Har länge velat komma igång ordentligt med träningen men haft svårt att få till en rutin som håller. Har testat lite olika saker tidigare men det har ofta runnit ut i sanden efter några veckor.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bästa hjälpen på min viktresa! Fick hjälp med hur jag skulle äta. Hjälp med bra pass att träna. Kunde träna allt hemma. Gick ner mina 10 kg och är nu viktstabil sen en tid tillbaka och träningen ha... Ver mais
Jag gick med i ConstancePT för att få hjälp att komma igång med min styrketräning, vilket jag också lyckats med. Man får ett eget träningsprogram uppbyggt enligt egen önskan och övningar byts ut var 6... Ver mais
Känns som en app som autogenirera meddelande och bara frågar om man är redo för dagens träning. Kostschema som inte anpassas efter individen. Utlovar uppföljning och pepp för att komma igång med trän... Ver mais
Detalhes da empresa
Välkommen till Constancept – Personlig Träning Online med William Lundgren. Tillsammans med vårt team av erfarna tränare och dietister har vi sedan 2017 hjälpt över 21,000 svenskar att nå sina tränings- och hälsomål online. Vi är baserade i Örebro och brinner för att skapa hållbara resultat för våra klienter.
Informações de contato
Gustavsviksvägen 7, 702 30, Örebro, Suécia
- 010-138 55 35
- info@constancept.se
- constancept.se
Não respondeu a avaliações negativas
Lurendrejeri-företag som signar upp dig på 6-månaders medlemskap utan din vetskap
Är det någon mer som blev erbjuden kampanj från ConstancePT med möjlighet att testa i en månad för 995 SEK?
Jag gjorde detta i augusti och var tvungen att betala direkt i samtalet med William från ConstancePT, med överenskommelsen att det skulle dra igång 1 sep då det första mötet var inbokat. Det jag inte visste var att han istället signade upp mig på deras vanliga medlemskap på 6 månader som har 1 månads uppsägningstid och 6 månader bindningstid för 995 SEK/månad, så totalt 5 970 SEK.
Fullständigt bredägeri!

Resposta de Constance PT
Komma igång med träning och köra inlinesJag har nått huvudmålet att komma igång…
Jag har nått huvudmålet att komma igång med träning efter 15 år av misslyckade försök.
Dessutom har jag kunnat åka inlines igen och det känns underbart ! Utan hjälp från constance hade det aldrig varit möjligt. Jag har fått fantastiskt stöd. Constancept är kunniga, ansvarsfulla och omtänksamma i sitt uppdrag. Rekommenderas varmt! Varma tacksamma hälsningar från Eva-Lotta Sandgren I Åtvidaberg
Väldigt opersonlig "PT"
Väldigt opersonlig "PT". Jag har pratat med i alla fall tre olika personer och jag var i slutändan inte säker på vilken av dem som egentligen var min PT. De första (och enda) uppföljningssamtalet jag fick på min träning bestod endast av säljsnack och när jag sa att jag inte var intresserad av att fortsätta betala 1000 spänn efter min första provmånad och sade upp mitt avtal så var samtalet slut. De var väldigt lite respons från min "PT" och inget kändes peppande av de som skrevs. Jag fann även att mitt "personliga" upplägg inte alls kändes personligt utan antagligen är ett träningspass som alla får i början typ. Sedan var träningspassen märkligt uppbyggda, jsg fick springa igenom hela gymmet för att göra dem olika övningarna och de tog lång tid att fullfölja passet, ca 1,5-2h, vilket är något som var ett av mina krav: att jag skulle ha tid för träningen trots mina två jobb.
Detta var ingen hit för mig, de finns bättre saker och PTs att spendera pengar på. Fokuset här var inte träning och din hälsa utan fokuset låg i sälj och att tjäna pengar.

Kost och träning med PT!
Jag anmälde mig till att köra kost/träningsprogrammet och gjorde det i 6 mån. Jag var nöjd med kostprogrammet och gick ner 6 kg. Pt kunde väl kanske vara lite mer peppande slutet av prenumeranten..Jag förväntades mig ett PT skulle ha ett avslutande samtal med träning o kost som en avstämning av perioden. Det blev egentligen bara ett slut och inget mer.Annars var allt annat bra !
Useriøst firma
Useriøst firma. Blir lurt inn i avtaler som en ikke kjem seg ut av.

Styr unna!
Helt utrolig at det går an å ta betalt 1000 kr i måneden for noe som man kan få gratis eller for bare et par hundrelapper med andre langt bedre treningsapper der ute. Lite/dårlig personlig oppfølging og skreddersydd program. Fikk følelsen at de bare copy-pastet et opplegg fra noen andre. Du får basically en dårlig treningsapp der du fikser det meste selv.

Resposta de Constance PT
Väldigt bra träningsprogram och enkel…
Väldigt bra träningsprogram och enkel samt professionell kostrådgivning
Bra upplägg!
Jag vill rikta tack till personen som…
Jag vill rikta tack till personen som svarade i telefon den 21 december. Trevligt kundbemötande och så fick jag svar på mina frågor! Vad ni än gör, behåll denna person.
Väldigt kunniga inom kostrådgivning
Väldigt kunniga inom kostrådgivning , man märkte att de var uppdaterade och belästa inom det senaste om kost.
Väldigt nöjd med min upplevelse
Väldigt nöjd med min upplevelse. Fick svar på alla frågor jag hade längs vägen och fick även resultat över min förväntan. Kostupplägget gjorde susen. Även nöjd med träningsuppläggen.

Resposta de Constance PT
Jag fick verkligen den hjälpen jag…
Jag fick verkligen den hjälpen jag kände att jag behövde för att anpassa träningen helt efter mina förutsättningar i vardagen.

Resposta de Constance PT
Otrevlig och oseriöst samtal med PT
Ja jösses, tror ju inte att det kan bli så här oseriöst.
Anmäld till 90 dagars utmaningen, appen verkar bra och peppande. Såg fram emot telefamtal med pt där förväntan var enligt beskrivning att vi skulle fokusera på mina mål, tidigare erfarenheter och tillgång till redskap för vidare träning. Inget av detta togs upp och bara efter 2 min samtal kom förslaget om att köpa ett dyrt koncept (6000 kr för att gå ner i vikt 3-5 kg). Tonen var tråkig och bara säljande. Svårt att tro att det var en utbildad PT då samtalstekniken var på så låg nivå. Jag hade troligen betalt 6000 kr om samtalet varit trevligt och peppande. Skärpning!

Undvik detta företag
Marknadsför sitt program som ett 6 månadersprogram. Efter 6 månader är det 2 månaders uppsägningstid. 😛 fokuset för detta företaget är inte kunderna, det är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det finns mkt bättre företag inom denna bransch.
Efter 3 månader under ett samtal där jag sa att jag inte tycker jag fått de resultat jag önskat å att jag tycker att jag ska äta för mycket sa pt:n ”oj ja men ditt matprogram stämmer inte alls, vänta så ska jag justera”. Var inte hjälpen med att få guidning med hur mycket man ska äta typ halva grejen med att man skulle signa upp sig på 6 mån? 😝
Man fick även frågor om vilken mat man gillar och inte gilla för att de skulle kunna anpassa maten. Jag sa bara att jag inte gillade några enstaka få sker men alla dessa fanns med i majoriteten av recepten. Det är inte så att jag inte gillar de vanligaste sakerna utan jag gillar t.ex. inte sötpotatis men det var sötpotatis i massvis av recept jag fick. De flesta ingredienser är även såpass ovanliga att jag behövde åka till 5 olika butiker i 3 olika samhällen för att få tag på ingredienserna. Många av ingredienserna säljs inte ens längre utan är produkter som slutat produceras. Maten är även mäkta dyr. Det är svårt att få svar av coachen om vad man kan byta ut dessa ingredienser till. De hade inte koll på när deras träningsprogram tog slut i kalendern så fick skriva varje gång å då kunde det gå en vecka innan jag fick nytt träningsprogram. Äsch detta var inte bra å svindyrt. Lägg era pengar på bättre saker.
Edit: svar till "företaget"
Tkr att mitt första kommentar här svarar på alla era frågor men jag får väl skriva igen. Absolut fick jag ett nytt kostschema skickat till mig men då hade jag ju redan varit betalande kund i flera månader. Men jag trodde inte det var mitt ansvar att kolla hur mkt jag ska äta, det var ju ändå det jag betalade er för. Men du tycker alltså att JAG skulle ha förstått det tidigare å kontaktat er? Du tycker inte att ni skulle ha upptäckt det? Man fyllde i sina matpreferenser när man skapade appen, men ni tycker att era kunder ska höra av sig till er personligen också för att berätta sina matpreferenser?
Jag fick lära mig att programmet uppdaterades var sjätte vecka. Det hade ju funkat bra om det varit så! Men när den veckan började var ju programmet tomt. Eller var det det uppdateringen var? att jag skulle vara utan träningsprogram? När jag märkte att inget nytt schema kom - min träningsplanering var tom- tog det över en vecka efter att jag påpekade det tills jag fick svar och ett nytt träningsprogram.
Jag har svårt att tro att ni har några nöjda kunder med tanke på hur fruktansvärt dåligt erat program fungerar.

Resposta de Constance PT
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.