Comfykidz Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis Infantis

In 2023 werd ik vader en besefte al snel hoe belangrijk praktische producten zijn voor de verzorging van je kleintje. Tijdens mijn zoektocht naar een comfortabele, multifunctionele kinderstoel merkte ik dat veel stoelen beperkt waren in hun mogelijkheden. Dit inspireerde mij om ComfyKidz te starten: een merk dat ouders helpt met slimme, veelzijdige kinderstoelen die met hun kind meegroeien en gemakkelijk te gebruiken zijn. Mijn missie is om het leven van ouders gemakkelijker te maken, zodat zij en hun kleintjes kunnen genieten van comfort en veiligheid. Bij ComfyKidz geloven we dat etenstijd meer is dan alleen voeding: het is een moment van verbinding, leren en groei voor zowel ouders als kinderen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige, veilige en stijlvolle kinderstoelen die de maaltijdervaring voor gezinnen overal ter wereld verbeteren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen tijdens deze belangrijke ontwikkelingsfasen een veilige en comfortabele omgeving te bieden. Onze kinderstoelen zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen uw kleintjes veilig te houden, maar ook om zich aan te passen naarmate ze groter worden, waardoor waarde op de lange termijn voor uw gezin wordt gegarandeerd. Van veiligheidsvoorzieningen zoals 5-puntsgordels tot handige, gemakkelijk schoon te maken materialen: wij streven ernaar om de maaltijd stressvrij te maken voor ouders en plezierig voor kinderen. Met een breed scala aan ontwerpen, kleuren en functionele kenmerken passen onze kinderstoelen naadloos in elk interieur, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Bij ComfyKidz streven we ernaar om producten aan te bieden die niet alleen voldoen aan de praktische behoeften van ouders, maar die ook kinderen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun onafhankelijkheid en vaardigheden op het gebied van zelfvoeding. Kies ComfyKidz voor producten die de gezinsmaaltijd letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau tillen, waardoor elk moment dat we samen doorbrengen nog specialer wordt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een enorm leuke en fijne kinderstoel…

Een enorm leuke en fijne kinderstoel die erg makkelijk en snel inelkaar te zetten is en door de wieltjes die er onder zitten ook nog eens super makkelijk te verplaatsen. Van grote kinder stoel ook nog te veranderen in een schommelstoel. Wij zijn enorm tevreden super bedankt ❤️

18 de junho de 2026

flexichair

Wij hebben Flexichair en wauw wat een uitvinding! Te gebruiken als schommelstoel, hoge eetstoel en lage eetstoel😍

5 de junho de 2026

4-1 kinderstoel

4-1 kinderstoel
Super product! Heel fijn de wieltjes om mijn dochtertje even te kunnen verplaatsen of mee te laten kijken als ik kook😜. Zoveel handige functies en dit in 1 stoel. Dochtertje blij, dus mama ook blij.

3 de junho de 2026

Multifunctioneel speel en leerhuis

Ons dochtertje is ontzettend blij met het speel en leerhuis. Het is zo multifunctioneel dat het continu interessant blijft voor haar. Makkelijk in elkaar te zetten en goede kwaliteit. Kortom: wij zijn super tevreden.

20 de maio de 2026