Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha

DMS Keukens: Jouw Partner voor de Perfecte Keuken DMS Keukens in Hendrik-Ido-Ambacht biedt hoogwaardige hoekkeukens van Duitse kwaliteit tegen de laagste prijzen. In onze 1000m² showroom vind je een uitgebreide selectie keukenopstellingen. Wij bieden maatwerk en all-in service, van ontwerp tot installatie, met maximaal 10 jaar garantie. Naast keukens verzorgen wij ook A-Z woningrenovaties, inclusief keukenverwijdering, badkamerrenovaties, stuc- en verfwerk. Ontdek jouw droomkeuken en woningtransformatie bij DMS Keukens. Bezoek ons voor gratis 3D-tekeningen en persoonlijk advies.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

12 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Betrouwbaar en professioneel

Betrouwbaar en professioneel
Wij zijn echt super blij met onze keuken. Het hele traject voelde goed en we zijn netjes geholpen.

Johnny heeft ons begeleid en dat was echt top. Hij dacht mee en gaf eerlijk advies zonder te pushen.

Tijdens de montage liep er iets niet helemaal zoals gepland met een aansluiting. Dat gaf even stress omdat je natuurlijk wilt dat alles in één keer goed gaat. Maar dit werd gelukkig snel opgepakt en netjes opgelost.

Wat ons vooral bijblijft is hoe serieus ze het nemen als er iets is. Uiteindelijk is alles perfect afgewerkt en genieten we elke dag van onze keuken. Dat is waar het om gaat.

21 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en mooi eindresultaat

We hebben een hele fijne ervaring gehad maar het was niet in één keer perfect. In het begin duurde het even voordat we reactie kregen op een wijziging die we hadden doorgegeven. Dat was een klein minpuntje.

Maar daarna werd het echt goed opgepakt. We kregen duidelijke uitleg en alles werd alsnog netjes geregeld. Het adviesgesprek zelf was heel prettig en we voelden ons serieus genomen.

De keuken is uiteindelijk precies geworden zoals we wilden en daar zijn we echt blij mee. Achteraf gezien wegen de pluspunten veel zwaarder dan dat kleine dingetje.

22 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes opgelost en top resultaat

Wij waren in het begin eerlijk gezegd een beetje sceptisch omdat we al eerder een minder goede ervaring hadden gehad bij een andere keukenzaak. Bij DMS voelde het gelukkig al snel anders. We werden rustig geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd.

Tijdens de levering ging er één kastdeurtje niet helemaal goed mee, dat was wel even balen. Maar wat ons echt positief verraste is hoe snel dit werd opgepakt. Binnen korte tijd werd er contact opgenomen en is het netjes opgelost zonder dat wij er achteraan hoefden.

De montage zelf was echt top. Alles netjes geplaatst en schoon achtergelaten. Uiteindelijk zijn we echt super blij met onze keuken en vooral hoe het is opgelost geeft vertrouwen.

19 de abril de 2026

Alles naar wens

Wij hebben een vrij druk schema dus het was voor ons belangrijk dat alles strak gepland werd. Dat is gelukkig goed gegaan. De communicatie was duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden. De keuken is netjes geplaatst en alles werkt zoals het hoort. Kleine puntjes werden direct opgelost zonder gedoe. Gewoon een fijne ervaring al met al.

18 de abril de 2026

Perfect geholpen

Johnny heeft ons geholpen en dat was echt een fijne ervaring. Geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijk advies. Hij stelde vragen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden en kwam met oplossingen die echt slim waren. We hebben daardoor keuzes gemaakt waar we nu nog elke dag blij mee zijn. Het voelde gewoon vertrouwd en dat is voor ons heel belangrijk geweest.

19 de abril de 2026

Mooie keuken

Wij zochten al een tijdje naar een nieuwe keuken maar overal voelde het een beetje pushy. Bij DMS totaal niet. We werden rustig geholpen en konden echt de tijd nemen. Uiteindelijk een hele mooie keuken uitgezocht en het hele proces is eigenlijk gewoon soepel verlopen. Levering was op tijd en montage netjes. Het eindresultaat is precies zoals we hoopte misschien zelfs nog mooier.

20 de abril de 2026

Netjes gewerkt

De monteurs werkten netjes en overlegden vooraf alles. Dat gaf een goed gevoel. Alles strak afgewerkt en schoon achtergelaten.

17 de abril de 2026

Geweldige service

Van begin tot eind goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Montage ging netjes en snel. Echt tevreden.

14 de abril de 2026

Goede begeleiding

Vanaf begin tot eind goed geholpen. We hadden best specifieke wensen maar daar werd goed naar geluisterd. Het ontwerp werd meerdere keren aangepast tot we helemaal tevreden waren. Levering op tijd en montage netjes uitgevoerd. Zeker geen spijt van deze keuze.

14 de abril de 2026

Top service en kwaliteit

Wij zijn echt super tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen en kregen we eerlijk advies. Geen opdringerige verkoop, wat wij erg fijn vonden. Alles werd duidelijk uitgelegd en we wisten precies waar we aan toe waren. De montage ging ook soepel en netjes. Kleine puntjes werden direct opgelost. Je merkt dat ze ervaring hebben en echt willen dat je tevreden bent. Zeker een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt.

24 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte service. Onprofessioneel bedrijf

Wat een slechte service. Net totdat je betaald hebt. Zijn dan nog onvriendelijk ook. Terwijl hun geen belofte nakomen. Slechte werknemers. Mijn keuken is nog steeds niet af na 9 maanden. Dingen zijn kapot. Kleurverschil. Geen vlekkeloze afloop. Ok heb al meer dan 10 dagen vrij moeten nemen. Jammer dat ik hier geen filmpjes kan opzetten. Anders was het gelijk duidelijk geweest.

20 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.