Perfekt sted at handle. Hurtig levering med personlig hilsen i pakken og gratis produkt prøve vedlagt. Det er første gang jeg handler på deres webbutik, idet min ynglings creme fra Ole Henriksen var u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dejligt igen at besøge din skønne butik Alice ♡ Mit " lokale " Parfumeri Ham og Hende - som kun ligger 100 km væk, og som altid har de skønneste ting og den aller bedste kundeservice ☆☆☆☆☆☆ Du havd... Ver mais
Jeg har handlet MANGE gange nåde på nettet og ikke mindst i butikken.. Høje og samme kvalitet om du kåber via nettet eller i butikken. Jeg har en gang fået en forkert vare, som var blevet byttet om f... Ver mais
Så dejligt at få min vare, vedlagt nogle gode prøver samt det sødeste håndskrevne kort med tak for købet. Det er derfor det er så dejligt at købe ved små personlige butikker.
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bag Parfumeri Ham og Hende står Alice F. Sørensen, der siden 1999 har drevet eget parfumeri i Nykøbing Falster. I 2019 fik Parfumeriet vokseværk og flyttede i nye lokaler midt på gågaden i hjertet af Nykøbing Falster. Det er mit hjertebarn, og jeg går meget langt for mine kunder.
Informações de contato
Jernbanegade 1 , 4800, Nykøbing Falster , Dinamarca
- info@parfumerihamoghende.dk
- parfumerihamoghende.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid gode varer
Altid gode varer, super tilbud og excellent service. Kan varmt anbefales!
Perfekt vare og god betjening.
Perfekt vare og god betjening.
Jeg fandt det jeg havde ledt efter længe
Jeg fandt det, jeg havde ledt efter mange andre steder, bestilte i weekenden og hentede det i pakkeshoppen tirsdag. Alt spillede Max.!
Altid fantastisk god og smilende…
Altid fantastisk god og smilende service. Rigtig god vejledning ang. produkter. Kommer helt sikkert igen.
Imødekommenhed
Et dejligt sted at handle. Kan i høj grad anbefales. Personalet er meget imødekommen og hjælpsomme og man bliver altid mødt med et smil.
Lynhurtigt betjening og altid smuk…
Lynhurtigt betjening og altid smuk indpakning
Det er altid dejligt at handle med jer
Det er altid dejligt at handle med jer, og hurtigt så mange tak
Skøn pakke jeg modtog og med lækre…
Skøn pakke jeg modtog og med lækre prøver i . Pakket så flot ind i lyserødt silkepapir elsker at købe varer ved parfumeri ham og hende
Billigt lækker vare og hyggeligt og se…
Billigt lækker vare og hyggeligt og se liveshow
Sødt og hjælpsomt personale.
God service.
God service.
Lækre vare og en hyggelig butik.
Altid den bedste betjening
Altid den bedste betjening og hjælp i Parfumeri Ham og Hende. Kan varmt anbefales at besøge butikken ✨️
Det var virkelig et godt køb
Det var virkelig et godt køb. 60% og små gaver med i pakken ovenikøbet. Helt perfekt.

Resposta da Parfumeri Ham og Hende
Tak for en fin handel 💙✨

Resposta da Parfumeri Ham og Hende
Fin indpakning og Hurtig levering.

Den bedste service
Den bedste service, med god vejledning af et meget kompetent personale
🤩🤩🤩🤩🤩

Resposta da Parfumeri Ham og Hende
Så dejligt at få min vare

Hurtig og pålidelige
Produkterne var fuldstændig som beskrevet på hjemmesiden, og jeg har fået mange lækre ting, til en super god pris.
Min pakke kom hurtigt frem, på trods af at jeg bestilte midt i påsken.
Skøn butik!

Resposta da Parfumeri Ham og Hende
Altid meget hjælpsom og smilende…
Altid meget hjælpsom og smilende betjening. Man føler sig lyttet til og godt behandlet 😍

Absolut fantastisk oplevelse😍😍
Absolut fantastisk oplevelse😍😍
Meget kompetent og engageret personale, der giver den bedste vejledning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Parfumeri Ham og Hende
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.