Cool Company Avaliações 675

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I grund och botten en gedigen tjänst som stärker entreprenörskapet och skapandelusten - när allt det administrativa kan läggas åt sidan. Skatter, avgifter, moms, redovisningar och allt annat som tar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Cool Company

Cool Company
Så funkar det
Räkna ut lön
Skapa konto

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.

Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.

Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.

Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

675 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det här företagen funkar riktigt bra…

Det här företagen funkar riktigt bra för mig, det är enkelt och simpelt att använda, och även om du funderar kring något kan du kontakta dem, dem ger super bra hjälp och problemet blir löst.

29 de fevereiro de 2024

Resposta de Cool Company

Härligt att höra, är du nöjd så är vi nöjda :)
Tack för betyg och kommentar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The best umbrella company ever used

I have tried to avoid using an umberella company in the past (after having a few bad experiences), but Cool Company have surprised me. All of the staff there are super helpful and efficient and have dealt with my queries promptly (especially Kieth Wiggins). I rarely leave reviews but this company have restored my faith in umbrella.

27 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta de Cool Company

Thank you for the great review and for letting us restore your faith. Cheers!

Bra upplevelsr

Lätt att lägga in uppdrag och göra fakturor. Lätt att få överblick på sidan.
Anledning ni inte får 5 stjänor är att i början vid inlägg av uppdrag måste ha tidskrävande teamsmöten för varje nytt uppdrag. Ni tog bory det till slut

16 de fevereiro de 2024

Hej hej,
Tack för din kommentar och fint betyg. Vi förstår såklart att det kan kännas tidskrävande med möten inför uppdrag som föranmäls. I vårt trygghetsarbete behöver vi göra individuella riskbedömningar för att säkerställa en säker arbetsmiljö och att våra utökade försäkringar gäller. Safety first :)

Korrekt

Enkelt, Korrekt, allting görs som ska göras.

13 de fevereiro de 2024

Resposta de Cool Company

Härligt att höra att du är nöjd med vår tjänst, tack och bock!

Smidigt

Smidigt, utan krångel

6 de fevereiro de 2024

Resposta de Cool Company

Härliga tider, precis som det ska vara :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De tar en hög provision samt pension

De tar en hög provision samt pension, som man inte tacka nej till. Får vi se hur länge stannar jag kvar.

12 de janeiro de 2024

Hej hej
Tack för din kommentar. Det är helt sant att vi inte är billigast på marknaden. Däremot ingår både verktyg, trygghet och stöd i vår avgift. Vi uppmanar alla som vill fakturera utan företag att titta noga vad som ingår i de olika avgifterna och säkerställa att man både är trygg och omhändertagen när allt går som det ska, men speciellt när något går fel. Det är man hos Cool Company.
Gällande avsättning till tjänstepension är vi övertygade om att allas "framtida jag" kommer vara glada för att man ägnat en tanke till livet efter arbetslivet. Men såklart förstår vi att det ibland känns som att man vill ha hela sitt arvode på en gång.

Such a great service!

Such a great service! So easy to use and really makes the entire process a breeze! Thanks!

29 de dezembro de 2023

Resposta de Cool Company

Thank you, we are happy to hear that :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Informativt och alltid snabba svar på…

Informativt och alltid snabba svar på kundservice och alltid lika trevliga. Jag saknar dock lite mer synergimöjligheter som gör att man kan skapa affärsmöjligheter inom coolcompany.

27 de dezembro de 2023

Resposta de Cool Company

Tack för fint betyg och kommentar. Vi hör väldigt gärna mer om hur vi ytterligare kan hjälpa till och bana vägar för nya affärsmöjligheter :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.