Jeg havde Rasmus som underviser på mit køreskole-forløb og kan varmt anbefale dette førstehjælpskursus! Supergod formidling og fed energi, der fik otte stive timer til at gå nemt uden at energien... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde et super kursus med Rasmus. Han har en fed energi og formår at gøre øvelserne konkrete. Han er godt til at inddrage eksempler der sætter førstehjælpskurset i kontekst til virkeligheden.
A empresa respondeu
Førstehjælpskurset var perfekt. Jeg frygtede det ville blive en meget hård dag med førstehjælp fra kl. 8 til 16 på en lørdag, men Rasmus formåede at gøre det meget mere fordøjeligt. Det started... Ver mais
A empresa respondeu
CorHelp får mine varmeste anbefalinger. Nogle mødre og jeg var interesseret i et førstehjælpskursus med fokus på spædbørn og børn. Instruktør Rasmus gjorde kurset spændende og interessant og besvared... Ver mais
Eksperter i førstehjælpskurser. Vi tilbyder førstehjælpskurser i hele Danmark, for at du kan være i stand til at yde førstehjælp i din hverdag.
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god undervisning af Mathias, han lære godt fra sig og gør tingene sjovere
Var til førstehjælp til kørekort. Jeg havde det sjovt, samtidig med at jeg lærte om førstehjælp.
Stor anbefaling.
Pisse godt, underviseren er ung og spændende at høre på, men kommer ikke til at sidde og klø sig i nakken igennem det hele, fed undervisning og til at formulere sig 🌟🌟🌟🌟🌟
Friendly and competent instructor. Good variation in teaching methods.
Vi havde i mødregruppe fornøjelsen af Rasmus der kom og underviste i førstehjælp til babyer og små børn. Kurset var vel planlagt og Rasmus sikrede at vi kom rigtig godt igennem de forskellige scenarier, man kan frygte for sit barn, og undervisningen foregik på en dejlig afslappet måde, med plads til amning, pusling, putningen og andre afbrydelser. Rasmus er en utrolig kompetent, behagelig og empatisk underviser. Kæmpe anbefaling herfra!
Min mødregruppe havde besøg af Rasmus til et 4-timers førstehjælpskursus målrettet babyer og børn. Jeg føler, at vi blev rigtig godt klædt på til alle de ulykker, man evt kan komme ud for som småbørnsforældre. Rasmus var meget sød og imødekommende og en rigtig god formidler. Der var masser af tid og mulighed for at stille spørgsmål. Det fungerede rigtig godt, at Rasmus kom hjem til os, så både vi og vores babyer var i vante rammer, og der var også tid til at pusle, give mad og putte til lur. Kæmpe anbefaling herfra!
Rasmus kom og underviste vores mødregruppe i førstehjælp til babyer og små børn. Kurset kom rigtig godt igennem alle de forskellige scenarier, man kan frygte for sit barn, og undervisningen foregik på en dejlig afslappet måde, med plads til amning, pusling og andre afbrydelser. Rasmus er en utrolig kompetent, behagelig og empatisk underviser. Kæmpe anbefaling herfra!
Tak til Matias for en god oplevelse til førstehjælp
Super kompetent og dygtig underviser. Kommer med relevante oplysninger og know How. Mathias Hornbech er oplivende og spændende at høre på.
Har været til førstehjælp hos en Mathias Hornbek. Som var rigtig god til at lære fra sig. Han var rigtig god til at gøre det spændene så det ikke blev kedeligt:)
Tak til Matias fra Corhelp for en fed oplevelse.
Går herfra med super meget viden som var nemt at lære og forstå😊
Fik dsv ikke nogen fysisk pris da jeg vandt vores kahoot, men det går
Ellers super fedt kursus
En god og lærerigt førstehjælpskursus, kan anbefales.
Min arbejdsplads gav muligheden for Førstehjælpskursus med CorHelp.
Yderst lærerigt og effektivt kursus med Rasmus som underviser ! Jeg gik derfra med værktøjskasse og psyke tanket op og med stor tro på, at jeg nu virkelig kan hjælpe, hvis jeg skulle stå i situationen ! 1000 TAK
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid været opsat på at besvare alle spørgsmål og afklare alle detaljer. Han har været meget kompetent og motiveret, og han brød sig virkelig om, at vi fik den bedst mulige træning. Vi trænede også meget med dummies og hjertestarter.
Rigtig godt førstehjælpskursus, som var spændende og timerne gik hurtigt.
Mathias H. var en rigtig dygtig underviser, og kan kun anbefales.
En ren fornøjelse.
Underviseren Rasmus, formåede at få 8 timer til at flyve afsted. Super udstråling lige fra starten. Selve undervisningen var inkluderende, og dybdegående. Bravo! Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed. Tak for en pisse hyggelig dag Rasmus!
Fremragende undervisning med involverende øvelser der sikrede at vi husker det vi har lært.
Rigtig lærerige 8 timer.
Instruktøren (Mathias Hornbek)underviste på en måde så man følte sig involveret, hvilke gjorde mig mere interesseret i undervisning.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.