dog er der stor forskel på størrelsen afhængig af tøjet. En t shirt skulle kun have været m og en anden var kun lige stor nok i en str xl. Noget af tøjet skjuler så fint eventuelle mave... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Compfy copenhagen er det fedest og…

Compfy copenhagen er det fedest og blødeste tøj - elsker det😊
Fantastisk at webshoppen blev åbnet igen samt servicen i top🙏🏻

22 de maio de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den rammer lige ned i hjertet❤️

Vi er så glade for, at du elsker vores styles og oplever dem som både bløde og behagelige at have på – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag hos Comfy Copenhagen.

Og ja… vi er også ret vilde med, at webshoppen er tilbage igen.
Tak fordi du er med hele vejen – og for at bemærke vores service, det betyder mere, end du tror.

Vi glæder os til at forkæle dig igen💃

Comfy hilsner fra Comfypigerne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt med 100% bomuld som holder…

Dejligt med 100% bomuld som holder pasformen fint. Hurtig levering

1 de maio de 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede både hurtig levering og en god bestilling hos os. Hos Comfy Copenhagen gør vi os umage for, at din ordre bliver sendt hurtigt afsted – og at hele oplevelsen føles nem og tryg fra start til slut 😊

Vi håber, du bliver lige så glad for dine Comfy styles.

De bedste hilsner fra Comfyteamet ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid lækker kvalitet og god service

Altid lækker kvalitet og god service! Har købt derfra mange gange og stopper ikke!

27 de abril de 2026

Hej Lotte!
Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Vi er glade for, at du oplever både lækker kvalitet og god service hos Comfy Copenhagen. Mange af vores kunder vender tilbage netop på grund af vores smørbløde materialer og fokus på en tryg og personlig købsoplevelse.

Tak fordi du handler hos os igen og igen – det betyder mere, end du tror.

Kærligst Comfyteamet 😊

Vildt hurtigt levering

Vildt hurtigt levering
Super fed bestilling

24 de abril de 2026

Tak for din anmeldelse! ❤️

Vi er glade for, at du oplevede både hurtig levering og en god bestilling hos os. Hos Comfy Copenhagen gør vi os umage for, at din ordre bliver sendt hurtigt afsted – og at hele oplevelsen føles nem og tryg fra start til slut🤗

Vi håber, du bliver glad for dine styles💃

Knus fra Comfy teamet

alt var perfekt

alt var perfekt - tak-

22 de abril de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Hej Preben
Vi er glade for, at din oplevelse med Comfy Copenhagen var perfekt. Vi arbejder hver dag for at levere blødt, komfortabelt tøj i god kvalitet – med hurtig levering og god service.

❤️ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder alverden for os ⭐️

Lækre lækre vare

Lækre lækre vare. God størrelses info.og hurtig levering 👍👍☺️
Mvh Tanja

20 de abril de 2026

Kære Tanja

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Vi er virkelig glade for, at du oplever både lækker kvalitet, god størrelsesvejledning og hurtig levering hos Comfy Copenhagen. Det er præcis det, vi ønsker at give videre i hver eneste ordre.

Tak fordi du er med os 🤗

Tøjet er Super kvalitet

Tøjet er Super kvalitet.
Hurtig levring.

20 de abril de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tak for din fine anmeldelse ❤️
Vi er så glade for, at du oplever Comfy Copenhagen er super kvalitet – og at leveringen var hurtig.

Vi håber, du får masser af glæde af dit bløde Comfy-tøj 🤗

Knus fra Comfyteamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en forkert farve tilsendt

Fik en forkert farve tilsendt, men beholdt den og bestilte den rigtige farve igen istedet for at sende den retur. Så nu har jeg cardiganen i 2 farver. Zipper buks også. Elsker tøjet. Min ekssvigerinde kunne godt lide det, så nu har hun også bestilt cardiganen. Elsker det bløde lækre strik, som ikke kradser.

15 de abril de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at du elsker både cardiganen og Beds Are Burning zipper-bukserne – især at er vild med vores det bløde strik uden krads❤️ Og hvor er det fedt, at du har inspireret din (eks)svigerinde til også at blive comfy !

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Comfy hilsner fra os 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon service på deres online shop

Kanon service på deres online shop, hurtig reaktion og leveringsservice.
God kvalitet på produkterne og flot design

27 de abril de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Comfy Copenhagen !

Det glæder os meget, at du oplever kanon service i vores online shop, hurtig reaktion og hurtig levering.
Hos Comfy Copenhagen arbejder vi hver dag for at give en tryg og personlig webshopoplevelse med god kundeservice og effektiv leveringsservice.

Vi er også stolte af, at du fremhæver god kvalitet og flot design. Vores fokus er at skabe komfortabelt dametøj i bløde materialer, smuk pasform og styles, der kan bruges igen og igen.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse❤️

Once you go Comfy, you never go back.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid så dejligt at handle hos og med…

Altid så dejligt at handle hos og med jer :-)
Mvh
Annika

16 de abril de 2026

Kære Annika

Tusind tak for din skønne anmeldelse af Comfy Copenhagen❤️

Det glæder os virkelig at høre, at det altid er dejligt at handle hos os. Hos Comfy Copenhagen ønsker vi at gøre det nemt, trygt og rart at købe dametøj med god pasform, smørbløde materialer og personlig service.

Vi sætter stor pris på kunder som dig, der vender tilbage og handler med os igen og igen. Det er præcis derfor, vi elsker det, vi laver🤗

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Once you go Comfy, you never go back, siger nogen 😉

Super lækre produkter

16 de abril de 2026

Kære dig

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Comfy Copenhagen.

Vi er så glade for, at du oplever vores produkter som super lækre, og at du har fået fin og hurtig betjening. Hos Comfy Copenhagen arbejder vi hver dag for at skabe smørblødt tøj, uden krads med god service og hurtig levering.

Det betyder ekstra meget, at du også nævner Havneskuret - vores hyggelige butik i Havnsø, hvor du kan opleve Comfy Copenhagen universet, mærke vores smørbløde materialer og få personlig hjælp.

Tusind tak for anbefalingen – den betyder meget for os❤️

Once you go Comfy, you never go back, som en anden kunde beskriver det 😊

😍 comfy tøjet

😍 comfy tøjet.
Deres bukser har været mine fortrukket valg de sidste mange år men har først nu fået øjnene op for deres lækre bløde valg af materialer som de også har. Det er så blødt mod huden og åndbart.
Ones you go comfy, you never go back 🩷😀

8 de abril de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os ❤️

Vi elsker, at du har været glad for vores bukser i mange år – og nu også har opdaget vores bløde materialer som modal og andre komfortable kvaliteter. Hos Comfy Copenhagen designer vi dame tøj med fokus på bløde materialer, åndbare stoffer, god pasform og tøj der følger kroppen.

“At det er blødt mod huden og åndbart” er præcis det, vi ønsker, kvinder skal opleve i vores tøj !

Once you go Comfy, you never go back – den tager vi med os 🤗

Kærlig hilsen Comfypigerne

Meget tilfreds 😊

Meget tilfreds 😊
Vh Annette

23 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Annette ❤️

Vi er så glade for at høre, at du er meget tilfreds. Hos Comfy Copenhagen arbejder vi hver dag for at skabe dame tøj i bløde materialer, god pasform og høj komfort, så det føles rart at have på hele dagen.

Din tilfredshed betyder meget for os.

Kærlig hilsen
Comfy Teamet

Superlækkert tøj

Superlækkert tøj, altid hurtig afsendelse. Størrelser passer rigtigt godt i forhold til størrelsesguide. Handler der helt sikkert igen, og har gjort det mange gange før.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Vi elsker trofaste kunder ❤️ Tusind tak for din flotte feedback! Det gør os meget glade 😊

Skønt og lækkert tøj

Det er hurtig ekspedition og Comfy tøjet er simpelthen så skønt. Har flere beds are burning og en masse strik som bruges hver dag. Er vil med det ikke kradser og så blødheden på bluser og bukser. Ren vinder.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tusind tak for dine flotte ord! De varmer mere end du tror ❤️ - Vi elsker også Beds Are Burning 😊

Förväntad leveranstid

Förväntad leveranstid, sköna byxor som sitter bra.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Vi er så glade for vores svenske comfy-ladies ❤️ Dejligt du er med os. Tak for en skøn tilbagemelding !

Fantastisk

Fantastiske klær som jeg elsker 🤩 Super kundeservice og jeg er en veldig fornøyd kunde som har vært trofast helt siden Comfy startet opp 🇳🇴

22 de janeiro de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Tak for din dejlige feedback! Vi elsker også vores nordiske - og især loyale kunder

One time Comfy - always Comfy

Altid supergod service og smil fra de friske og søde Comfy piger...

15 de janeiro de 2026

Resposta da Comfycopenhagen

Vi elsker at gøre vores kunder glade og tak for at dele din oplevelse❤️ - Det betyder mere end du aner

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais