Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har länge velat komma igång ordentligt med träningen men haft svårt att få till en rutin som håller. Har testat lite olika saker tidigare men det har ofta runnit ut i sanden efter några veckor.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa hjälpen på min viktresa! Fick hjälp med hur jag skulle äta. Hjälp med bra pass att träna. Kunde träna allt hemma. Gick ner mina 10 kg och är nu viktstabil sen en tid tillbaka och träningen ha... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag gick med i ConstancePT för att få hjälp att komma igång med min styrketräning, vilket jag också lyckats med. Man får ett eget träningsprogram uppbyggt enligt egen önskan och övningar byts ut var 6... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Känns som en app som autogenirera meddelande och bara frågar om man är redo för dagens träning. Kostschema som inte anpassas efter individen. Utlovar uppföljning och pepp för att komma igång med trän... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Personal trainer

Välkommen till Constancept – Personlig Träning Online med William Lundgren. Tillsammans med vårt team av erfarna tränare och dietister har vi sedan 2017 hjälpt över 21,000 svenskar att nå sina tränings- och hälsomål online. Vi är baserade i Örebro och brinner för att skapa hållbara resultat för våra klienter.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

136 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lurendrejeri-företag som signar upp dig på 6-månaders medlemskap utan din vetskap

Är det någon mer som blev erbjuden kampanj från ConstancePT med möjlighet att testa i en månad för 995 SEK?

Jag gjorde detta i augusti och var tvungen att betala direkt i samtalet med William från ConstancePT, med överenskommelsen att det skulle dra igång 1 sep då det första mötet var inbokat. Det jag inte visste var att han istället signade upp mig på deras vanliga medlemskap på 6 månader som har 1 månads uppsägningstid och 6 månader bindningstid för 995 SEK/månad, så totalt 5 970 SEK.

Fullständigt bredägeri!

2 de novembro de 2023

Resposta de Constance PT

Hej Anders, jag kan se att du skrev denna recension dagen efter vi redan åtgärdat detta ärende och genomfört återköp till dig.

Du får gärna uppdatera oss kring vad slutresultatet blev.

Vår avsikt var aldrig att du skulle hamna i ett medlemskap du ej velat ha. Vi har som sagt bara en betalande medlemskapstyp, där det är ett sexmånaders program. Men med en 30 dagars garanti för att du ska kunna testa programmet i lugn och ro. Men eftersom du aldrig sade upp medlemskapet förutsatte vi att du ville fortsätta då detta är en löpande prenumeration.

Dock uppdagades det att du inte kände till detta. Vilket var tråkigt såklart! Vi hade en bra kontakt på mail och löste ett återköp på beloppen som dragits och du blev nöjd.

Återkoppla gärna ifall detta stämmer så andra kan få en rättvis bild av händelseförloppet. Tack!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Komma igång med träning och köra inlinesJag har nått huvudmålet att komma igång…

Jag har nått huvudmålet att komma igång med träning efter 15 år av misslyckade försök.
Dessutom har jag kunnat åka inlines igen och det känns underbart ! Utan hjälp från constance hade det aldrig varit möjligt. Jag har fått fantastiskt stöd. Constancept är kunniga, ansvarsfulla och omtänksamma i sitt uppdrag. Rekommenderas varmt! Varma tacksamma hälsningar från Eva-Lotta Sandgren I Åtvidaberg

8 de setembro de 2023

Väldigt opersonlig "PT"

Väldigt opersonlig "PT". Jag har pratat med i alla fall tre olika personer och jag var i slutändan inte säker på vilken av dem som egentligen var min PT. De första (och enda) uppföljningssamtalet jag fick på min träning bestod endast av säljsnack och när jag sa att jag inte var intresserad av att fortsätta betala 1000 spänn efter min första provmånad och sade upp mitt avtal så var samtalet slut. De var väldigt lite respons från min "PT" och inget kändes peppande av de som skrevs. Jag fann även att mitt "personliga" upplägg inte alls kändes personligt utan antagligen är ett träningspass som alla får i början typ. Sedan var träningspassen märkligt uppbyggda, jsg fick springa igenom hela gymmet för att göra dem olika övningarna och de tog lång tid att fullfölja passet, ca 1,5-2h, vilket är något som var ett av mina krav: att jag skulle ha tid för träningen trots mina två jobb.

Detta var ingen hit för mig, de finns bättre saker och PTs att spendera pengar på. Fokuset här var inte träning och din hälsa utan fokuset låg i sälj och att tjäna pengar.

26 de julho de 2023

Resposta de Constance PT

Hej Sandra. Till att börja med så vill jag tacka dig för att vi fick ditt förtroende att hjälpa dig med din träning och Hälsa men jag är ledsen att vi inte uppnådde till dina förväntningar

Men jag vill ändå svara på det du har skrivit så klart.

Jag förstår att du har känt dig förvirrad kring vem som är din personliga tränare. När du blev medlem hos oss så fick du tre uppdrag att gå igenom där det första handlar om hur coachning kommer att gå igenom. Det är en video på ca 5 minuter där vi förklarar hur du kommer bli coachad. Missade du den eller har du sett den?

Du får jättegärna förklara för mig om det är något som du tyckte var otydligt där. Men där anser jag i alla fall att vi är väldigt tydliga med att vi jobbar i ett team tillsammans med våra kunder. Men det var tråkigt att du ej uppfattade detta.

Sedan nämner du att du endast hade ett uppföljning under din månad som du var medlem hos oss. Hade du förväntat dig fler samtal? Vi brukar köra ett samtal där vi startar upp dig som medlem och ett samtal där vi följer upp med dig efter ca två veckor.

Vi anser att det är en lagom mängd med två stycken telefonsamtal på en och samma månad. De allra flesta tycker likadant. Hade du föredragit att ha fler samtal? Vi vill gärna höra din feedback kring detta.

När det kommer till att chatta med din personliga tränare i appen så nämnde du att du inte tyckte att det var peppande. Kan du utveckla vad det var du saknade?

Vi försöker att verkligen vara konkreta och ge våra kunder praktiska tips och råd framför allt men jag anser också att vi har väldigt mycket beröm och peppning i vår chatt speciellt när det går bra för våra kunder.

Du skriver även att du inte var nöjd med ditt träningsprogram och att det inte kändes personligt. Kan du utveckla vad du menar med det? Vi anpassar alltid våra träningsprogram efter kundens tidigare erfarenhet och vad de har för mål

Det känns som att du kanske har missat det första uppdraget som du fick i starten av programmet där vi är väldigt tydliga med information att programmet också bli bättre med tiden ju mer feedback vi får av dig.

Justeringar ingår i programmet och det är något som vi jobbar med dagligen. Men jag har full förståelse för att det kan bli fel ibland speciellt eftersom att olika gym ser ut på olika sätt och eftersom du upplevde att du var tvungen att springa runt ganska mycket på ditt gym så förstår jag att du inte blev nöjd. Men detta är inte ett stort problem det är något som vi hade kunnat lösa om vi hade fått den informationen av dig under en veckning exempelvis.

Men jag respekterar dina åsikter och det är mycket möjligt att din upplevelse tjänsten inte var på den allra allra högsta nivån som vi kan leverera och ibland sker det och det är så klart något vi inte strävar efter.

Men vi har många nöjda kunder och det är bara tråkigt när det blir så som det blev för dig. Men jag önskar dig all lycka framöver och hoppas att du når dina träning och hälso-mål!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kost och träning med PT!

Jag anmälde mig till att köra kost/träningsprogrammet och gjorde det i 6 mån. Jag var nöjd med kostprogrammet och gick ner 6 kg. Pt kunde väl kanske vara lite mer peppande slutet av prenumeranten..Jag förväntades mig ett PT skulle ha ett avslutande samtal med träning o kost som en avstämning av perioden. Det blev egentligen bara ett slut och inget mer.Annars var allt annat bra !

25 de junho de 2023

Useriøst firma

Useriøst firma. Blir lurt inn i avtaler som en ikke kjem seg ut av.

13 de abril de 2023

Resposta de Constance PT

Hur har du blivit lurad Mona? Du får väldigt gärna informera oss. Vi tar detta på stort allvar!

Styr unna!

Helt utrolig at det går an å ta betalt 1000 kr i måneden for noe som man kan få gratis eller for bare et par hundrelapper med andre langt bedre treningsapper der ute. Lite/dårlig personlig oppfølging og skreddersydd program. Fikk følelsen at de bare copy-pastet et opplegg fra noen andre. Du får basically en dårlig treningsapp der du fikser det meste selv.

1 de agosto de 2022

Resposta de Constance PT

Hej Johannes. Jag kan absolut hålla med dig om att det finns massor av träningsprogram att hitta på nätet. Dock skulle jag vilja påstå att värdet i vår tjänst inte ligger i själva träningsprogrammen framför allt

Det absolut största värdet ligger i att du har en coach som du har täta uppföljning med och som faktiskt du kommer överens med om vad som ska ske och som vill ditt bästa.

För att uppnå detta så har vi uppföljningar med våra medlemmar via telefon varje månad och även uppföljning via chatt en gång i veckan

Detta gäller alla våra medlemmar och det finns inga undantag. Så jag blir fundersam hur du kan ha missat dessa uppföljningssamtal…

Bokade du aldrig in dig på något samtal?

Jag skulle jättegärna vilja höra från dig för att se om det blev något fel under din medlemskap tid eller om det var någonting vi skulle kunna gjort annorlunda.

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill rikta tack till personen som…

Jag vill rikta tack till personen som svarade i telefon den 21 december. Trevligt kundbemötande och så fick jag svar på mina frågor! Vad ni än gör, behåll denna person.

20 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med min upplevelse

Väldigt nöjd med min upplevelse. Fick svar på alla frågor jag hade längs vägen och fick även resultat över min förväntan. Kostupplägget gjorde susen. Även nöjd med träningsuppläggen.

23 de novembro de 2022

Resposta de Constance PT

Jättekul att höra Adam och varmt välkommen åter!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otrevlig och oseriöst samtal med PT

Ja jösses, tror ju inte att det kan bli så här oseriöst.
Anmäld till 90 dagars utmaningen, appen verkar bra och peppande. Såg fram emot telefamtal med pt där förväntan var enligt beskrivning att vi skulle fokusera på mina mål, tidigare erfarenheter och tillgång till redskap för vidare träning. Inget av detta togs upp och bara efter 2 min samtal kom förslaget om att köpa ett dyrt koncept (6000 kr för att gå ner i vikt 3-5 kg). Tonen var tråkig och bara säljande. Svårt att tro att det var en utbildad PT då samtalstekniken var på så låg nivå. Jag hade troligen betalt 6000 kr om samtalet varit trevligt och peppande. Skärpning!

28 de novembro de 2022

Resposta de Constance PT

Hej Johanna. Väldigt tråkigt att du fick en negativ upplevelse av personen du hade din introduktion med.

Tanken med detta samtalet är att vi ska göra en ordentlig behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Jag kan informera dig om att personen som du hade ditt samtal med har fått läsa din feedback.

Vi kommer ju givetvis säkerställa att detta inte upprepas.

Jag förstår dock frustrationen som du måste ha upplevt och som resulterade i att du gav oss en stjärna i omdöme. Även om detta inte representerar vår tjänst utan istället det första samtalet.

Jag skulle glädjeligen, boka in dig på ett samtal med vår platschef som är väldigt kompetent och duktig. Och erbjuda dig en kostnadsfri månad i programmet för att du ska få bilda dig en verklig uppfattning av vad vi kan göra för dig

Ifall det skulle vara intressant så kan du skicka ett mejl till: william@constancept.se

Undvik detta företag

Marknadsför sitt program som ett 6 månadersprogram. Efter 6 månader är det 2 månaders uppsägningstid. 😛 fokuset för detta företaget är inte kunderna, det är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det finns mkt bättre företag inom denna bransch.
Efter 3 månader under ett samtal där jag sa att jag inte tycker jag fått de resultat jag önskat å att jag tycker att jag ska äta för mycket sa pt:n ”oj ja men ditt matprogram stämmer inte alls, vänta så ska jag justera”. Var inte hjälpen med att få guidning med hur mycket man ska äta typ halva grejen med att man skulle signa upp sig på 6 mån? 😝
Man fick även frågor om vilken mat man gillar och inte gilla för att de skulle kunna anpassa maten. Jag sa bara att jag inte gillade några enstaka få sker men alla dessa fanns med i majoriteten av recepten. Det är inte så att jag inte gillar de vanligaste sakerna utan jag gillar t.ex. inte sötpotatis men det var sötpotatis i massvis av recept jag fick. De flesta ingredienser är även såpass ovanliga att jag behövde åka till 5 olika butiker i 3 olika samhällen för att få tag på ingredienserna. Många av ingredienserna säljs inte ens längre utan är produkter som slutat produceras. Maten är även mäkta dyr. Det är svårt att få svar av coachen om vad man kan byta ut dessa ingredienser till. De hade inte koll på när deras träningsprogram tog slut i kalendern så fick skriva varje gång å då kunde det gå en vecka innan jag fick nytt träningsprogram. Äsch detta var inte bra å svindyrt. Lägg era pengar på bättre saker.

Edit: svar till "företaget"

Tkr att mitt första kommentar här svarar på alla era frågor men jag får väl skriva igen. Absolut fick jag ett nytt kostschema skickat till mig men då hade jag ju redan varit betalande kund i flera månader. Men jag trodde inte det var mitt ansvar att kolla hur mkt jag ska äta, det var ju ändå det jag betalade er för. Men du tycker alltså att JAG skulle ha förstått det tidigare å kontaktat er? Du tycker inte att ni skulle ha upptäckt det? Man fyllde i sina matpreferenser när man skapade appen, men ni tycker att era kunder ska höra av sig till er personligen också för att berätta sina matpreferenser?

Jag fick lära mig att programmet uppdaterades var sjätte vecka. Det hade ju funkat bra om det varit så! Men när den veckan började var ju programmet tomt. Eller var det det uppdateringen var? att jag skulle vara utan träningsprogram? När jag märkte att inget nytt schema kom - min träningsplanering var tom- tog det över en vecka efter att jag påpekade det tills jag fick svar och ett nytt träningsprogram.

Jag har svårt att tro att ni har några nöjda kunder med tanke på hur fruktansvärt dåligt erat program fungerar.

2 de novembro de 2022

Resposta de Constance PT

Till att börja med så är det tråkigt att höra att ditt kostschema blev felaktigt och det är absolut inte något som ska ske. Dock har vi väldigt bra rutiner och ändrar kunders kostschema om de har blivit fel. Ifall du har haft kontakt med oss via appen så bör du ha fått ett nytt kostschema skickat till dig?

Eftersom vi följer upp med våra kunder varje måndag så känns det underligt att du inte har informerat oss om denna felaktighet utan att det uppdagades efter tre månader.

Tog dig tiden att skriva till din personliga tränare via appen gällande kosten eller väntade du tre månader att säga detta?

Dina träningsprogram uppdaterades var sjätte vecka. Men det kanske var så att du hade förväntat dig en snabbare uppdatering med nyare program oftare?

Oavsett ifall du väljer att svara på våra frågor här så vill jag bara säga att vi ändå uppskattar din feedback och det är därför vi vill få mer information av dig så vi kan bli bättre. Vi har väldigt många nöjda kunder men ibland blir det någon missnöjd och då är det viktigt att vi lyssnar och försöker bättra oss.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.