Cool Company Avaliações 675

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Cool Company

Så funkar det
Räkna ut lön
Skapa konto

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.

Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.

Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.

Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

675 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

inte nöjd med detta !!!! Jag vill gärna veta hur mycket ni tar varje månad viä miel.

Jag tänkte att ni tar mycket pengar från min lön tack.

1 de fevereiro de 2022

Resposta de Cool Company

Tack för ditt omdöme. Jag kan inte gå in i med faktiska siffror i just ditt fall på grund av dataskyddsförordningen. Därmed blir genomgången i mer generella termer.

Många av våra användare brukar bli förvånade när de ser att det dragits sociala avgifter på deras fakturerade belopp, en s.k. ”dold skatt” som många inte känner till att ens arbetsgivare ständigt betalar in. Detta medför att differensen mellan bruttolön och fakturerat belopp är relativt stort. Vi tror på att öka kunskapen om vilka skatter som finns i Sverige, och därmed få bättre koll på vad slutlönen efter dragen skatt blir.

Hur ser jag denna information i just mitt exakta fall?
Du hittar dina lönespecifikationer genom att 1. Logga in på Cool Company 2. Klicka på ”Dashboard” 3. Klicka på ”Detaljer” under ”MyMoney” 4. Scrolla ned till ”Lönespecifikationer”.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Huvudvärk

Tycker inte plattformen är särskilt logisk eller användarvänlig, i jämförelse med andra konkurrenter. Har behövt skriva till kundtjänst i princip varenda gång jag ska genomföra en faktura för att det alltid blir något strul med den, att den fastnar i processen någonstans, att man ska acceptera något som inte går att trycka acceptera på osv osv. Nej tyvärr inte jättenöjd med Cool Company, använder det endast för att vissa kunder kräver faktureringen härigenom.

1 de fevereiro de 2022

Resposta de Cool Company

Tack så mycket för din feedback. Vi kommer att gå igenom din inskickade feedback och koordinera detta tillsammans med vårt produktteam.

Vi tackar, återigen, jättemycket för din feedback!

Hälsningar,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig feedback vid kontakt

Dålig feedback vid kontakt. Mailade en felinbetalning, fick relativt snabbt svar om vilka uppgifter som behövdes. Sen blev det tyst, ingen återkoppling om att uppgifterna jag sände räckte eller något annat som behövde komplittera. En ytterligare kontakt togs från mig med en undran och en om en önskan om en återkoppling, forsatt tystnad. Oerhört nongalant hanterat och jag kommer be om att få betala direkt till den som utför tjänsten jag köper så får företagaren själv ombesörja sin betalning till detta företag, vilket inte var syftet för utföraren med att behöva göra, men det är mina pengar det handlar om som nu detta företag just nu fått för mycket av från min familj och inte betalar tillbaka.

25 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta de Cool Company

Tack för att du kontaktade oss. Kan verkligen se att detta ärende blev lite stökigare än vad det normalt sett brukar vara när en dubbelinbetalning görs. Anledningen till detta var 1. att det inbetalningar hade skett från två olika bankkontonummer medan återbetalningen skulle ske till ett tredje konto, vilket faller utanför eventuell automatiserad process. 2. Att vi upptäckte att ni inskickat felaktiga kontouppgifter gällande det tredje kontot, vilket vi sedan korrigerade tillsammans med dig.

Jag kan återigen bara beklaga att detta dröjde tre arbetsdagar att åtgärda. Det är dråpligt och något vi verkligen beklagar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag förstår inte hur man räknar ut och…

Jag förstår inte hur man räknar ut och dom betala inte ut i tid som har sagt

24 de janeiro de 2022

Resposta de Cool Company

Hur ser jag denna information i just mitt exakta fall?

Enkelt och smidigt

Enkel och smidig tjänst. Snabb kundservice.

25 de novembro de 2021

Så nöjd

Så nöjd , ni underlättar mitt jobb min vardag och slipper all stress runtomkring mitt jobb ! Super nöjd

20 de novembro de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolutely first class customer service…

Absolutely first class customer service from the UK division of Coolcompany. They were incredibly helpful regarding a few queries I had and they were great in terms of how they fixed them. They do exactly what they say they are going to do. Apart from being great value for money, they offer brilliant service for any contractor or freelancer. I wholeheartedly recommend them.

Avaliação não solicitada

Hi! Thank you for your review! Best regards, CC

En boost för entreprenörskapet

I grund och botten en gedigen tjänst som stärker entreprenörskapet och skapandelusten - när allt det administrativa kan läggas åt sidan. Skatter, avgifter, moms, redovisningar och allt annat som tar energi. Dessutom till en låg kostnad.
Enkelt att förstå, vass kundservice och framförallt; en trygghet för mig som kan fakturera en mängd olika saker. En bild, en text, en service. En Cool grej helt enkelt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Coolcompany är helt perfekt för mig som…

Coolcompany är helt perfekt för mig som inte vill jobba med pappersarbeten och siffror.
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp av personalen.

Väldigt enkelt och bra

Väldigt enkelt och bra, önskar dock att det fanns en app så man slapp gå i webbläsaren.

14 de novembro de 2021

Aldrig krongel

Jag är mycket nöjd med Cool company jag har aldrig haft krongel med dom och dom är alltid tillgängliga och jhörda .

14 de novembro de 2021

Hej! Tack för ditt omdöme! Mvh, Cool Company

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.