Nu is de vermoedelijke uitleverdatum verschoven naar half maart! Nadat ik zelf contact heb moeten opnemen met hun klantenservice. Daarvoor kreeg ik een mailtje dat het eind januari geleverd zou worden... Ver mais
Levering was wat traag (dit wist ik van te voren met de bestelling plaatsen!) de track and trace code had duidelijker gekund. Ik had er eentje ontvangen en het waren vier pakketten. 2x mail contact ge... Ver mais
Slechte service, geen communicatie en tot op de dag van vandaag niet leveren wat beloofd en betaald is. De oorspronkelijke levertijd van 2-4 weken loopt inmiddels in de dubbele cijfers en het geld lij... Ver mais
Heb even moeten wachten op mijn bestelling ivm voorraadlevering vam HK mokken. Werd keurig op de hoogte gehouden door Connox. Na levering bleek 1 mok kapot. Contact gezocht met de klantenservice en fo... Ver mais
Alemanha
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestelling binnen gekregen met helaas 2 gebroken schaaltjes. Verhaal en foto’s gemaild naar klantenservice. Binnen een uur had ik reactie en krijg ik nieuwe schaaltjes opgestuurd.

Resposta de Connox
Heel mooie producten voor een goede prijs en een snelle levering.
Helaas bleken er na levering een paar borden kapot. Na contact met de klantenservice werden er nieuwe borden naar me opgestuurd. Top!

Resposta de Connox
We ordered from Belgium, the shipping was very fast. But there was nobody home the first delivery. So they send my order again within a day and I arrived on time for my niece's birthday party. Very correct and fast communication. Product looks great!
Will order again with connex. Axtra thanks to Dominique!

Resposta de Connox
goede after sales service, snel gereageerd, compensatie verleend voor transportschade

Resposta de Connox
Die telefonische Erreichbarkeit ist gut. Freundlicher Umgang und auch der Service ist sehr kundenorientiert. Schön zum Einkaufen.
Debbie

Resposta de Connox
Snelle levering en een snelle reactie van de klantenservice. Toen 2 onderdelen van het servies kapot bleken te zijn gegaan bij de levering (kapotte doos) stuurde Connox meteen gratis de onderdelen opnieuw toe.

Resposta de Connox
Bij mijn laatste bestelling maakte ik de fout om het te betalen bedrag 2 keer over te maken.
Connox heeft dat super snel teruggeboekt na een simpel mailtje.
Top klantenservice! Al koop ik ook graag bij Connox vanwege het grote aanbod en de scherpe prijzen.
Nearly criminal how Connox treats customers. First of all the delivery promise was 1 -2 days, but this happened only 9 days later. I then got a delivery slot from 8:00 to 18:00 on the day itself which I couldn't change anymore. I wasn't at home for roughly an hour, where the delivery attempt was made. As DHL wasn't able to deliver the package went back to Connox. No 2nd try will be made and they told me that it can roughly 4 weeks until I get my money back.
The customer service, their delivery promise and delivery service is no where near the premium products they are selling. I hardly recommend not to buy there.

Resposta de Connox
Very clear and fast response to my questions. Friendly service.

Resposta de Connox
Erg blij ben ik met de boekentroen met standaard, makelijk in elkaar te zetten en een blikvanger voor mijn boeken

Resposta de Connox
Erg goed bedrijf, leuke producten je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele bestelproces. Bij levering bleek er 1 artikel iets beschadigd. Contact gehad met de klantenservice en er werd per direct een nieuw artikel toegestuurd. Vriendelijke benadering en probleemoplossend erg fijn bedrijf!!!

Resposta de Connox
Zeer professionele partij, die vraagstelling goed leest en daarop snel en duidelijk reageert.
Connox levert snel de bestelde producten en communiceert daar helder over.
Absolute aanrader.

Resposta de Connox
We are very happy with the personal service of connox ,they try to make you happy and listen to your needs .

Resposta de Connox
Snel, top! Was 1 beschadigd item en 2 dagen na melding (per mail) was er al een vervangend item onderweg!

Resposta de Connox
Zeer klantgerichte medewerker die mij direct kon helpen.
snelle afhandeling

Resposta de Connox
Goede klantenservice. Er was een kopje kapot aangekomen en meteen dezelfde dag werd er nog een nieuwe opgestuurd. Fijne service!

Resposta de Connox
Ik heb voor de derde keer iets besteld bij Connox, en voor de derde keer heb ik mij laten vangen.
Hoewel de items bij bestelling allemaal 'op stock' waren, kreeg ik bij de bevestiging dat 2 items plots 1 en 4 maand later geleverd gingen worden.
Daarna: veel mails met 'De actuele status van je bestelling van 18.02.2023'. Allemaal mooi en wel, maar waar is mijn bestelling Connox?
Daarna nog een mail met 'De actuele status van je bestelling'. Bedankt Connox, maar waarom krijg ik mijn bestelling niet?
We zijn ondertussen 3 maart, zo'n dikke 2 weken verder, opnieuw een mail met 'De actuele status van je bestelling', en opnieuw zie ik dat het merendeel van de items wel op stock zijn, maar niet verzonden worden. En dat er 2 items pas eind maart en eind juni zullen terug op stock komen.
Vandaag weeral een mailtje met, jawel, je raadt het goed, 'Niewe (sic) leveringsdatum van je bestelling van 18.02.2023'. Wederom zie ik: 6 van mijn 8 producten zijn in stock, maar Connox verzendt ze niet (!!!), aaarggh. En de twee items zijn voor eind maart en augustus (!!!) 2023.
Wat wil dit zeggen Connox? Dat ik mijn 8 items pas zal ontvangen als het laatste item bij jullie binnen is, 6 maanden na mijn bestelling? (en 6 maanden nadat jullie mijn geld geïncasseerd hebben)
De baseline van Connox is 'Be Unique'. Wel Connox, jullie zijn uniek. Uniek in slechte klantenservice, met lamlendige communicatie en wraakroepende levertermijnen.
Doen jullie aan dropshipping? Moet alles via China komen? Wel dan nog kan dit geen 6 maanden duren, de goedkope Chinese webshops shippen veel rapper per zeeschip dan 6 maanden.

Resposta de Connox
Een bloempot van aardewerk kwam gebroken uit de verpakking. Na het sturen van enkele foto's werd er zonder enig probleem aangeboden om een nieuwe pot op te sturen. De klantenservice was erg prettig en efficiënt!

Resposta de Connox
Ik heb een vaas besteld maar helaas kwam het in kleine stukjes. Ik heb meteen telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. De medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam. Heel snel had ik een vervanging binnen gekregen. Zeer tevreden met mijn vaas! Super mooi en de prijs was ook de goedkoopste op het Internet. Wel vind ik dat de producten beter ingepakt kunnen worden.

Resposta de Connox
Producten na bestellen boven 5 dagen bezorgd in Nederland. Helaas servies beschadigd ontvangen (transport schade) binnen een dag werd er een passende oplossing geboden. Erg tevreden met de snelle vriendelijke service, ik ga zeker vaker bestellen.

Resposta de Connox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.