Nu is de vermoedelijke uitleverdatum verschoven naar half maart! Nadat ik zelf contact heb moeten opnemen met hun klantenservice. Daarvoor kreeg ik een mailtje dat het eind januari geleverd zou worden... Ver mais
Levering was wat traag (dit wist ik van te voren met de bestelling plaatsen!) de track and trace code had duidelijker gekund. Ik had er eentje ontvangen en het waren vier pakketten. 2x mail contact ge... Ver mais
Slechte service, geen communicatie en tot op de dag van vandaag niet leveren wat beloofd en betaald is. De oorspronkelijke levertijd van 2-4 weken loopt inmiddels in de dubbele cijfers en het geld lij... Ver mais
Heb even moeten wachten op mijn bestelling ivm voorraadlevering vam HK mokken. Werd keurig op de hoogte gehouden door Connox. Na levering bleek 1 mok kapot. Contact gezocht met de klantenservice en fo... Ver mais
Alemanha
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Vier stoelen gekocht voor nette prijs. Helaas beschadiging van een van mijn vier stoelen tijdens verzending. Keurig en snel opgelost door Samirta. Zeer prettig en betrouwbaar.

Resposta de Connox
Product besteld dat met 2-4 weken geleverd zou worden. Navraag na 3 weken wees uit dat het nog eens 4 weken zou duren alvorens mijn bestelling zou worden verzonden.
Het positieve aan dit verhaal: zonder problemen kon ik de bestelling nog annuleren en op dezelfde dag had ik mijn betaling terug ontvangen.

Resposta de Connox
Snelle reactie en oplossing inzake een beschadigd aangekomen produkt. Prima!!

Resposta de Connox
Mooie aanbieding voor een setje van 4 HK LIVING mokjes besteld en ontvangen. Één mokje bleek een scheur in te zitten. Na een hele prettige mailwisseling met hun klantenservice, kreeg ik 4 nieuwe mokjes toegestuurd.
Ik ben zeer tevreden!

Resposta de Connox
Zeer goede service. 2 bekers helaas kapot ontvangen wat natuurlijk kan gebeuren met verzending. Foto’s gemaild en direct nieuwe bekers ontvangen. Bedankt!

Resposta de Connox
I am very satisfied with the Customer service, more specifically from Samirta, who listened with interest and patience to my complaint, then defended my case and solved the issue on short time
That's the way to convince the customers and keep them loyal
I give 5 stars

Resposta de Connox
Mooie bloempot besteld maar kapot bij aankomst. Word gelijk geregeld en er word een nieuwe bezorgd. Prima service en snel antwoord

Resposta de Connox
Een serviesset besteld welke bij de fabrikant besteld moest worden. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status.
Toen ik de set na ongeveer 4 weken thuisgestuurd kreeg bleek er een productiefoutje (klein barstje) op een bord te zitten. Na contact krijg ik direct een nieuw bord opgestuurd. Erg netjes! Goed en snel contact en een fijne oplossing.

Mooie producten
En een goede service als er iets niet goed is!

Resposta de Connox
Ik had een aantal kopjes besteld, ondanks dat ze goed verpakt waren was er toch 1 gebroken. Er werd direct een nieuwe opgestuurd, zonder extra kosten voor mij. Erg tevreden over hoe ik ben geholpen.

Resposta de Connox
Levering was iets vertraagd en jammer genoeg beschadigd bij transport. De beschadigingen werden doorgegeven aan de klantendienst. Binnen de 24u kregen we contact met de klantendienst en na verificatie werden de beschadigde artikelen herbesteld en opnieuw toegezonden. Zeer correcte service na verkoop!

Resposta de Connox
Ondanks de vele negatieve reacties toch een bed besteld bij Connox. Het bestelde bed bleek pas later geleverd te kunnen worden. Hiervan ben ik netjes op de hoogte gebracht. Vervolgens met één mailtje aan de klantenservice de bestelling aangepast en binnen 2 dagen een mooi bed ontvangen. Prima service!

Resposta de Connox
Product arrived fast and was just as advertised. Very helpful client service team! Would definitely use again.

Resposta de Connox
Omdat snelle levering mogelijk was mijn bestelling geplaatst. Na 1 dag ontving ik een mailtje dat er helaas vertraging zou optreden in aflevering. Heb daarop verzocht om alles op alles te zetten en mijn deadline levering opgegeven. En zowaar, nog ruim op tijd mijn bestelling ontvangen. Heel blij met deze vlotte service.

Resposta de Connox
fijn telefoongesprek,vriendelijk en onmiddelijk bereid
tot een oplossing

Prima service
Kapot artikel direct vervangen

Resposta de Connox
Na het lezen van de reviews hier op trustpilot kreeg ik twijfels, maar toch besteld, omdat ik alleen hier de kommen nog kon bestellen die ik wilde hebben. Gelukkig een prima ervaring. Goede communicatie via de email over de bestelling en de verzending. De producten waren goed verpakt. Uitstekende kwaliteit van het product, en snel bezorgd, woensdag besteld en vrijdag had ik de bestelling binnen.

Resposta de Connox
Zeer tevreden over Connox en over de communicatie. Ze houden je telkens op de hoogte. Ik heb gekozen om het deel van de bestelling dat geleverd kon worden, vooruit te laten leveren. 3 kopjes bleken bij aankomst helaas gebroken. Na mijn mail met fotobewijs van de gebroken kopjes, kreeg ik direct bericht dat nieuwe kopjes werden opgestuurd. Helaas bleek er een fout gemaakt bij de verzending en werd er een verkeerd kopje opgestuurd. Na mijn melding werd dit direct hersteld.
Ben blij met de snelle en goede service die wordt geboden om dingen die mis gaan te herstellen.
Nu alleen nog even wachten op de later te leveren onderdelen uit mijn order. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed zal gaan.

Resposta de Connox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.